|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
6.11.2013 19:09:24   
sax52341
Nelly sta ni kruska, ni sljiva, marelica, breskva ne pomazu?
Ili da mu mozda pokusas uvalit vise tekucine? Kamilica? Za sjemenke stvarno neznam kad mogu user posted image

M 29.12.2012

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1951
6.11.2013 19:50:33   
BUMBI
Večer cureuser posted image Moji obojica spavaju još od 19huser posted image user posted image
Danas je u Kozmu bio 30% na svu hranu za djecu i kozmetiku pa sam kupila 3 Hipp čaja i 3 kutije različitih Linauser posted image
Mi smo danas ručali bundeva/mrkva/palenta i baš se lijepo i puno najeouser posted image ,a popodne je prvo malo pojeo banane a poslije voćni jogurt od marelice
Naš meni je najčešće oko 8-8.30 250 ml nekog Lina na boćicu,oko 12-12.30 povrće,oko 15-16h voće i oko 19 prije spavanja opet boćica Lina 250 ml i još tijekom noći 2xLino
Daze baš mi žao što moraš toliko puta ići nositi urinuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1952
6.11.2013 19:51:46   
BUMBI
Vidjela danas u Mercator katalogu da će biti od sutra guralice Jurić/W.Pooh za 200 knuser posted image ,inače su 250/300 kn.Nadam se d aće ih biti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1953
6.11.2013 22:16:52   
sminkret
Sax, sjecam se da je na ambalazi pisalo da je zvuk prilagođen djecjem uhu tj.kad prisloni telefon na uho da ne ošteti bebin sluh. Još ideje za ročkas: ne znam dal ima jos kod nas za kupiti Playskool izbacivač loptica- definitivno top igračka, svi se igraju s njom. Uz legače ima najveci broj radnih sati. A mi smo bili krenuli s megabloksima, fenomenalne su za male rukice i kompatibilne su s legačima.
Daze, samo se ti smij, cekaj da tvoja lopta progovoriuser posted image nadam se da ces izlijeciti bakterije i da ako je opet eserihija, da se nije jako razmnozila!
Nelly, moja mala imala muke s kakanjem i njoj pomagao samo hipp sok sljiva. Znam koje su to muke. A sto se tiče narudzbe, jesi gledala ekupi.hr? Ja od njih znam uzimati tehniku i igračke.
Moj se svako malo budi, jeca u snu, a koga da krivim nego zube?!user posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1954
7.11.2013 13:49:16   
evanoi
kuc-kuc, vidim te!!!! user posted image user posted image user posted image presmiješno, sminkret, hahahhaa!!! user posted image user posted image
nelly, moja susjedica mala, ima isto 0 mj ko i naši, ima velike probleme s kakanjem ko i tvoj, pedica rekla mami da joj kamilicu malo zašećeri i da joj to daje piti. i blitva joj pomaže....
mi kupili neku običnu guralicu za 120kn na akciji, tiggy, u mercatoru. noica se smije i sjedi , ali onda rukice kao "spasite me" user posted image noću se budi100puta, i onda kad idem u krevet, oko 22-23h ga uzmem s nama u sredinu pa je mir. jutros mi se prvi put probudio u 4 i 30!!! glmp! pa se sjetih vas user posted image nekako sam ga uspjela uspavat nakon sat vremena nunanja u naručju pa smo odspavali ČAK do 7 user posted image inače je cendro cijeli dan i već 2 dana suho kašlje, bez temp. zvala pedicu, rekli mi da ne moram dolazit, već da mu šibam fiziološku i da pije čaj od sljeza. user posted image koliko puta im vi dajete fiziološku kad je potreba? na kutijici mi piše1-2 puta dnevno 2-3 kapi!? user posted image
daze, si bila ti ono išla s M pedici na kraju ili?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1955
7.11.2013 14:04:13   
evanoi
9 mjeseci, to sam mislila napisati user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1956
7.11.2013 14:39:50   
sminkret
Evanoi, mozes mu dati i sirup Hedelix. Bebe piju pola žličice dnevno. Nama rekla pedica da mozemo za svaki kasalj ga uzimati, bez secera i alkohola je. Zao mi je sto kasljeuser posted image kod nas opet malecka muči muku sa nosom. Temp 37.5, nije nesto dramaticno ali je muči. Sljedeci tjedan dolazi zima pa cemo svi biti zdravi :-) Pavao cendra, ja uvjerena da su zubi!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1957
7.11.2013 17:28:33   
nelly68
SAX ispočetka mu je marelica bila super a sad ni ona od jogurta zna bit bolje al ne znam evo već dva dana svaki sad dva ima malo u peleni možda problem i je u tome što slabo pije tekućine...EVANOI dajem mu već neko vrijeme kamilice sa šećerom svaki dan poslije kašice pa koliko popije al možda ne popije dovoljno,mogla bi mu blitvu probat dat....A ne znam jel to ok što svako malo ima nešta u peleni strah me uopće mu dat povrće mrkvicu jer ga baš zatvara onda dok ne kaki normalno jede samo voće a ni to nije baš pametno samo voće...A kaže mi kuma da je njena mama njenom braci kupovala neku hranu kao lino za probavu al ide sa mlijekom ste čule za to kako se zove?BUMBI ti si prešla na kravlje ako se ne varam maleckom paše?Kako mu daješ razrjeđuješ li i kako i koliko prvi put?SMINKRET kako se kupi+uje preko togas e.kupi samo se registriraš kod njih ili?Jesam vas izrešetala sa pitanjima a nemojte zamjerit...user posted image ...Kad pričamo o guralicama mislite na biciklice one što se oni odruruju ili baš guralicu što oni kao stoje i guraju svako drugačije kaže pa sam izgubljena?

