daze
|
jutro evanoi kako ste jutros?ajme grozno je to kad uhvati i tebe i bebu a to mi nije jasno,nebi ti valjda pedica dala rinolan ako se ne smije davat djeci? ja evo pijem kavicu,M gleda baby tv i igra se na podu i brblja nešto.ima dva dana je počela pričat ko mali japanac inače stalno nešto prtlja,ne uvlači jezik,viče mamaaaa,tata,baba,ajde,sta...(iako,naravno,još nezna značenje),al sad je baš smiješna.zvuči kao bijo,buju,buzo...bili jučer kod svekija cili dan,oni su joj svi umirali od smija.i bila je tako dobra,da ni ja nisam vjerovala.dobro spavala,jela.stavili nju i malog rođaka od 7 mj. na krevet,dali im igračke.malome brzo dosadilo,još se ona bacala na njega i grabila ga za glavu tako da je na kraju ostala sama igrat se i igrala se sat ipo jetrva nije mogla doć sebi,kaže ajme blago ti se kako je dobra,koliko se dugo sama igra.iako ni meni nije jasno valjda jer su sve nove igračke,odnosno tuđe pa odma zanimljivije i baka joj dala da se igra nekog minis konjića šta priča i pjeva,a M oduševljena.skače na guzi,baca se,smije.ma show bude sa njom. e da,i došla bila još jedna mm rodica s djecom i pita jel M puzi,ja kažem nije.i tako sjedimo mi,a M odjednom ispod stola.kaže žena kako ne puzi,kako je došla do nas a ona kombinira,stane na sve 4 pomakne ruke i povuče noge pa opet sjedne,ili sjedi na guzi i vuče se po podu,gura se jednom nogom.kaže ta rodica pa i to je jedan vid puzanja,samo ne klasični taman pišem kako se pomiče na guzi,kad ono plač.dovukla se gospođica do stolića i htjela potajice izvuć novine ispod stola i bum glavom sad sam je stavila u putni krevetić malo,tamo se diže na noge al ne može nigdje.