lidac0605
|
Jutro,trudnice Ahhhh,kak volim jutarnju kavicu i surfanje po netu ... Jutros me nešto probudila glad,onak do te granice da me već boli želudac od praznine ...Inače,pišite,kakve imate simtomčiće,jadajte se malo ... Ja u ovoj trudnoći-prvi simptom,još prije izostanka je bila nesanica,inače nemam problema sa spavanjem,a onda sam odjednom počela spavat po 5-6 sati i to sa 3-4 buđenja...trajalo je do prije nekih tjedan i pol,sad zaspim kad god stignem .Dalje,gadi mi se slatko,jela bi meso u kilogramima,na početku,tam do nekih 6 tjedana ujutro mučno u želucu,bez povraćanja,sad je to prestalo...i imam problema sa užasnim napuhivanjem,baš moram pazit kaj jedem jer mi se trbuh napuhne toliko da me boli ...Cice narasle(fala Bogu jer su inače mršava dvojka ),jedno vrijeme na početku su bolile stalno,sad povremeno samo sa strane,al su bradavice hiperosjetljive...i da,prištevaaaaa po licu i prsima-više nego u piku puberteta . Zasad je to-to,inače sam sretnica koja nema baš nekih velikih problema sa mučninama,nisam imala u nijednoj trudnoći,al se zato uprasim ko prasence
< Poruku je uredio lidac0605 -- 14.6.2015 7:53:00 >