|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Uzarene i bolne bradavice na pocetku trudnoce
27.3.2014 22:53:17   
Pumba
Pozdrav svima!

Evo bas sam maloprije iskusila neku cudnu bol u bradavicama. Jaku i ostru, kao da mi gore.

Inace sam tek doznala za trudnocu prije koji dan, bila sam na listi sa nasim dragim trudilicama vise 2 godine i onda se odjedom dogodilo. Trudna sam 5+1. Do sad su me grudi boljele stalno, jos od nekoliko dana prije ocekivane menge, ali ovakvo nesto nisam osjetila do maloprije. Nije dugo trajalo, mozda sat vremena, ali cudno i poprilicno bolno, kao da je vatra u njima, niti pomislit nisam mogla dotaknut ih, jer kad ih majica dodirne place mi se, grudnjak uopce nije opcije.. Samo me zanima jeli neka od vas imala iskustva sa tim i kako ste si pomogle? Ja sam lagano vatom i melemom premazala bradavice i podrucje okolo ali koliko sam mogla jer je bol bila dosta jaka. Sad je malo lakse, ostavila sam blazinice na bradavicama i lagano obukla pidzamu,nadam se da se u ovako jakoj mjeri nece vracati ova bol. Sise me stalno bole ali ovo je drugacije. Sad su mi dosta ispupcanije bradavice nego inace, ali to je valjda normalno.

Ako je netko ima slicna iskustva bila bi zahvalna da ih podijelite samnom. Hvala user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Uzarene i bolne bradavice na pocetku trud...
27.3.2014 23:16:58   
kisica
Meni ti je zapravo cijelih 9 mj.bilo nešto čudno sa sisama. Nisu me boljele, nego baš neki čudan osjećaj u samoj dojci i bradavici. NIsam se nikako navikla na to.

_____________________________

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Uzarene i bolne bradavice na pocetku trud...
28.3.2014 11:47:27   
MaTana
U prvoj trudnoci nisam nista osjecala, ali zato u drugoj je bilo slicno kao tebi. I prije testa sam znala da sam trudna bas po tome. U pocetku su bile jako osjetljive, mm ih nije smio niti pogledati, a povremeno bi mi sjevnula kao neka zareca bol. Nije mi bilo bas tako intezivno kao tebi... U pocetku trudnoce hormoni divljaju pa je to posljedica, a i navikni se da ce ti za dosta takvih stvari svi govoriti u trudnoci je sve normalno.
U obje trudnoce sam bila prepuna energije, ma na kraj svijeta bi se pjeske uputila dok mi je prija u svoje dvije trudnoce samo spavala...
Inace sam niskotlakas u trudnocama tlak idealan, nekome se snizi, nekome poraste...
Nakon toliko truda vjerujem da nije lako opustiti se, ali pokusaj sto vise uzivati u svakom danu koji slijedi... Nece uvijek biti lako, ali sve to prodje i na kraju kad primis taj maleni smotuljak nema ljepseg osjecaja!

_____________________________

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Uzarene i bolne bradavice na pocetku trud...
28.3.2014 12:27:23   
andydea
U svim trudnocama su mi bile jako osjetljive i bolne na dodir..a sad u ovoj i dojim jos uz ostru bol koja me presjece svaki put kad mi Di krene sisati..Ali ja ne odustajem..cak sam vec i navikla jer ipak mi dojimo skoro 20.mj.
Sve je to normalno..nekom je izrazena jace ta iritacija i bol nekome manje..prodje to..pa opet se pojavi na pocetku dojenja..mozda i gore..i opet traje dok se mama i beba ne uhodaju..Samo treba izdrzati i ne odustati od dojenja !

_____________________________

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Uzarene i bolne bradavice na pocetku trud...
28.3.2014 13:39:33   
ringerajka
I meni je tako bilo na samom pocetku trudnoće (po tome sam znala da sam trudna prije nego sam test napravila) , a i sada kad dojim... to je sve normalno :) čestitam i uživaj u trudnoći...neka ti bude blažena kao šta je meni moja bila...user posted image user posted image
Jedino ne znam bi li pomogla purelan ili ona mama kremica iz dm za bradavice? Ja sada kad mi se ucini da su bradavice ispucane namazem s tim i odmah prodje...pa da probas s tin mozda?! To ce ti posluziti i ako budes dojila,tako da nisu baceni novci! ;)

< Poruku je uredio ringerajka -- 28.3.2014 13:42:22 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Uzarene i bolne bradavice na pocetku trud...
28.3.2014 15:17:06   
Pumba
Hvala vam cure na savjetima i vašim iskustvima. Sad mi je malo lakse kad cujem da nisam jedina. Vec sam se prepala i mislila da to i nije najnormalnije. Sve cemo mi izdržati za naše bebače user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Uzarene i bolne bradavice na pocetku trud...
26.4.2014 0:03:22   
jorgovan
Pozdrav svima, ja sam nova na forumu. Imam iste probleme, ali bas imam jake bolove od pocetka trudnoce. Sada sam u 39. sedmici i nikad se bol nije smanjila, ne pomaze nista :(

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!