|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
3.9.2013 0:36:49   
Kony
Hej curke! Evo i mene! Nisam vas zaboravila ali jednostavno ne stignem sve. Luki sutra krece u jaslice! Drzite nam fige. Seka je danas krenula u predskolu i sva je vazna. Joj kako me vec sada nostalgija vuce za onim danima kada su bili mali mali. Cak razmisljam o trecem ozbiljno. Luki bas i ne prica puno sve nesto nerazumno pokazuje isto jako voli knjige listati i pravi se da cita. Preslatko! Kako vi koje imate decke napredujete s pisanom mi ga jos nismo prevukli.
Toliko od mene idem spavati sutra nas ceka naporjn dan. Puse svima velikim i malima

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 1026
   RE: Travanjske bebice :)
3.9.2013 11:18:55   
newmum
Čestitam Melixina! Kamo se selite?

Kony! Drago mi je da se javi!

Mi smo sa pišom standardno, prevlacino ga kad god maleni to dopusti. U zadnje vrijeme neda i brani se.
Drage moje, naše samouspavljivanje je otišlo u vjetar!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Neda se spustit u krevetić odmah plač kao da ga netko mlati!! Uspijevamo ga uspavati samo nunanjem u kolicima, koje da budem iskrena je vec i pomalo prerastao tj. onaj ležeći položaj. I dalje odbija pričati i dalje slabo jede kuhano. Sve drugo tamani! user posted image

Curke moje, zamrla nam tema!

Ja se bacila na potragu za poslom, čak je došlo do toga da se doselimo u slavoniju radi mog posla,ali eto muž u zadnji tren zakočio stvari.

Jedva čekam početi raditi premda opet ne znam kako ću izdržati bez malenog a još gore kako će on bez mene u jaslicama....postao je OGROMNA maza!!!!



_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 1027
   RE: Travanjske bebice :)
3.9.2013 13:18:02   
Ubrzomamica
Ja sam se malo vise posvetila forumu sa jaslicama... Danas nam je bio 2. dan, bilo je ok! Malo je plakao al bio je veseo kad sam dosla!
I ja sam u potrazi za poslom, al prvo jaslice moramo sredit jer ne mogu uz B raditi! I da, tete su rekle da je jako jako bistar i da pubo zna za svoju dob, al da je i velika maza i da se vidi kako je dosta povezan sa mamom! :))))
Samouspavljivanje... Mi ne znamo za to! Legnem kraj njega i tak zaspi, al rukom opipava dok je budan jesam li slucajno otisla! Nadam se da ce u jaslicama sad i to svladati! Krevetic nam kupi prasinu! Bas kad sam ga htjela spremiti teta kaze da bolje ne jer ce u vrticu naucit spavt u kreveticu pa ce i kod kuce bit lakse! Vidjet cemo sve s vremenom...

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 1028
   RE: Travanjske bebice :)
3.9.2013 15:14:41   
Kazimira
hej...evo ekipe, pomalo se skupile......user posted image

i naše uspavljivanje je u našem krevetu tako da me čupka i cicia donju usnu.....onda je par sati u kindu i ostatak između nas......ah...user posted image

inače je lijepi veliki mrcinić od 15,5 kg....sve kuži, sve papa (nije mu od Boga)user posted image user posted image user posted image i baš zato kaj je tak super jedva čekam drugo, baš me zanima kakve bu beba.......aliiiii počeo je naš K i debelo protestirati i ljutiti se, ali ga još uvijek možemo zašprehati pa nije tako strašno, bitno da je stalno akcija.........user posted image

Melixina...sretan put i čestitam na odluci, sigurno je bilo teško ali nema se izbora.......javi se bez obzira...user posted image

pusa svima....user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 1029
   RE: Travanjske bebice :)
19.9.2013 11:07:31   
newmum
Hej curke!! Evo da se malo javimo! Krenuli smo u jaslice, još je u razdoblju prilagodbe, ja bih trebala početi raditi za manje od misec dana. Stručno osposobljavanje u struci..jeee! Barem nešto!
Jako kasno mi ide spavati, oko između 22 h i 23h prije mi nikako neće..to je malo naporno ali sto je tu je.

Kako ste vi? Kako dječica? Pišite!

