|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
16.5.2013 11:24:40   
Ubrzomamica
Citam redovno al ne stignem pisati! :) i jos sam preko mob stalno pa onda mi se neda tipkati!
Mi smo super! Jos ne pusta maminu ruku, 4-5 koracica napravi al ako vidi da je nesto malo dalje samo se baci na pod i otpuze! Ima cijeli zivot za hodanje, nahodat ce se! To je moje misljenje! Nisam ga do sada nicim forsirala, sve je napravio sam, pa ce tako i prohodati! Al dosta trazi ruku da ga vodim, prije bi ga baka uzela za ruke (ucit ce ga ona hodat, 10 mjeseci mu je, mora hodati) al on ne bi htio! :))))
Mi imamo sistematski za mjesec dana, tada bi trebali primiti cjepivo! Pojeli smo cijelo jaje prije 10-ak dana, i sve ok! Na kucnoj vagi imamo 10.5 al to je u cipelicama, peleni i odjeci! Znaci negdje oko 10 kg imamo! Jede sve! Nismo jos grah probali i svinjetinu! Imamo vremena! Pojede ujutro pecivo/kruh/biskvitni kolac, ovisi sto imam i popije casu mlijeka. Rucamo u podne, pa oko 3 voce ili meso od rucka, poslje puding ili vocni jogurt ili voce ako je jeo meso, kad mama ili tata jedu sendvic ili piju kavu obavezno mora probati sir ili keks, i navecer prije spavanja jogurt sa zitaricama! Vec u 9 je u snu, i od kad ne dojimo spava po cijelu noc! Kad ispadne duda vratim i nastavi!
Sad se moramo nauciti spavati u kreveticu, jer je stalno sa mamom! Tu nastupamo od ponedjeljka! Sad on zaspe u nasem krevetu pa ga prebacim u krevetic i bude do 2-3 u kreveticu, al pokusat cemo i to izbaciti! Mada mi je jako neobicno kad nije kraj mene, al bolje da spava sam! Stize nam ljeto i prokuhat cemo svi 3 u krevetu skupa!
Newmum nas tata radi tjedan dana pa je tjedan kod kuce! Tesko je svaki put kad ide, al sjetimo se da trebamo novce za hranu, rezije, gorivo... Nije lako al borimo se! Predali smo papire za vrtic, pa ako sve bude ok na jesen krecemo! :))))

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 976
   RE: Travanjske bebice :)
16.5.2013 12:38:21   
sina
aaaaaaaaaaaa,grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. napišem cijeli kilometar posta i onda mi na sekundu nestane struje.

ugl. mi smo dobro,vremena se baš i nema za nešto poebno jer moja žena po cijele dane hoda vani po dvorištu i penje se kuda stigne. sad smo i popdnevno spavanje skratili na 1,5 h,a spavala je po 3 sata.

zadnje cijepljenje smo obavili prije nekih 10-ak dana i kaže pedica da se vidimo tek u 12. mj. ima 77 cm i 12 kg.

sa jelom smo isto u fazama. nekad fino jede,u zadnje vrijeme nikako,pa joj svako malo nešto nutkam,ali ispada da više bacamo nego što se pojede.

imale smo 2 dana temperaturu,ali išli su nam kutnjaci van,pa je izgleda zbog toga. sad imam 10 zubića :)).


to je ukratko to,pozdravlajmo vas ja i moja slatkica K. puse bebačima. user posted image

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 977
   RE: Travanjske bebice :)
16.5.2013 14:17:56   
Kony
Newmum ni meni nije jasno zašto mora hodati da bi primio cjepivo?. L još ne hoda i mislim da ni neče ubrzo jer traži oje ruke kada ide hodati. A što se tiče jela tu je na tatu. Non stop nešto jede danas je ručao pileču jetricu krumpir i šaku brokule to je bio pun tanjur i trazio je jos pa sam mu dala krumpir s vrhnjem i to je bio pun tanjur i sve je pojeo. Onda sam ja išla ručati i naravno da mi je sjedio u krilu i jeo još samnom.
E da mi još nismo prevukli miska! Kaže pedica da do treče godine imamo vremena? Sva sam zbunjena!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 978
   RE: Travanjske bebice :)
16.5.2013 22:28:39   
newmum
Draga Kony viruj mi da ne znam zašto MORA prohodati da bi primio cjepivo....tako je sestra rekla i tako svima govori(mislim ostalim pacijentima...) Premda me strpljenje sve manje služi..mislim da ću ići već sljedeći tjedna..tj. naručiti za sljed. tjedan. E da, mi miška prevlačimo redovito, barem jednom dnevno i to već ooodavnoo. No ja sam pratila upute od sestre iz bolnice pri otpuštanju a i patronažne, pdijatar mi nije ništa u vezi toga spominja..

