|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Porodiljni
18.8.2014 14:34:27   
Ivonamalab
Na komplikacijama sam od pocetka trudnoce... Sad bi trebala otvorit porodiljni dal mi tu uopce treba doktor opce prakse ili samo ginekolog? Da li moram na hzzo nosit sta osim papira ako cijelo vrijeme dobivam naknadu jer sam na komplikacijama!! Hvala unaprijed
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Porodiljni
18.8.2014 14:53:27   
Ana888
Hej,evo ja baš jutros išla po papire - meni je otvorila tjedan dana komplikacija(ovaj tjedan) i odmah nastavljam rodiljni dopust-onih 45 dana prije poroda i sve sam riješila kod ginekologa (i ja sam bila uvjerena da po doznake morati kod svoje doc opće prakse).
Neznam koje si papire nosila ranije ali evo popisa što trebaš predati u HZZO za rodiljni dopust:

osobna iskaznica, (kopija)
zdravstvena iskaznica (kopija)
iskaznica tekućeg računa na koji želite primati uplate (kopija)
potvrda o plaći koju izdaje poslodavac, tzv. R-1 obrazac (samozaposlene majke, odnosno obrtnice i poduzetnice prilažu Rješenje o osnovici za obračun doprinosa)
Izvješće o bolovanju za razdoblje od 28. ili 45. dana prije termina poroda do 42. dana nakon poroda – popularne „Doznake“
formular kojeg dobijete u podružnici HZZO-a

Ja sam bila uvjerena da ću ja morati nositi sve te papire,ali blagajna na poslu,a i danas med.sestra mi je rekla da to firma šalje sve papire u HZZO.

(Odgovor članu Ivonamalab)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Porodiljni
18.8.2014 15:06:53   
Ivonamalab
Ja kad sam nosila za komlikacije trebalo e kopija osobne , doznake, potvrda o placi, i broj racuna na koji ce se vrsit isplata

(Odgovor članu Ana888)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Porodiljni
19.8.2014 10:12:47   
Sunshine28
ja nisam morala bas nista, kada su mi komplikacije presle u porodiljni sve su odradili sestra kod obiteljskog liječnika i moja firma....i to mi je moja obiteljske liječnica i rekla kada sam dosla po zadnju doznaku za bolovanje - da oni to rade po automatizmu...

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 19.8.2014 10:13:24 >


_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu Ivonamalab)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Porodiljni
19.8.2014 12:20:30   
Ana888
Meni se čini da svaki grad i područni HZZO ima svoju "politiku" u vezi toga. user posted image Meni opet ginekolog sve papire dao,moje je da odnesem doznake i sve potrebne kopije (osobna,zdravstvena,tekući) u firmu,a firma dalje šalje u HZZO. Jedino me malo pati onaj formular koji se treba ispuniti - tko to ispunjava..firma ili ja?

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!