|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
1.11.2013 21:30:29   
daze
Aj super da je L boljeuser posted image
M nema fibru al je placljiva uzasno,budi se svaki cas i danas skoro nista nije jela,malo povrca o mesa popodne.kaze mi mama mozda su zubi kad joj ni nos cili dan ne curi i grlo izgleda ok.a sta ja znam,nije imala fibru kad su prva 4 izlazilauser posted image
Ljudi moji ja maloprije trzla vratom i sad ne mogu maknit,zvala hitnu da ne idem bezveze i rekli da mi ne mogu nista dat radi dojenjauser posted image neznam sta cu,mm ce dezurat uz M veceras.stvarno me uzasno boli vrat pri najmanjem pokretu.

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1926
2.11.2013 16:18:14   
nelly68
evo mene pratila sam preko moba nisam mogla na komp brat potrosio puno pa intzernet bio jako spor....a N kad je imo temperaturu sutra dan mu pala i izvirio mu zubić sad ima četiri user posted image SAX bravo za vasš zubić user posted image SMINKRET BUMBI baš super da su malci bolje....A moj N isto za ova tri zubića nije imo temperaturu samo je bio jako nervozan a evo za ovaj četvrti ni jest skoro ništa nije htjeo i temperatura i ja sam mislila kako izbiju prvi svi će al izgleda da nije tako...DAZE valda će ti popustit mene je isto tako znalo i za par dana prođe a da boli znam user posted image i kod nas zahladilo N mi dosta spava i zaspe oko 8 pola 9 i to jedva izdrži počela sam ga stavljat svaki dan na pod da se malo sam igra i sad kad ga stavim na trbušćić još uvijek se odmah okrene na leđa ali sad se ipak ćešće sam okreće na sve strane pa možda se sjeti i da bi mogo propuzat...Daze jel M puza?E da i on je još uvijek lud za sisanjem navečer pogotovo kao i vaši ijako ovih dana samo 2-3 puta u noći sisa i preko dana ujutro prije kašice pa oko podne sisa pa kašica oko 3-4 i dalje samo sisa...e i on meni zadnjih par dana sjeda u kinderbetu a ja uvijek spustim onu prečku i privučem sebi kinderbet pa ako se slučajno jako nagne past će meni na krevet...Daze nadam se da nije E.coli oped ja sam isto prije nego sam sa N ostala trudna na brisevima imala bakteriju ne znam točno kako se piše i taman ostala trudna pa sam se uplašila da je se nisam riješila a gin.reko da sam trudna da bi ranije rodila ili izgubila bebu umirala sam od straha a moja ova gin.u Vk.nije poslije spontanog nije radila sve briseve ko zna možda je zato i bio spontani onda..al taman sam valda baš što kažeš i ti kad sam je se riješila ostala trudna

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1927
3.11.2013 8:52:26   
evanoi
evo i nas nakon vikenda u um. malac dobio još 1 zubić pa to nejedenje i plač, razdražljivost, daze, zaiste pripiši zubićima. i temperaturu, da. user posted image kako vrat? a mrvica?
mi ove dane ko i inače u 6 već budni. jutros odšetali već prvu šetnju u 7 i po i upravo ga sad stvaila pajkiti opet, a ja guštam uz knjigu i čaj. user posted image
ovih dana je lud za kavenom žličicom. sinoć nije htio zaspati bez nje. samo sam čekala da ful usne da mu je iščupam iz ručice koliko ju je čvrsto držao user posted image
jučer uveli 3.obrok, prije spavanja, napravila mu gris na rižinom mlijeku, pojeo s guštom. tako da nam cicanja ostaju u 5,6 (kad se probudi), oko 8-9 (prije 1.spavaja - tako mi i zaspe odmah na cici), 13-14 (prije 2.spavanja, ista stvar) i eventualno ako mu je do 17h predugo. ručamo oko 11:30-12 povrće+meso, oko 17h voće+žitarice, 19h gris, tj.mliječne kašice. i onda cicanja još noću - oko 23h i oko 2.
kupila rižolino jer je bez šećera. baš me zanima koje liniće vi papate?
jučer probala voćni sir okus dinje iz lidla, proizvodi ga se u splitu.... njaaaaaaaaaaaam. on me gleda, dam mu malo, i malac htio još. pa sam mu dala 4 žličice, ali prestala jer ipak nije za dječicu.
cure, dajete li im i kako svježi sir? znam za bumbi i sax da ga miješaju s bananom...
sminkret, kako je sad P? pusicu mu šaljemoooo user posted image
nelly, tvoj je N mali gricko s 4 zubića user posted image
bumbi, prestao curiti nosić?