_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1030
   RE: Travanjske bebice :)
19.9.2013 22:43:22   
Marti83
Žene moje drage,stigla i ja!
Ja sam više čitala forum nego šta se javljala jer sam staaaalno u akciji.Malo sam bila bez kompa,pa je bilo ljeto i tako nemaš vremena za ništa(osim kupanja i posla).
Eto prošlo nam ljeto,nakupali se ko veliki, ja se naradila,i malac opet krenuo u jaslice ali ovaj puta u državne smo ga prebacili u mjestu gdje živim. 200 m od kuće mi jasliceuser posted image .Malo je prilagodba bila opet uplakana i teška ali izdržao je čak 2 tjedna,i opet se prehladio.Tako da smo doma ovaj tjedan.Ne znam da li je od ovog odvajanja i odlaska u jaslice ali on je meni doslovce za petama po cijeli dan.Na metar od mene i ne mrda,pa se hoće nositi,pa me uzme za ruku i vodi po kući...smijeh je stalno sa njim.Ne priča puno,ali zna kako se glasaju svinje,ovce,mačka.Zove tatu babo,mene mama,kaže "evo je" kada me vidi.Njam njam mu je glavno i voli jako čitati knjige.


_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 1031
   RE: Travanjske bebice :)
25.9.2013 22:43:37   
Kazimira
hej žene........baš smo lijeneuser posted image

Mi smo super.....K ima oko 16 kg i od jučer punih 17 mjeseci......veliki je i napredan, jede sve, brblja, ljuti se, voli životinje, traktore, bagere.....još uvijek djeli igračke s drugima, velika je maza, obožava gledati na kompu crtiće i pjesme i ne znam kaj još.....kad trebam pisati, blokada user posted image

Mama raste i ima još 35 dana do dolaska drugog anđelka u obitelj......jako se veselimo i jedva čekamo.....

Nadam se da ste svi dobro i zdravo, pusa od nas user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1032
   RE: Travanjske bebice :)
26.9.2013 21:26:00   
Ubrzomamica
Kazimiraaaa, kako je to prosloooo!!! Jos malo vise od smjesec dana! Kako ce Kaspi reagirat? Mislim da bi moj B bebicu stukao! Kad uzmem rodaka poludi nakon 5 minuta pa mi kaze, pemi (spremi) mama!!!
Mi smo super! Ide u jaslice, malo place dok mama ne ode, al bude ok! Tete odusevljene! Najmladji je u grupi a najvise prica! Vecinom su djeca od 2-2,5 godine, cijelu godinu stariji, al govorim ih je nadmasio' :))) Prica SVE!!!!! Obozavamo bagere, traktore, za ujkom i mojom mamom je LUDDD!!!! Voli gledat tv, uglavnom crtice i glazbene programe!
B je isto uz moje hlace skroz! Nosi, digni, ubiii (ljubi) meee, dagiji me aaaako... :)))
E da, posto nam stize hladnije vrijeme kupila bi mu tenisice! Jeste vi kupili? Mi za vrtic imamo bambi papuce, kuci imamo papuce-tenisice (ciciban sport), i starke! E sad, starke ce nam uskoro bit male, al i hladno mu je bojim s u krpebim tenisicama vani! Planiram uzet Nike ili Adidas! Vidjela sam u Peku i Deichmanu, al meni se to cini pretvrdo!! Ili??? Daj pomozite!!! Ako ste kupili pliiiz slikicu ili link stabite da vidim!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1033
   RE: Travanjske bebice :)
28.9.2013 14:44:10   
Kazimira
hej.......

ubrzomamica proletjelo je i jedva čekamo.....Kaspi za sada ljubi trbuh i kad ga pitam šta bi htio, brata ili seku on svaki put kaže 'bja'......nemreš vjerovati, ali nije još toliko propričao kao tvoj mališa......
mi trenutno imamo reeebokice od bratića br.25, noga mu brzo raste i baš je velika i široka......ne znam kaj bi ti preporučila, naši mališani više nisu za one mekane, nema ni broja...a i bliži se zima.......mislim da bumo mi K još kupili plastične čizme, potfutrane da može đipati po dvorištu......user posted image