Ubrzomamice, ne mogu to zamisliti..tjedan bez tate.. uf...a sad se psihički pripremam za vikend u mjesecu s tatom... jooooj! Divim ti se! No izaći ću i ja na kraj s time. Moram. Joooj kako ti mišek lipo papa! user posted image user posted image

Moj mali jako malo jede, jako malo! Kad pojede tanjur bilo čega ja skačem od sreće..jer to je to za taj dan..ostatak je pomalo ubacivanje u usta hrane i izlaženje na kraj s njegovim odbijanjem iste..Jeo je jaje cilo..žumanjak mu se nije baš svidio,ali bjeljanjak je... Jeo je grah,ali nije još svinjetinu..premda sam primjetila da mu se guza malo osula nakon graha tako da ćemo ga zasad još izbacit..

Mali spava, muž sapavaa, a ja pišem post vama i pijem PIVU!!! Hehehe, male radosti od kad ne dojim..Osim činjenice da P spava ko top od kad se odbio od cice!
Puse i pozdravi!





_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 979
   RE: Travanjske bebice :)
17.5.2013 9:36:15   
bella 1
cure pozdrav, ja se ubacujem s Ljetnih beba samo da pitam (postavila sam temu ali nitko se ne javlja) da li je koja od vas nezaposlena i koja je procedura za odjavu porodiljnog nakon 1 god ? Burza-Hzzo-mirovinsko?

pardoniram na upadu user posted image

_____________________________

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 980
   RE: Travanjske bebice :)
17.5.2013 21:37:15   
Kazimira
nemaš beda bella ....odgvorila sam ti na temi, ako budeš imala nekih novih saznanja javiuser posted image ...sretno s papirologijom....

hej travanjke....ja pročitam postove i više ne znam kaj bi pisala........
mi smo dobro, K mi cijeli tjedan samostalno hoda s vrlo malo padanjauser posted image , danas je dobio nove papuče, dobro jede,ljubi mi trbuh, spava svakako...malo kod sebe malo kod nas, elegantno je iskoristio maminu ljenost da ga prebaci u kind i baš se udomačio u našem krevetu.....
kupili smo knjigu "Kako uspavati djete bez plakanja" na preporuku poznanika i navodno je super, baš smo danas slušali oduševljenu mamu koja je biila godinu dana neispavana.....istina mi i nismo baš neispavani ali trebaju nam neke smjerniceuser posted image pa evo napokon nešto dobro, alo nešto čemu se treba posvetitiuser posted image

Stalno planiramo u zoo i vrijeme nas zeza, K voli životinje pa se baš veselimuser posted image

pusa svima....user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 981
   RE: Travanjske bebice :)
17.5.2013 22:07:17   
Kony
Joj kazimira i mi planiramo u zoo ali nas zeza daljina i što tata nikada ne može. Preko tjedna radi vikendom svira ili imamo neke goste. A valjda čemo otici do zime.

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 982
   RE: Travanjske bebice :)
20.5.2013 15:24:46   
Marti83
Bok evo malo i mene...Počela sam raditi u ponedjeljak i jako je burno.Mali u jaslicama super,ali zato ja na poslu moram pohvatati brdo novih informacija i naporno je.Danas sam slobodna,i koristim malo vremena da se javim,i da vas čitam kad god stignem. D. je već veliki frajer,voli biti u parku,pa ga moram spuštati na tobogan.To mu je najdraže.Jede sve redom,i više nego što treba.Prošli tjedan su mu izgleda opet počeli zubi jer je imao malo proljev,i po noći se budio miljon puta(a ja radila,sa podočnjacima do koljena).Mislila sam da je neka viroza,ali nije imao niti temp. niti da je slabije jeo.Sve normalno,ali kakica nikako.Danas je opet sve u normali.

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 983
   RE: Travanjske bebice :)
20.5.2013 21:37:33   
Kazimira
bili smo jučer u zoo-u i baš je bilo krasno......Kaspi bi na sve zanimljivo govorio:"uuuuuuuuuuuuu"....mamin dobri dečko......

