|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mame, koliko ste trebale putovati do rodilišt...
4.3.2015 13:55:45   
KONJIĆ
Mame, koliko ste vremenski udaljene od rodilišta, pogotovo višerotke i mame koje su morale putovati, dali ste stigle na "vrijeme"? Pošto se bliži porod, a do rodilišta imam najmanje sat vremena autom, bojim se ( pogotovo muž) da do poroda nebi došlo u autu :-)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mame, koliko ste trebale putovati do rodi...
4.3.2015 16:45:26   
noemaa
konjic, bit će kako treba biti. i čovjek se snađe u svemu što mu se dogodi. ali nemoj puno brinuti, vrlo rijetko se dogodi da otkako ti procuri plodna voda ili počnu trudovi, da rodiš u roku sat vremena. bilo bi prelijepo i prelako!!! kad su ti trudovi većeg razmaka, može ti i cijeli dan proći u njima...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu KONJIĆ)
Neposredna veza do poruke: 2
4.3.2015 17:38:03   
lidac0605
u trećoj trudnoći skoro da i nisam stigla...imam oko pol sata do bolnice,trudovi su mi doma trajali oko 2 sata prije nego smo krenuli i bili su totalno bez nekog reda,tipa 3 truda u roku 5 min pa 15 min niš,jest da su bili dosta jaki i mi došli u 9:30 u bolnicu,ja u 9:50 rodila,nisu me ni stigli pripremit,ni obrijat,niš...sam sam stigla raširit noge user posted image dobro da nije bilo neke gužve jer bi sigurno rodila u autu

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 3
4.3.2015 21:59:46   
noemaa
lidac, ovo tvoje mi se sviđa. o tome ja maštarim. da dođem u bolnicu taman na vrijeme da raširim noge i bebač išeće van user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
4.3.2015 22:00:39   
noemaa

tipa 3 truda u roku 5 min pa 15 min niš,jest da su bili dosta jaki

e, na ovo treba obratiti pozornost i jurnut u rodilište!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 5
10.3.2015 7:55:00   
sorina
Bolnica mi je udeljana 15-20 min autom od kuće.
Prvi puta sam išla kad su mi trudovi bili na 5 min( došli u bolnicu u 20.00,a rodila tek ujutro u 4,45)
Drugi put sam išla kad su bili na 7 min jer sam primjetila krv,ali dok smo došli do bolnice bili su na 2 min. U 8 ušla u rađaonu,a u 8.55 rodilauser posted image
Da sam još malo čekala rodila bih u autu ili kod kućeuser posted image

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Domaće ili neko drugo ime?
moiii

Da li bi rađe djetetu dali domaće ime ili neku pomodnu izvedeneciu koja vrlo često ništa niti ne znači

Domaće ime (karakteristično za naše podnevlje) (50%)

Biblijsko ime (19%)

Moderno, ''in'' ime (31%)

Broj svih glasova: 135

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!