poz svima...javite se curke user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 1034
   RE: Travanjske bebice :)
8.10.2013 22:11:20   
Ubrzomamica
Kazimira sad sam isla na temu jesen 2013., vidjet jel ima sto novog kod tebe! Ja kad vidim prijateljicu sa trbuhom odmah pozelim drugo dijete, ali cemo ipak malo sacekati dok se financijska situacija malo ne sredi, a kad se to sredi automatski se i stambena srediva pa mozemo planirat bebicu!
Kupili smo si Nike tenisice, tamno plave, lijepe su! B je cijeli odusevljen! Probamo ih u ducanu i kaze kad sam ga obula, mama dedajo (ogledalo), stao sav vazan ispred ogledala i kaze aaaa eeepeee! :))) Pricalica je velika! Bas se svi cude kako dobro i puno prica!
Jucer nam se stvorio sekret iz oka, malo samo, a jutros oba oka zatvorena! Iski smo po kremu u dezurstvo! A danas nas je temp uhvatila! Sav je crven po obrazima i stalno trazi nesto za zuljat, mislim da cemo novi zubic dobiti!
Idem sad odspavat koliko stignem! Ljubac svima!!!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1035
   RE: Travanjske bebice :)
9.10.2013 13:00:50   
newmum
E drage moje! Evo i mene da se malo javim. Svako malom čirnem ovdje i na temu jesen 2013 da vidim kako su nam Sina i Kazimira.
Mi smo odustali od jaslica. Nikako nije išlo, Patrik se nikako nije mogao prilagoditi. Našla sam tetu koja će ga čuvati dok sam ja na poslu, P je poznaje jer je tu iz susjedstva,a cuvati ce ga kod nas u kuci tako da nece bit problema.
Ja sam tako uzbzđena radi posla kako se bliži i prestravljena i sretna sve u jednom!!! Bojim se hoću li moći izać na kraj sa poslom i patrikom.
No bude to valjda dobro samo da krenem konačno raditi!!!

P i dalje ne odbija kuhanu hranu, tj. bilo šta sa žlice tako da itzmišljam čiudesa da bi pojeo iole normalan obrok.Još ne priča osim mama, ali razimije sve što mu se govori. Cili je živ, ne zna hodati nego samo trči...s njim je šetnja po gradu zapravo lovica ...mi lovimo njega user posted image user posted image

Javite se curke!

Ubrzomamica bravo za pričalicu maloga!!

_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 1036
   RE: Travanjske bebice :)
10.10.2013 13:17:06   
Marti83
Pozdrav svima,vidim da nas ima malo.Posla ima oko te djece koliko hoćeš tako da nema se puno vremena biti za kompom.Meni je svako toliko net nedostupan pa jedino sa moba uspijem amlo zaviriti šta ima.
Trenutno sam na bolovanju jer sam pokupila neku gadnu grlobolju koju su popratile afte u grlu i to mije bilo gore nego kad sam išla roditiuser posted image
Malac je super,ide u jaslice.Počeo je pričati na nekom svom jeziku,ali zato zove mama bez greške.Zuba imamo ko u priči,još čekam zadnja 3 očnjaka da izbiju i mirno smo za neko vrijeme(dok ne dođu 5-ice).Što se tiče spavanja,navikao je na naš krevet i u svom spava sveukupno 3 sata možda,pa plač dizanje i ajmo mama prebaci ga kod sebe.Čim je između nas zaspe i ne mrda.Kod nas je nekako normala još buđenje noću(ako je u svom krevetu) barem 2-3 puta.I toliko sam otupjela na ta buđenja da mi je sad svejedno,hoće li biti 7 puta ili 1.
Ne znam da li ste vidjele ali Sina je jučer rodila svog malog sinčića,zove se Ivan.Tako da joj čestitam ovim putemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 1037
   RE: Travanjske bebice :)
19.10.2013 22:33:50   
Kony
Pozdrav curke moje!!
Evo i mene napokon. maloprije sam došla s posla dijeca spavaju mm napravio večeru i sada sam se sjetila vas i napokon da nešto napišem.
Luki ide u jaslice ustvari više neide nego što ide jer mu se stalno vrača taj laringitis i dobio je ventolin i svaki put dobije inekciju za lakše disanje ma strašno. Krenuli smo sada u slanu sobu pa da vidimo da li će pomoći. Uglavnom je strašno vezan za mene. Kada idemo u šetnju nitko ali baš nitko drugi ne smije voziti koliolica ni primiti ga odmah hoće meni. Jede sve uglavnom i rjetko da da ga se hrani. Ne priča puno ali ne smeta jer seka priča umjesto njega on samo pokaže šta želi. Trebala bi staviti koju slikicu ako se još siječam kako se to radi. Za sada toliko . Pozdrav!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1038
   RE: Travanjske bebice :)
23.10.2013 22:48:38   
Kazimira
hej majke......javljam se još uvijek u komadu....danas tjdan dana do termina user posted image