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 984
   RE: Travanjske bebice :)
22.5.2013 14:16:30   
Ubrzomamica
Boook i pozdrav svima!!
Prezaposlena sam zadnjih dana sa svojim zlocom malim! Ucimo se samouspavljivanju u kreveticu! Sva soka od jednom! Ne ljuljam ga vec duze vrijeme al legnem s njim u krevet i on zaspe uz mene, al moramo i to rijesiti! Eno sam ga stavila u krevetic dala mu dudu i njegovog medu i dekicu! On se igra, a umoran ko pas! Pa place, pa baci dudu i zove me da mu je dodam... Trpim, moram!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 985
   RE: Travanjske bebice :)
23.5.2013 13:47:00   
freelove
Hej curke!
Ubrzomamica  mi smo isto počeli sa samouspavljivanjem, za sada samo s ovim noćnim, i nije tako jako strašno kako sam se bojala, mislim, prva dva dana je jako i dugo plakala i stalno stajala, ali evo, treči dan je legla sama od sebe i jedino kaj joj moram pjevati (ona nema ni dudu ni flašicu) i onda i sama sebe uspavam user posted image user posted image user posted image . Mislim da će biti sve bolje i lakše. NAma je veči problem odvikavanje od cice, smanjili jesmo ali još nismo ukinuli dojenje, nadam se do ljeta da budemo.
3.6. su nam rezultati za vrtič i to mi je sad opsesija....

Nadam se da ćemo i mi do zoo-a uskoro, imamo godišnju kartu a još ni jednom nismo išli ove godine user posted image .

Napokon sam se odlučila skidat kile, mrzim dijete ali nemam izbora ovog puta, izbacila sam ugljikohidrate i fali mi slatko, ali slatko me i dovelo do potrebe za skidanjem kila.

Uživajte curke, puno pozdrava!!!! kiss


_____________________________

peace&love

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 986
   RE: Travanjske bebice :)
24.5.2013 21:46:54   
Kazimira
hej mame user posted image

naše spavanje je ok....s obzirom da su mama i tata naspavani nije loše...još čitam onu knjigu i čini mi se ok, probali smo s plakanjem ali nema šanse da mu to više priuštim....

druga bebbica raste i počela se redovno javljati, idem u srijedu kod gin i jedva čekam.......

baš smo se nešto uljenile, slabo nas imauser posted image

pozdrav svima user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 987
   RE: Travanjske bebice :)
25.5.2013 22:35:29   
Kony
Joj baš smo malo zapustile nasu temu!
Ja ga ni ne pokušavam stavljati da sam zaspi jer je to nemoguče . Ja ga jedva uspavam uz nošenje ili u kolicima. Ali zanimljivo je to što nekom drugom zaspi u kolicima bez vožnje a meni nema šanse. Prijateljica ga je čuúvala jedan dan i sjela je na kavu i on je samo odjednom zaspao u kolicima i spavao dva i pol sata a točno ga je toliko i čuvala. A ja ga uspavam obidem park pet puta i napokon sjednem na kavu i probudi se odmah. Ide nam četvrti zub nekidan je izašao treči i jako ga to muči.
za tjedan dana pocinjem raditi.
Pozdrav

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 988
   RE: Travanjske bebice :)
27.5.2013 11:22:00   
newmum
Bokić žemske moje! Nama je tatica otišao na teren i sad se snalazimo samo nas dvoje..polako se privikavamo. Moj miško je prohodao! No hoda slobodno samo u svojoj sobi o krevetića do kreveta pa do prozora..i nigdje drugo se ne želi pustit.
Spavamo cilu noc, i dnevno 2 puta po 2 sata. Papamo sve i svašta i ne miksamo više...samo što i dalje moram izvoditi svakave karafeke da ga zabavljam dok papa.

Jeli nam vrime da se polako preselimo na forum dijete? Svi su nam bebači ako dobro pratim i pamtim napunili godinicu.