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1958
7.11.2013 19:55:50   
evanoi
naša guralica je kao mali autić - malac sjedne raširenih nogica, tj.opkorači sutić i onda bi se nogicama trebao odguravati - to bude kad bude prohodao valjda user posted image danas ga je mm stavio i držao za leđa i vozikao tako po kući, N se baš smijao... konačno malo smijeha jer je inače s+cijeli dan brižnić, em od zuba, em od kašljanja user posted image a ostavili ga pola sata samog jer smo išli na pogreb, bio je s mojom kumčicom koja bi ga trebala čuvati kad krenem na posao (prije nego upadne u jaslice). prvih 20 min bilo ok., a onda je udario u user posted image da se nije mogao smiriti user posted image bubica mala. user posted image
evo, i sad ga čujem kako kašlje u sobici, išao na spavanje već u 19 i 30, jedva izdržali do tad. inače u 20h, ovih dana bi i u 18h išao da ga stavimo user posted image user posted image
nelly, ja nisam čula za taj lino za probavu. inače sam obožavateljica lina, ali ovo mi je nepoznato, ajd baš me zanima...
sminkret, baš i vi muku mučite s tim boleštinama... taman da nas podsjete da ne može biti savršeno user posted image vrazi jedni!!! user posted image
čini mi se da bismo trebale (kad bismo sve bile bliže jedna drugoj) organizirati jedan cendrodan i dovesti sve naše kikiće da se nadjačavaju!!! user posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1959
7.11.2013 20:27:34   
BUMBI
Evanoi super za guralicuuser posted image Mama danas kupila L s W.poohom ali ce ju dobiti za Bozic.
Nelly dajem L kravlje mlijeko,razejedjivala sam samo u pocetku sad vise ne,samo prokuham,dobro je prihvatio.
Nisam ni ja cula za tu hranu za probavu.Meni L ima tvrdju stolicu.
Danas smo jeli cvjetaca/brokula/riza i Dukatos s zitaricama.U Mulleru ima popust na Nuk bocice i dude ako tko koristi da zna,ja sam danas kupila L novu bocicu i dude za bocice.Htjela sam uzeti i onu s ruckicama i kljunom,ali bila samo roza,ali rekli su da ce dobiti.
L je danas malo spavao i bio popodne dosta cendrav...
Evanoi nadam se da ce kasalj brzo proci.
Sminkret kakav je to sirup?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1960
7.11.2013 21:53:38   
daze
da se javim dok je pauza od Sulejmanauser posted image
evanoi na kraju nisam išla ni zvala pedijatricu jer se preko noći stanje popravilo.M je počela super jest,spavala cijelu noć,nije cendrava..pu pu pu,da ne ureknemuser posted image user posted image user posted image mi smo svi dobili tešku prehladu osim nje,malo je kihala al joj nos nikako nije bio zaštopan tako da ja fiziološku nisam nikad koristila.imam onaj sterimar sprej al na kraju sam ga ja potrošila sad kad sam bila prehlađenauser posted image evanoi,baš ga je jadnička sastavilo,i kašalj i zubići...užas,nadam se da će skoro bit bolje i šaljemo mu ja i M puno ljubaca i zagrljajauser posted image user posted image user posted image
sminkret,nadam se da će i P uskoro bit onaj stari,da više ti dosadni zubi izbijuuser posted image
nelly neznam za taj lino šta otvara,prvi put čujem.M nekad ima problema sa stolicom pa pokušavam sve i svašta dok se konačno ne pokaka al cure su ti već sve rekla.a guralica je taj autić šta i evanoi ima i šta je Bumbi danas kupilauser posted image super stvar!
Bumbi mi imamo čašu s kljunom al M radije pije iz čaše nego iz nje.nemam pojma zašto,a baš je lijepa roza aventovauser posted image
eno je spava,cijeli dan u djiru,bilikod kume šta ima kćer od godinu dana i njihov mali susjed od godinu ipo.njih troje malih se igralo na podu,a mame pile kavu,ma divota!e da,jutros joj dala hippovu kašicu za laku noć s jabukom i kruškom kad sam išla na higijenski jer nisam imala vremena pravit joj ništa,pa poslije kad smo došli kod kume voćnu kašicu i za ručak povrtno-mesnu kašicu i sve je to jela plus dojila u međuvremenuuser posted image nekad mi nije jasno kako je ona takva sitna i mršava a može pojest količinski masuuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1961
8.11.2013 0:41:15   
sax52341
Nelly za probavu slicno linu znam samo od nestlea - jesi mislila na to?
http://www.bebe-nestle.hr/zitne-pahuljice-zob-i-suhe-sljive/v/895