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1928
3.11.2013 13:58:57   
nelly68
EVANOI bravo za zubić user posted image nadam se da je bar ovo sve prošlo što vas je mučilo mi smo buđenje pomaknili na 7 ovih par dana,ja sam isto baš razmišljala o tim linićima,jesu mu rižino mlijeko dala odmah punu količinu evo ne znam se izrazit mislim nisi mu uvodila 2-3 dana kao i ostale namirnice?Ja sam mu mislila taj treći obrok uvest kad bolje prihvati povrće,a opet možda taj mliječni obrok fino prihvati pa će za povrće bit lakše ne znam šta vi mislite nisam pametna više...e sad sa četiri zubića grize za ramena po rukama gdje god me stigne...user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1929
3.11.2013 16:56:50   
evanoi
ma nisam, ne, filozofirala s rižinim mlijekom. ma ja ni s drugim namirnicama. dala bih mu svakih par dana novu namirnicu i sve je prihvaćao uglavnom. osim krumpira, no i to sad jede bez problema. pa ionako je već jeo rižine pahuljice. a kako mu neće biti dobro rižino mlijeko kad je slatkastog okusa? i ja ga volim popit pa mu malo ukradem user posted image napravila sam mu 2 dl r.ml. s grisom. danas ću mu riž.ml. s rižolinom.
jako nam je cendrav danas, slinav da ni ne pričam i opet je lud za žličicom. jedino me brine jer je to ona metalna, plastična mu brzo dosadi. a ne znam koliko štete metal u ustima. nije da drži skrou unutra žličicu, ali ipak... morat ću malo proguglati, valjda ću naći neke odgovore.
pa, da, nelly, ti sama procijeni, ali neka beba će radije jest voće, neka mliječne kašice, neka povrće... mada mislim da ovo zadnje su rijetke user posted image negdje sam čitala da s 9 mjeseci bi već trebali imati 3 obroka, a moj sad ima 8,5 mjeseci; tj.za 10 dana eto mu punih 9 mj pa zato. a i vidim da bi svašta nešto grickao (cuclao) pa nek ga voda nosi user posted image iako danas slabo sve jede, a valjda zubići, jer je sav nesretan user posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1930
3.11.2013 17:49:01   
daze
DDuser posted image
evo meni vrat bolje,al me sad uhvatila teška prehlada,začepljen nos i suzenje očijuuser posted image kad me krene...al ajde sve ću izgurat,bitno mi je da je M zdrava,fibru nikako više nije imala,nervoza je i dalje prisutna pa pretpostavljam štaevanoi kažeš da izlazi 5.zubić.gledam i čini mi se da je zubno meso natečeno i gore i dolje pa neznam koji da očekujemuser posted image
i mi imamo 3 obroka,s tim da taj reći mliječni baš i nije prihvaćen s oduševljenjem.čudno,al M je izgleda među rijetkima šta onaj povtni ili povrtno-mesni obrok pojede s guštomuser posted image voće jede na dane,neka sve nekad ništa ko danas.a onu hippovu mliječnu kašicu pljuje i neće pa neće.kupila zobene pa ću vidit hoće li možda jest jogurt sa zobenima kao treći obrok.javim vam rezultateuser posted image
kravlji sir nisam još davala,al mogla bi probat i to ovih dana.
kod nas ide ovako otprilike,doji ujutro oko6-7 pa dizanje.oko 8 joj dam nestle voćni jogurt,njega obožava pa onda oko 10 ide voće sa žitaricama.oko 13 ide spavat i doji,pa je oko 16 ručak povrće,meso,riba,žitarice (nešto od toga) i oko 19 mliječni obrok(ako išta pojede).u 20 ide spavat i doji i još po noći od 2 do 222 puta dojiuser posted image
dnevni podoji su nam se reducirali na 1 ili 2,ovisi o tom jel je uspavljujem u sobi ili u kolicima u šetnji.iako ovih dana nismo šetali jer sam ja bila u defektu tako da je spavala po 4 puta dnevno i češće dojila.
evanoi,cilj mi je totalno reducirat dnevne podoje na eventualno jedan prije spavanja popodne i onda u 1.mjesec pokušat prestat dojit ako bude moguće,jer počinjem radit.