_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 989
   RE: Travanjske bebice :)
31.5.2013 22:38:30   
Kazimira
newmum...P je pravi dečko.....drž te se bez tajeuser posted image

K se napokon cjepio neki dan i bio je super, samo je plakao kad je dobio pikicu...user posted image

beba je super, bili smo na ultrazvuku i pregledu, veča je tjedan dana ali je sve hvala Bogu dobro i sad nemoram niš 5 tjedana.....

u pon idemo kod ortopeda na pregled, nas još muči naš tortikolis, pogotovo kako je prohodao....user posted image , ali tješim se još je ali pa bu se sve to ispravilo.......

inače je Kaspi zlatan, ljubav raste sve više, do neba, predobar je i pametan, ne kaj je naš ALI user posted image user posted image user posted image ..............

JAVI TE SE CURKE, baš je tužno ovdje kad dođem user posted image

puseeeeeeuser posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 990
   RE: Travanjske bebice :)
1.6.2013 21:34:12   
Marti83
Heeej
baš je pusto kada se ne javljamo ,ali imamo previše obaveza i ponekad ne stignemo niti sjesti za komp.kao npr.ja.
Radim ko manijak,posla ima ko u priči,počela sezona i turista ima na bacanjeuser posted image .
Ovaj tjedan sam radila popodne pa mi je mali bio u "baka servisu",i da, opet nije u jaslicama.Treća upala uha u mjesec i pol dana.Maksimum je izdržao 3 tjedna u komadu u jaslicama i to je to. Ja prelazim na homeopatiju kada ozdravi da mu malo pojačam taj imunitet.
Ja sam super,još malo mršavija nego kad sam krenula raditi,sada sam na 75 kg...Spavam tako tako jer se mali redovno budi zbog začepljenog nosa,kašlja i sl.
Dvije moje kolegice iz srednje su sada trudne i tako mi je nekako krivo što nisam niti ja u tome opet....Ja se ozbiljno razmišljam krajem godine pozabaviti drugom trudnoćom.Samo što mm to još ne zna heheheheheheh
Trudnice naše,jel se zna šta ćete imati? Ja nekako mislim da Kazimira opet ima user posted image a Sina user posted image ... Jesam li u pravu?

_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 991
   RE: Travanjske bebice :)
2.6.2013 22:57:27   
Kony
Curke moje bok!!!!
Evo danas mi službeno završava godišnji i sutra imam slobodan dan jer naravno da su me dali da odmah u nedjelju radim tako da od utorka krečem u nove radne pobjedeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Joj uopče ne znam kako čemo to iskombinírati s djecom jer ja kada radim prvu radim do kada moram 15 ili16h a muž ide u dva raditi pa ne znam kome cu ga odvesti tih par sati. Seka nam ide u vrtič do 15.6 a onda će i ona biti kod kuće.
Sinoć je Luki dobio temp naravno baš sada kada trebam poćeti raditi. Ozbiljno razmišljam da idem na treče jer na poslu je stvarno koma koliko su mi cure ispričale.
Cure bokić uživajte uživajte koje možete doma s djecom!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 992
   RE: Travanjske bebice :)
3.6.2013 18:02:17   
freelove
Hej cure....danas smo jako sretni jer smo upali u jaslice! kad sam išla čitati popis srce mi je kucalo ko ludo,baš me bilo strah....sad još 3 mjeseca uživancije a onda natrag na posao.
Kony tebi puno sreće i da uspiješ sve izorganizirati, to bu i meni naveči problem kad počnem raditi, pogotovo vikendi...
Kazimira kak je prošlo kod ortopeda?

Mi smo zdravi i veseli, Bela hoda, trči, blebeče nešto svoje non-stop, najsmiješnija je kad zvoni telefon onda hoda po cijelom stanu i veče havo,havo (neki tihi h)...baš brzo raste i brzo se mijenja. Zaspi super bez cice, samo joj pjevam, više se ni malo ne buni, jednom se budi po noći. Jedino kaj nam je buđenje u 5.

Marti i Koni nadam se da će vam dječica brzo ozdraviti i ostati zdrava cijelo ljeto!
Marti83 to je baš puno upale uha....jeste išli kod otorinoraringologa? Nadam se da nije svaki put na antibiotiku.Onda se imunitet stvarno sroza pa se stalno vrte u krug te upale...

Puse svima!