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1962
8.11.2013 10:44:21   
evanoi
koliko dana obično traje takav suhi kašalj? budi se zbog njega, bubica. sad sam mu napr čaj od sljezova korijena,a dio ću mu uštrcavati i u nosić. mada mu ne curi, al ću slušat sestru šta mi rekla kad sam zvala pedicu. valjda me dobro skužila da nosić ne curi, već samo kašlje user posted image ak mu se ne popravi još 2 dana, odoh s njim k pedici. sutra trebamo i na rođendan malom nećaku (2 g) i sad nisam pametna . ma je li to zarazno? (Valjda nije!!!) mislim, ne mogu druga dječica od njegova kašlja pobrat nešto? user posted image user posted image user posted image
daze, super ti jede malecka. ma koliko zubića ima? a tvoj, sax?
daze, dobro si me sjetila, i mi još za rođenje dobili na poklom tu časšu s kljunom i ja zab na nju. a mogli bismo je probat stavit u funkciju user posted image
bumbi, tvoj papa baš fine papice. moj jučer sve nešto bez veze i bez reda. i dalje krivim zubiće user posted image
danas na meniju za ručak mu je piletina/tikvica/tikva/blitva/krumpir/masl.ulje.
od kojeg mjeseca si mu bumbi počela davat to (razrjeđeno) kravlje mlijeko?