evo K spava....mama ga sekira jer je slaba sa živcima, izluđuje me nemoć i jedva čekam da rodim.....sutra ima točno godinu i pol i idemo na cjepljenje i sistematski pa vam javim mjere svog junaka koji od prilike ima 16 i nekaj sitnog kg.....user posted image
prava je trčalica, sve ga zanima, počinje i duže riječi govoriti a ne samo prva dva slova....ma super je.......user posted image

pozdrav svima :-)

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 1039
   RE: Travanjske bebice :)
24.10.2013 10:37:32   
Ubrzomamica
Evo i nas mamee!!!
B je bio bolestan, imao je trodnevnu virozu! Jos kaslje i nos je pun pa nismo isli ni u vrtic. Kapamo fizioloski i usisavamo, pijemo sirup za kaslja... Koliko pomaze iskreno ne znam! Napravila sam mu vitaminsku bombu, onaj sok od cikle, mrkve, jabuke, limuna i meda. S tim da svega ide po 1 kg al ja sam stavila samo zlicu meda i ne cijeli kg limuna nego pola a pola kg narance! Popije ujutro dcl! Citam po forumima da je to najbolje za imunitet, pa cemo vidjeti! Ne moze mu nista nastetit!
B ima oko 11 kg, jos uvijek smo na velicini 80. Iako ovako zvuci da je mrsavko nije! Cijeli je "nabijen" i ima slatke bucmaste obrazice! :))))
Pusa svima a tebi Kazimira drzim fige da sto prije rodis i da sve bude ok! Cmoook!'nn

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1040
   RE: Travanjske bebice :)
26.10.2013 18:17:33   
newmum
Ubrzomamice želim brz oporavak bebaču. Gadne su te jasličke prehladice. Ja evo još nisam počela radit, još se papirologija rješava. P je napunio godinu i pol i bili smo na sistematskom, visok je 84 cm i im 10.700kg i dalje odbija kuhanu hranu, ništa neće na žlicu. Pitala pedijatra u vezi toga pa mi rekao da se trudim i dalje no da je to i faza koja će prije ili poslije proći.

Još ne priča osim mama i tata i nekada kaže daj. Samo upire prstićom u nešto što već oče i skiči, veoma iritantno i trudimo se i mm i ja odučiti ga od toga no bezuspješni smo još uvik.

Eto toliko od mene pozz vam i kisići bebačima!

_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 1041
   RE: Travanjske bebice :)
8.11.2013 15:00:54   
Kazimira
hej.....
mi smo bili točno sa godinu i pol na cjepljenju i imao je K 16,5 kg i 88 cm....kao malo ga teeba na djetu...a dijete nemre biti bolje hranjeno i aktivno.....nije mu od Boga hehehhehee
neki dan je pao s kreveteta, privikava se na sekanu, sav je nježan i umiljat, uh obožavamo gauser posted image user posted image user posted image


pozz :-) evo mamine curke http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3560

< Poruku je uredio Kazimira -- 8.11.2013 15:02:21 >


_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 1042
   RE: Travanjske bebice :)
23.11.2013 22:45:59   
Kony
Hej curke bas smo zapostavile nasu temu. Kako se mi? Mi smo ok! Luky je vec par tjedana zdrav izgleda da je pomogla slana soba. Uskoro nam seka ima rockas pa smo u pripremama.
Ne znam kako vi ali meni je strasno jer sam jako malo s njima. Moram dosta raditi prekovremeno pa me to ubija a nije mi ni placeno ma grozno.
Daj se malo javite! Pozdrav!!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1043
   RE: Travanjske bebice :)
23.11.2013 22:49:07   
Kony
E da bili smo na sistemackom i tezak je 11kg a dugacak 84cm. Mrva mamina!!!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 1044
   RE: Travanjske bebice :)
24.11.2013 20:46:32   
Ubrzomamica
Evo naaas!!! Bili smo na pregledu sa godinu i pol! Imamo 11 kg i 82 cm!
Mama
Je prosli zjedan pocela radit, konacno dobila posao! Sve je bilo ok dok nisam skuzila da B necu nekad vijeli dan vidit! U cetvrtak sam ga odvela u vrtic i isla popodne radit! Tata ga skupio i dok sam dosla kuci vec je spavao, a ja sutra jutarnja smjena! Tako da smo se vidili tek popodne! Meni je puno teze nego njemu! Sretan je sa tatom! Al kaf nam tata ode na teren ne znam ni sama sto ce biti! Morat cu trazit sto vise jutarnjih smjena, jer ga onda mogu i vozit u vrtic i ici po njega! On sam kaze da mama ide na posao da ce mu nesto kupit i sve ok!
Kako su nam djecica narasla! Jutros ga gledam i mislim si, Boze pa kako je to brzo proletjelo...
Saljemo poljupce svima!!!!