_____________________________

peace&love

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 993
   RE: Travanjske bebice :)
3.6.2013 18:04:09   
freelove
E da, Kony! Navijam za treče user posted image user posted image user posted image

_____________________________

peace&love

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 994
   RE: Travanjske bebice :)
4.6.2013 14:20:47   
Marti83
freelove naravno da je uvijek antibiotik...user posted image
Naravno da ću tražiti da idemo kod otorino...ali opet to je zbog jaslica...i to mi svi doktori kažu i do 3 godine dok ne očvrsne će biti toga još....
Imam ponudu ako tko želi,mali mi prerasao papučice koje je imao u jaslicama,Froddo br.20.plave boje,nošene jako malo...jer je većinom bio bolestan.Ako tko želi kupiti...javite mi se u inbox....


_____________________________

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu freelove)
Neposredna veza do poruke: 995
   RE: Travanjske bebice :)
4.6.2013 18:30:46   
Kazimira
hej cure, evo nas malo.........

kony nadam se da bu te se snašli..........ja sam srećom ili nesrečom doma pa nemrem ni zamisliti........imate od nasuser posted image

Marti imam i ja osječaj da bu opet dečko......ma nek je samo da bude sve ok.......možda se i iznenadim.......bar ne bi morali smišljati muško ime jer ga još nemamo....user posted image

freelove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jaslice.........eeeee i bilo je ok kod ortopeda, nema znakova skolioze, sve male nepravilnosti su zbog tog tortikolisa i moramo samo vježbati i vježbati.......godinama..........ali hvala Bogu zdrav je i kamen sa srca mi je pao, nemrem to opisati user posted image

pusa svima user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 996
   RE: Travanjske bebice :)
6.6.2013 14:21:32   
sina

IZVORNA PORUKA: Marti83



Trudnice naše,jel se zna šta ćete imati? Ja nekako mislim da Kazimira opet ima user posted image a Sina user posted image ... Jesam li u pravu?





ja još ne znam,ali brijem da će biti user posted image pošto sve čekaju dečke,hahahaha. ali čim saznam javim,i ja sam jako nestrpljiva.

slabo sam na ovoj temi,i raji opčenito (pogodite zašto),ali sve vas skupa lijepo pozdravljamo,želimo bubanima da što prije ozdrave,a ja osobno mamama koje su krenule radit da što prije odu na bolovanje i porodiljni,(kaj me briga jel vi to hočete ili ne)user posted image .
pa kaj vam nije ljepše doma sa bebačima? kiss

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 997
   RE: Travanjske bebice :)
7.6.2013 22:47:14   
newmum
Trudnice drage, nadam se da ste nam dobro! Javite nam čim saznate spol bebača!
Mi smo danas konačno bili na kontroli i dobili cjepivo. P je bio užasan, izvijanje, uvijanje, plakanje, urlikanje čim sam ga krenula skidati za vaganje i nije prestao dok nismo otišli ća. Veoma mučan pregled, pedić ga je jedva uspio išta pregledati. Težak je 10.200 kg i visok 78 cm.

Kony kako na poslu, snalaziš li se? Curke koje radite jeli teško uskladiti bebije i posa?

Svim bubanima brzo ozdravljenje želim!

Javite se kad stignete!

Kissić!



_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 998
   RE: Travanjske bebice :)
8.6.2013 0:33:34   
Kony
Newmum ma snalazim se nekako ima dosta novih sistema rada pa dok to malo savladam biti će dobro. Meni je jako teško uskladit vrijeme. Još je dobar ovaj tj kada radim prvu ali idući sam druga tako da ovu stariju neću niti vidjeti jer je ujutro u vrtiću. Ma svakako se kombiniramo. Mali je kod mojih svaki dan po tri četri sata na čuvanju. Mm ga odveze prije posla a ja idem po njega poslije posla. Uglavnom naporno je!

_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 999
   RE: Travanjske bebice :)
10.6.2013 13:30:15   
Kazimira
hello.........

odmah na početku, mibumo znali spol tek kad se rodi bebauser posted image

newmum i K je bio nemoguč na pregledu i neki dan......sam plače kod doktora, meni isto žao da ga nemre onda dobro pregledatiuser posted image

koma smo ovih dana, Kaspi je imao tem prek 39.....gorio je petek i subotu, doktor je posumljao na kozice ali danas evo ponedjeljak i niš se nije tak jako proširilo....hvala Bogu nedjelja i danas je bez temperature.....baš je bio jadan, još uvijek je s podočnjacima i blijed........user posted image

druga beba postaje sve aktivnija, baš se sad malo rita, jučer sam vidjela i kako mi se trbuh pomaknuo user posted image

toliko od nas, nadam se da ste zdravi i veseli...puno pusica user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!