Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 13:17:03
|
|
|
|
troubled
|
magda je prvi put bila na predstavi s 1,5 godinu...gledala je pepeljugu i bilo joj je fora jer je sister Paula glumila... nije previše kontala predstavu...glasno joj se razveselila kad je vidjela na pozornici i viknula Paaaaaaaaa.... a kad je Paula izgovorila rečenicu - joj, dolazi princ, stignem li se još presvući? magda je da je cijela dvorana čula rekla NE! sljedeći put sam je vodila s 2 i par mjeseci u trešnju gledati miffy i to je bilo sasvim nešto drugo...bila je doslovno očarana... do danas kući pjevamo songove iz predstave... sad idemo u subotu opet... http://www.uhvatival.hr/ponuda/442/o
< Poruku je uredio troubled -- 4.10.2011 13:18:09 >
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 14:00:56
|
|
|
|
mariola
|
Sviđa mi se tema I mi smo planirala tonija već voditi jer je ovo ljeto gledao pantomimičara i bio oduševljen tim show-om pa pretpostavljamo da će mu biti lipo i u kazalištu. Čim bude prva predstava ove sezone u Zadru idemo i mi.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 14:02:32
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nisam ni znala da ima za tak male
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 14:42:26
|
|
|
|
komarac1
|
Za tu predstavu "Čarobni osmjeh" piše da je namjenjena uzrastima 3+! Uglavnom Miffy je isto za 3+ a znači zanimljiva je i mlađima ! kad pogledate "Čarobni osmjeh" molimo doživljaje. U Trešnji je predstava "Najotmjeniji div u gradu" i ona je 2+ jel netko gledao? Pitam zato jer za neke predstave piše npr.3+ i onda se djeca od 4 god. splaše vuka il neceg a roditelji komentiraju da je predstava za minimalno 7+ , pa bi rađe za početak te strašne izbjegli...
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 4.10.2011 21:20:17
|
|
|
|
Njofra
|
Eto lijepo kad roditelji paze na to da im djeca budu dovoljno stara za odabranu predstavu. Eto mi smo bili prošli vikend u kazalištu i mogu reči da sam se suzdržavala da ne izađem van ili da određenim roditeljima kažem pa vodite to dijete van, jer doveli su na predstavu dijete koje je tek propričalo i cijelo vrijeme se zabavljalo glasno. To je koma.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 5.10.2011 20:04:23
|
|
|
|
Puli
|
moja je rano krenula,s obzirom da sam ja dosta glumila pa su nas zvali na predstave za malene od 2 do 3 preporučam Miffy mjuzikl u trešnji,Priču o oblaku u maloj sceni,Komadić u Tvornici Lutaka,Boje duge u Dubravi te predstave u Letu,tkalčićeva 33 nedjeljom u 12(karta -dobrovoljni prilog,nema mraka i predstave kratko traju) kad se sjetim još koje javim Čarobni osmijeh je malo složenija priča,prekrasna ali možda za starije a najmjuzikl je trenutno Ružno Pače u ZKM-u,prekrasan ,c.gledala 2 puta s 3 godine
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 5.10.2011 20:06:08
|
|
|
|
Puli
|
btw za snjeguljicu u trešnji piše 3 plus ali je premračna pa ne preporučam a diva nismo gledali
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 11.10.2011 9:13:59
|
|
|
|
troubled
|
"čarobni osmijeh" nam se jako svidio...i mami i magdi.... naravno da sve elemente predstave nije mogla razumjeti....scenografija je fenomenalna, ali bih i pauli morala tumačiti pojedine detalje...no to ni nije bitno... bitan je doživljaj kazališta i predstave...a za to sigurno nije premala (magda)... jako joj se svidjelo, sudjelovala je aktivno i kraj joj je stigao prerano...čim smo izašli rekla je da bi ona još slijedom toga, ovu subotu idemo opet... predstava "blago" je, tako piše, za djecu od 5 do 11 godina... ako koga zanima... http://www.uhvatival.hr/ponuda/453/o
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 11.10.2011 15:28:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: Puli moja je rano krenula,s obzirom da sam ja dosta glumila pa su nas zvali na predstave za malene od 2 do 3 preporučam Miffy mjuzikl u trešnji,Priču o oblaku u maloj sceni,Komadić u Tvornici Lutaka,Boje duge u Dubravi te predstave u Letu,tkalčićeva 33 nedjeljom u 12(karta -dobrovoljni prilog,nema mraka i predstave kratko traju) kad se sjetim još koje javim Čarobni osmijeh je malo složenija priča,prekrasna ali možda za starije a najmjuzikl je trenutno Ružno Pače u ZKM-u,prekrasan ,c.gledala 2 puta s 3 godine znači tebi se javim za cca pol godine za preporuke predstava
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 11.10.2011 15:52:08
|
|
|
|
troubled
|
obavezno pinci....puli je tatamata za pitanje kazališta.....između ostalih (pitanja)
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 31.10.2011 14:15:10
|
|
|
|
Ira_
|
Patkica blatkica, bila je malo mlađa od 2 godine i bila je oduševljena. Zadnje što smo gledali bio je Bambi.