a to za žlicu ti nemam pojma,M svašta gura usta,neznam jesam spomenila al najviše voli glođat metalni poklopac od kutijice za konce pa ako doznaš šta o štetnosti javiuser posted image
nelly nebi rekla da M puzi,barem ne klasično iako se ona kreće po cijelom boravku i di naumi tu i stigne.pomiče se na guzi,naginje se ko gimnastičarka i mic po mic eto nje pod stolomuser posted image okretna je i stabilna na rukama,stane u položaj za puzanje al ne miče nego se vrati u sjedeći položaj pa opet...čini mi se da će skoro,ako prije ne prohoda jer se hvata za šta god može i podiže na noge.samo gledam di će razbit glavu.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1931
4.11.2013 7:21:35   
sminkret
Jutro!! Ja tak naspavana jer se mali probudio u 6user posted image inac se budi u 5... A i ovu noc je prespavao u komadu, pa sam se probudila s nevjericom je li sve u redu. Ali je zato proslu noc zezao, krivim naravno zube. Prije 2 mjeseca su izbili, pa red je na noveuser posted image
Drago mi je mame i bebe, da ste svi bolje! I da nam se bolestine brzo ne vrate!! Mi u subotu imali zadnje inhaliranje ventolinom, on je dobro, ali cuje se jos neko hrljenje u nosu. Iz njega naravno nist ne ide, i bas mi frendica pricala da je njen mali tak zvučao od rođenja pa sve dok mu s 5 godina nisu operirali treću mandulu.
Naš meni izgleda ovak: flašica mlijeka kad se probudi iza 5, oko 8 žitna kašica nestle, 1.spavanje oko 9, oko 11 voćna kašica, oko 13 ručak povrtno mesni, 2.spavanje oko 13.30, flašica mlijeka kad se probudi oko 16, oko 18h nestle jogurt, i prije spavanca u 20h flašica mlijeka. Po noci mu uvalim sisu oko 3h. Nocas nisam do 6 ujutro. Kad vidi da seka nekaj papa, onda mu dam hipp keksić ili integralni krokić. Sve ljepse jede komade. A nibbler nam je bio promašena investicija. To mu se nikak nije dopalo, kao da je ljut zakaj ne može do tog komadauser posted image
Pitala sam vas dal koristite dudu da s njom zavarate da ne morate toliko puta sisati po noći. Moj je ima, voli je, ali kad cvrsto zaspi onda je pljune. Jako je voli, i znam da nas u buducnosti ceka odvikavanje ali kad mi tak dobro dojde za smiriivanje...
Kupili skafander u c&a, dosao paket iz next-a, spremni za zimu. A vani +20! Hvala Sax za Next, jest da malo previse narucujem, ali kad je tak jednostavno i brzo. I bodići su im super!
P ima fazu pljeskanja vec 2 tjedna, probudi se pljeskajući, ide spavat pljeska, ibas je smjesni.
Sir, radim sama. Jako je jednostavno i umjesam mu u voćnu kašicu.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1932
4.11.2013 8:31:37   
Jully
Pozdrav mame, evo mi se vratili iz S lavonije na 2 dana, u srijedu se vraćam u Osijek na tečaj šišanja pasa od 3-4 tjedna user posted image za sada tamo nemam net pa vas ne mogu pratiti, ali budem već nešto iskemijala user posted image
Pitali ste me za sisanje. Ivano se nekako postupno skidao sam. već zadnjih 2 mjeseca sisa samo pred spavanje. Sada kada nemam mlijeka pruije spavanja se više mazi i dobije boćicu kravljeg mlijeka i paše mu skroz.
Sax i evanoi čestitam na zubiću user posted image
Daze nadam se da sti ti bolje. Jel Manuelici izbio zubić? Moj Ivano se super drži. Nas je bilo sve redom pokosilo, a njemu ništa, sve me strah da će to sve nadoknaditi za mjesec dana kada krenu jaslice. Do sada je imao samo onaj trodnevni virus i par puta laganu turicu zbog zuba.
Evanoi mi često dajemo sir, kako smo i muž i ja veterinari znamo već koji su ljudi čisti i pouzdani i čiji možemo davati malom i on je oduševljen. dajem mu sa malo vrhnja i kruhom ili u voćnim kašicama (banana ili smiksan kompot od jabuka, krušaka, višanja...). Kravlje mlijeko dosad nisam davala, krenuli smo prije tjedan dana, ali i to planiram prijeći na domaće jer kad vidim šlepere mlijeka u prahu iz Srbije i Bosne pred Dukatom smuči mi se. Nama se opasno približava prvi rođoš, a nemam uopće ideju što da kupimo malom mišu user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1933
4.11.2013 11:04:14   
evanoi
jutros prvi put osjetila gric umjesto cicanje. ajme, kako boooliiiiii!!! i mm me čuo i noica. ful me upitno pogledao. a ma neće na meni oštrit svoje zube! user posted image i N ima fazu mahanja i pljeskanja, presmješn je user posted image
sminkret, moj obvz dudu za spavanje i pljune ju sam usred noći. iskreno, ne opterećujem se s odvikavanjem... valjda sve u svoje vrijeme. do vjenčanja je sigurno neće imati user posted image user posted image dobro da je P bolje user posted image
daze, i vi polako na bolje user posted image
jully, ide li I s toobm u OS ili će ga netko doma čuvati?
dajete li klincima i obične jogurte za odrasle?