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 1045
   RE: Travanjske bebice :)
25.11.2013 22:53:46   
Marti83
Ola majke drage,
ja sam na godišnjem i uživam.user posted image jaslice su u punom pogonu iako smo već bili doma mali miljon puta radi prehlade i upala uha.Toliko mi je to postalo normalno da kad vidim da kreće kihanje i kašalj,samo prebacim na sljezov čaj,fiziološka i ajmo u krug.Moj "rambo" je luuuuud ko šiba.Melje nešto po svome,ali i nešto da ga i mi možemo razumijeti.Mali voli aute,bagere,traktore u tolikoj mjeri da kad ih vidi sav se uzvrpolji i govori brzo joj joj joj evo ga...user posted image
Ima oko 13,5 kg ali ne znam koliko je visok,rekla bih da je već prešišao 88 cm(ipak smo i mi visoki)
Sada nam slijedi cijepljenje,ali sam sva skeptična i u strahu jer sam svašta čula za ta cjepiva.najradije ga ne bih više cjepila.
Pusa od nas

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 1046
   RE: Travanjske bebice :)
25.11.2013 22:54:33   
Marti83
Kazimira mala je pravi bombončićuser posted image

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1047
   RE: Travanjske bebice :)
27.11.2013 13:29:52   
Kazimira
bok žemske user posted image

Hvala Marti....lutka se mijenja iz dana u dan...čuj nekad je mama bila bombonuser posted image user posted image user posted image

Nego...kaj ja jedina imam bucimana....moj se vrti oko 16,5 kila....ali još uvijek mama no no (nositi) pa si možete misliti, presmješno kad hoče jahati prekriženu nogu, krepam, tri puta ga dignem...al' dobar je fitnes user posted image user posted image
K je super, nije ljubomoran na seku, počeo ju je samoinicijativno maziti i ljubiti, presladak je.....biti će pravi stariji dobri brat user posted image

Sutra idem s princezom prvi put pedu, to nam je prvi izlazakuser posted image

Niš' cujemo se i pazite na svoje mališane...njima velika pusa user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1048
   RE: Travanjske bebice :)
2.12.2013 14:55:19   
Marti83
Ne znam koliko su "mirni" vaši mališani ali ovaj moj...ajme meni. Toliko juri,ne gleda kuda ide,pa padne,zaleti se u mene...i šta dobijemo? SLOMLJEN ZUBuser posted image . Eto,moj nestaško spotaknuo se o neku vrećicu na podu i opalio u pločice i pukao mu prednji zub.Fali mu oko 1/3 jer je na koso pukao.Pa smo morali juriti kod zubara, da mu izbrusi jer je bio zub jako oštar...Ma stalno nešto s njim.Opet mi je malo bolestan,klasika, upala uha i prehlada. Jedino što sam novo napravila je da sam ga odvela kod privatnog pedijatra-homeopata da probamo izbjeći antibiotik.Za sada je puno bolje,a dalje ćemo vidjeti. Kod mene na poslu počela lagano ludnica oko blagdana pa ima više posla,godišnji sam potrošila....Radim 31.12 i 01.01.ali ionako sam se pomirila da za mene nema nekog normalnog dočeka nove dok D. ne napuni barem 3-4 g.

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1049
   RE: Travanjske bebice :)
12.12.2013 12:30:52   
Kony
Marti zao mi je zbog zubica! Nadam se da je sad sve u redu s njim. Moja Lucija je zagrizla saraf kada je imala godinu dana i isto joj je malo malo pukao zub nista strasno. Sada ima 6g i malo joj je na tom mjestu crn zub ali bas kada se jako zagledas onda se primjeti.

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!