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1963
8.11.2013 13:42:33   
sax52341
Moj ima samo jedan zub, lijevu gornju jedinicu. I sad mi se cini da izbija desna gornja jedinica...

Cure help!ja vise neznam sta da radim, zadnja 3 dana mi ide u ponoc spavat, spava mu se ali uspavljivanje traje po sat, sat i pol.
Krivim drugo spavanje al me strah ako mu ga uskratim da nece htjet vecerat jer ce bit cendrav i pospan, ali mislim da cu to danas morat napravit jer sam luda vise. Probudi se oko 8, oko podne je spavanac i spava 2 sata ili 2 i pol, i onda opet ide spavat oko 6 jer bude koma. Ali mi se onda probudi oko7 i po i onda nema vise spavanja do ponoci. Probala sam sve to pomaknut, da ide ranije spavat ali ne ide... Sta mislite da mu ukinem to drugo dnevno spavanje?

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1964
8.11.2013 14:11:35   
daze
M ima 4 zuba,jedinice gornje i donjeuser posted image
sax probaj onda bez tog drugog spavanja pa ćeš vidjet kako će ić,ako bude prenervozan onda vrati.nećeš znat dok ne probašuser posted image al isto ti on malo spava,barem se meni tako čini.ti onda cijeli dan imaš pune ruke posla oko njega.uf...
M još uvijek spava tri puta tokom dana,budi se ujutro oko 6ipo-7,prvo spavanje oko 10 do 11, drugo negdje od 13 do 15,ovisi spavam li ja kraj nje ili je sama i onda opet ubije oko negdje oko 18 do 18 i 30,19h s tim da je svejedno već u 20h gotova i ide spavat.najkasnije mi je išla spavat u 21h.sve to varira od dana do dana,nije isto ako smo bili u šetnji ili smo cijeli dan doma,al uglavnom spava 3x dnevno.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1965
8.11.2013 17:45:04   
evanoi
sax, a bi mogao izdržati do 18:30 pa da ga onda polako spremate za krvt pa da u 19h zaspe i to je to? moj inače spava ovako: oko 6-7 buđenje, prvo spavanje oko 9 i 30 (spava sat vremena, max. sat i pol), drugo spavanje oko 14 i 30 (spava od pola sata do sat i pol) i u 20 je u krevetu za noć. iako zadnje dane 2. spavanje spava jaaaaaako kratko, max.30 min pa je u 17,18 već gotov. nekako izdržimo do max.19h i onda ide spavat i isto se probudi ko uvijek.
evo, danas je ujutro lijepo odspavao, od 9 i 30 do 11, ali drugo spavanje užas. samo 15 min!!!! a spava mu se i uspavljivala sam ga sat vremena i ništa!!!! i sad tu nešto ruši oko igračaka i mm je došao pa sam mu rekla da ne čujem i ne vidim bebu, nek rade što žele... ne mogu.... daze, tvoja stvarno puuuno spava user posted image
jučer sam prekršila dogovor i kupila glupi mob za bebe u nadi da će se ilgrat njime, ali šipak!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1966
8.11.2013 21:48:52   
evanoi
nikog nema, nadam se da bolje provodite vrijeme od nas. mi u 19h ipak otišli pedici. dobio rinolan i antibiotik user posted image upaljeno grlo ful. rekla da ako za tri dana ne prođe (a nama je od uto navečer) da se moera dokt. i da nam daje antb jer bi sad počelo prerastati u još gore probleme user posted image ii evo, sad spava at i pol, malo manje, i već se triput budio u plaču. ako se još jednom probudi, nosit ću ga u naš krevet. tako da sutra niš od rođendana user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1967
8.11.2013 21:52:22   
daze
ajoj evanoiuser posted image
ajde dobro da si otišla doktoru,nadam se da će naš štrumpfić Noa brzo ozdravituser posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1968
8.11.2013 21:56:50   
sax52341
Brzo ozdravljenje zelim! A temp ima?
Ja se dosla pohvalit, nisam mu dala spavat drugi spavanac, imali smo malo problema sa vecerom jer je bio cendrav ali na kraju pojeo sve i nakon toga zaspao u sekundi u 21 h.
Nadam se da ce noc proc mirno svima nama!