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.11.2011 20:09:38
|
|
|
|
komarac1
|
Evo mogu reći da smo pogledali "priču o vodi" u Maloj sceni i bio je oduševljen, pogotovo sa onim dijelom kada poslije predstave mogu na pozornicu igrati se s rekvizitama . Bio je i prijatelj od 18mj koji inače ne može prosjedit ni minutu na mjestu, a cijelo vrijeme trajanja predstave sjedio je na svom stolčiću i nije se ni mrdnuo, tako da preporučamo pogledati! Uskoro idemo na priču o svjetlu
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.11.2011 20:41:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 12:11:03
|
|
|
|
monstrum
|
Mi smo prvi put išli u kazalište kad je malena imala godinu i pol..bila je neka 20-minutna predstava baš za malene kikače...i bila je super mirna..ove godine je s 2,5 gledala preko pola sata predstavu Petar Pan i baš je uživala, a mene iznenadila koliko je bila mirna..
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 12:17:16
|
|
|
|
dadls
|
Sa 4 god.bez problema.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 12:21:28
|
|
|
|
anne
|
Bili smo u HNK na Orašaru prošle zime. Dakle bili su 4 i 6 god. Probali smo i prije na predstavu u Trešnju, ali su bili prestraeni zbog emotivnog naboja, puno djece, preglasno im je bilo.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 13:18:25
|
|
|
|
andydea
|
Mi smo krenuli oko 5 godine...i u kazališta i u kina
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 13:33:45
|
|
|
|
Renata RR
|
Sin je bio prvi put negdje s 3 godine na predstavi za najmanje u maloj sceni...
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 14:37:51
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mariola Sviđa mi se tema I mi smo planirala tonija već voditi jer je ovo ljeto gledao pantomimičara i bio oduševljen tim show-om pa pretpostavljamo da će mu biti lipo i u kazalištu. Čim bude prva predstava ove sezone u Zadru idemo i mi. Dva mjeseca nakon ovog posta smo bili prvi put. Imao je dvi godine i jedan mejsec. Gledali smo Mačak u čizmama. Mali bio oduševljen. Od tad smo ih pogledali dosta. Dijete voli predstave.
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 10.6.2013 15:04:58
|
|
|
|
cuba
|
Prvi put prošlu jesen, malo prije nego je napunio 3god. Bio je oduševljen, još smo nekoliko puta išli
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 23.9.2013 9:12:12
|
|
|
|
leot
|
Mi smo prvi puta isli rano,mislim da oko godinu i pol je imao U maloj sceni uvijek kazu ili pise za koju dob je. Ako niste siguren predlazem kazaliste lutaka u tkalcicevoj ulici (oko proja 30)-tamo su besplatne kazalisne predstave i besplatno je,pa nista ne gubite ako dodete i odmah morate ici
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 12.12.2013 13:38:40
|
|
|
|
kckama
|
Mi planiramo baš sutra prvi put. Curka ima 21 mjesec. Baš me zanima kak će biti!
|
|
|
|
RE: Kada prvi put u kazalište? 15.12.2013 22:53:41
|
|
|
|
kckama
|
Za prvi put bila je super!
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!