ivana1112
|
Pozdrav! Evo konačno da se javim Andy vam je već javila da sam rodila 13.11. u 8.28h Katju 3990g, 53cm Porod je prošao odlično, brzo! Probudili me trudovi u pol 6 ujutro, odem na wc, lagano počeli, još se ja vratila natrag u krevet Mislim si možda lažni trudovi U bolnicu došla u pol7, kad sam zaključila da bi mogli biti pravi trudovi u 41.tjednu Došla, 6 prstiju otvorena, klistir, pripreme, ctg. Za epiduralnu nije bilo vremena, jer kad je došao dr drugi put da me pregleda ja već 8 prstiju otvorena i počeli već trudovi za porod, u 5 trudova rodila, veliku curku! Nisam rezana ai mi je koža vani popucala malo, pa sam dobila 1 šav. Dojimo se, i ide nam odlično još od prvog dana u bolnici zasada, i nadam se da će tako i ostati! Spavanje preko dana odlično, spava i po 3,5h u komadu, 2-3-puta, po noći 2-3 puta se budi, al neku noć samo jednom! Nemam komp još popravljen pa ću vam se javiti prvom prilikom opet, kad uspijem. Danas sam uspjela jer sam imala predavanje na faksu, pa su klinci bili kod moje mame Izdojila sam se, i bez problema je pojela na bočicu! Ma super curka! Eh da, zaboravih umlo, MKata čestitam na veeeelikom dečku!!