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1969
9.11.2013 7:37:46   
Lotte
Pozdrav cure! Pozdrav i svim nespavačima, zubanima, puzačima itd. Vidim da se kroz neko vrijeme skupilo dosta bolesne dječica. Želim svima brz oporavak. Odgovor na davno postavljeno pitanje: Imamo plastenike u kojima proizvodimo povrće. I sto tako, netko je davno spomenuo i htjela sam komentirati kako se Noa stalno propišavao. Čim ga stavim u hodalicu ili ga držim između nogica, odmah se propiša i to tako da mu se slijeva niz nogavice. Isprobala sam sve pelene i uvijek isto. Dok mi kolegica niije spomenula da su u 24 sata testirali pelene na našem tržištu. Najbolje su se pokazale Lidlove. I stvarno jesu! Otkada ih koristim ne moči se!

Mi smo bili na pregledu. Noa sa devet i pol mjeseci ima 8250 kg i 74 cm.

Sad vas više ne moram pratiti preko mobila, pa idem pogledati jeste li stavljale nove albume svojih malaca!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1970
9.11.2013 9:57:51   
evanoi
nema temp.uopće, samo to grlo. sad čitam o rinolanu, piše da se maloj djeci nikkao ne smije davati, a mi ga dobili user posted image user posted image user posted image ne kužim i šta da mu isisavam iz nosića kad mu ne curi. jedino jako hropće i kao da mu je sve negdje na pola puta, ma užas...
ja ću danas na rođendan nećaku na kratko, a mm će ostat čuvati noicu...
sax, super za 21h!!!
lotte, i nama su dobre te iz lidla, a ni babylove nisu loše, tu negdje su.

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 1971
10.11.2013 16:45:42   
evanoi
ajme,nas je sredilo pošteno: grlo, glava, nos... noica i ja rikavamo. dobro da je nedjelja pa je mm preuzeo njega, a dide (pohvala svaka) skuhao ručak. ja sam ko da me netko upucao. a štrumfić moj mali plače... čim se približimo s fiziološkom, sljezom ili pumpicom... user posted image user posted image user posted image jedva diše kad spava, spava 500 puta dnevno po 10 do 50 min, brižan je ful user posted image nemam snage, a on bi se nosio. ne znam kako ću sztra kad mm bude na poslu, nadam se da će bit bolje do jutra!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1972
11.11.2013 7:45:40   
daze
jutrouser posted image
evanoi kako ste jutros?ajme grozno je to kad uhvati i tebe i bebuuser posted image a to mi nije jasno,nebi ti valjda pedica dala rinolan ako se ne smije davat djeci?user posted image
ja evo pijem kavicu,M gleda baby tv i igra se na podu i brblja nešto.ima dva dana je počela pričat ko mali japanacuser posted image inače stalno nešto prtlja,ne uvlači jezik,viče mamaaaa,tata,baba,ajde,sta...(iako,naravno,još nezna značenje),al sad je baš smiješna.zvuči kao bijo,buju,buzo...bili jučer kod svekija cili dan,oni su joj svi umirali od smija.i bila je tako dobra,da ni ja nisam vjerovala.dobro spavala,jela.stavili nju i malog rođaka od 7 mj. na krevet,dali im igračke.malome brzo dosadilo,još se ona bacala na njega i grabila ga za glavu tako da je na kraju ostala sama igrat se i igrala se sat ipouser posted image jetrva nije mogla doć sebi,kaže ajme blago ti se kako je dobra,koliko se dugo sama igra.iako ni meni nije jasnouser posted image valjda jer su sve nove igračke,odnosno tuđe pa odma zanimljivijeuser posted image
i baka joj dala da se igra nekog minis konjića šta priča i pjeva,a M oduševljena.skače na guzi,baca se,smije.ma show bude sa njom.
e da,i došla bila još jedna mm rodica s djecom i pita jel M puzi,ja kažem nije.i tako sjedimo mi,a M odjednom ispod stola.kaže žena kako ne puzi,kako je došla do nasuser posted image a ona kombinira,stane na sve 4 pomakne ruke i povuče noge pa opet sjedne,ili sjedi na guzi i vuče se po podu,gura se jednom nogom.kaže ta rodica pa i to je jedan vid puzanja,samo ne klasičniuser posted image user posted image
taman pišem kako se pomiče na guzi,kad ono plač.dovukla se gospođica do stolića i htjela potajice izvuć novine ispod stola i bum glavomuser posted image sad sam je stavila u putni krevetić malo,tamo se diže na noge al ne može nigdje.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1973
11.11.2013 9:20:19   
BUMBI
Jutro i od meneuser posted image L upravo zaspao pa ja sjela malo za kompuser posted image
Evanoi kako ste?Što se tiče N,neznam šta bi ti pametno rekla.Ako je to baš suhi kašalj,onako kao iz bunara(tako meni L nedavno)to nije za antb(po meni),a nije ga ni L dobio.To znam jer mi D ima često laringitis,ali njega uhvati baš jako da najčešće moramo na inekciji,a prije mu dam Aerius sirup(isto kao i Rinolan) što je dobar sirup.Ja sam sad bila za L dobila Fenistil kapi(to je isto nešta tako slično).On je meni isto bio tako pun kao što kažeš duboko i sad sam mu počela davati Bisolvon kapi da to izaci iz sebe.Ali ako pedica kaže da mu je grlo crveno i upaljeno onda nije baš takav neki kašalj,ali opet po meni ne idu antb i Rinolan zajedno(ali kažem po meni i iz mojih iskustava s D,a imam ih dosta)
Nas jako muče zubićiuser posted image nikako da izbiju.
Lotte neka si nam se ti javilauser posted image user posted image probaj i češćeuser posted image user posted image user posted image za N
Sax kako vam je prošla noć?I po meni je malo kasno 18h da ide spavati.Meni L spava 2x na dan,evo danas sam ga tek u 9 stavila(jedva izdržao jer se prije 6 probudio)pa se nadam da neće ići prije 13h na spav anje,ako uspije i duže da onda može izdržati mlo duže,a neda ga već u 18h moram ići kupati da ga malo prođe kriza
Danas ću mu probati dati mahune,iako nisam baš za smrznuto povrće ali ajde probat ćemo pa ćemo vidjeti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1974
11.11.2013 10:51:30   
evanoi
joj, napišem krcato i izbaci me user posted image to sigurno ovo nevrijeme user posted image
daze, ni ja ne kužim zašto nam dala rinolan kad u uputama piše ne smije se davati djeci manjoj od 30kg i mlađoj od 2 go. pitala šogora koji je farmaceut i to mi potvrdio. on mi spomenuo fenistil kapi, kao i ti bumbi. i sad mi nije jasno user posted image ma, mi mu više ne dajemo rinolan, već samo taj antib. ima tako krcat nosić zadnjih dana da ga uz taj bolni kašalj jako muči i vrlo teško spava. noću spava s nama jer se tako donekle lakše smiri. sinoć smo preko noći 2 put se ispumpavali, možete misliti koja tortura user posted image al šta kad jedva da je disao, a samim time ni spavao.user posted image ja se inhaliram i na čajevima sam, a sinoć u nedostatku lijekova, popila noin lupocet duplu dozu user posted image i bilo mi lakše!!! sad je tata sa mnom, dok ne dođe mm.
daze, tvoja je prava mala gusjenica, kako kaže moj tata za noicu. stigne odgmizat kamo naumi user posted image
bumbi, koliko zubića već imate? koji ti se čini da bi sad trebali izaći? kako prošle mahune?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!