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1934
4.11.2013 13:20:52   
sax52341
Joj Jully taj prvi rodjendan se opasno priblizava...nama mjesec dana nakon vas. Marin je puno stvari naslijedio tako da ima puno igracaka, mislim mu uzet neke legice jer se voli njima igrat (citaj lupat ih i rusit), neunistive su i dugo se njima moze igrat. Dali mu neki dan autic guralicu i uziva jako tako da ako to nemete cini mi se super stvar za prvi rodjendan. To je onakav mali koji nema ni pedale nego se oni mogu odguravat, svira i sjediste se otvara pa se mogu unutra stavit i manje igracke... Ja si vec mislim kako organizirat festu, koje torte, koga pozvat... Mi nismo krstili pa ce nam to bit prva njegova festa.
Probao mandarine i svidjaju mu se, znam da idu nakon godine dana ali imali smo provjerene i slatke a on me tako molecavo gledao i naravno popustila. Prvi put sam mu dala cisto malo, nije bilo reakcije pa mu sad dam otprilike cetvrtinu jednog.
Probao jucer i malo pecenog krumpira - samo ono unutra bez korice, presmjesan mi je, najede se svoje kasice ali cim vidi da mi jedemo mora i on probat bar malo...user posted image
Evanoi sir mjesam sa bilo kojim vocem. Jogurte jede one obicne za odrasle u koje ponekaddodam voce a ponekad ih pojede same. Uzimam cvrste jer mi ih je lakse davat na zlicu. Probao od razlicitih proizvodjaca megle, vindija, dukat, tonka + dukatos i acidofil. Uskoro mislim probat sa kiselim mlijekom a onda cu konacno uvest i kravlje mlijeko, vjerovatno iz mlijekomata... To se vec duze vrijeme spremam a nikako krenut.
I ovih dana mu mislim spremit kajganu samo od zutanjaka sa malo vrhnja za kuhanje umjesto bjelanjka, tako da proba jaja i na drugi nacin a ne samo tvrdo kuhano...

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1935
4.11.2013 13:26:32   
daze
sminkret a jel osjetiš da još imaš mlijeka s obzirom da doji samo po noći?jully tebi je mlijeko skroz stalo?pitam jer M nekidan nije dojila od jutra do noći i sise su mi se prepunile,šta nisu stvarno već odavno pa se pitam kako će to izgledat kad prestanem dojit.
jully imam ja mješanca kokera i pudlice i trebao bi mu dobro šišanje pa ako budem u blizini svratit ćemouser posted image a za poklon neznam šta bi ti rekla,možda neki autić guralicu ako nema ili neke kocke?neznam šta malac voli.meni su super one fisher price igračke,kad uđem u mullera ja se sva raspametim od sreće i sve bi pokupovalauser posted image moja mama će joj sad kupit onu mekanu loptu šta svira i pjeva a sveki kaže da će za sv.nikolu joj kupit psića sveznalicu.ona baš voli te igračke šta proizvode zvukove i sva se pretvori u osmijeh kad to vidiuser posted image
dala joj danas kašicu fruit duet s kravljim sirom,pojela sve,sad neznam koji bi joj sir inače kupovala,ovo smo bili u šetnji pa je dobila iz staklenke kašicu.koji vi kupujete?
evamoi i ja sam maloprije dobila otiske zubiju na bradavici tako da znam kako ti je,možda si me i ti čula koliko sam vrisnilauser posted image a njoj ,naravno,smiješno...

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1936
4.11.2013 19:05:02   
nelly68
DAZE tvoja cura je pravi mali zvrk user posted image mene je jutros moj zvrndo tako uplašio u kolicima gleda "Punu kuću" jutros a ja iza na trosjedu a on iz kolica na pola vani visi na stolic se naginjo da uzme nešta a ja jela flips kako sam skočila svud ga je po kući bilo a on mi se smije...inače voli gledat tv kad čuje dječje glasove..danas mi je oba obroka jeo sasvim ok i mama je pekla pogačice sa krompirom pa mu teta dala malo i sviđa mu se a već je probo i privrte a to mu je slično pa se nisam bunilauser posted image EVANOI a kako je rižino mlijeko i probava mislim jer mu smeta kad riža inače zatvara jer i rižino mlijeko isto zatvara ja nemam pojma??Ja isto odavno razmišljam šta bi mu kupila za Božić rođendan a za Sv.Nikolu se nisam ni sjetila user posted image ja sam isto mislila uzet mu tog psića jer sam čula da ih djeca baš vole a sestrina mala ga ima i baš je super ima dosta pjesmica al nisam odlučila za šta jošuser posted image e i sestra mi je rekla da u intersparu ima neka nagradna igra iz njihova katalog sa Božićnim igračkama se izabere igračku i napiše njima zašto baš to dijete koje piše treba osvojit pa ako ćete probat ja još nisam rekla mi je da ima neki psić što potiće na puzanje moram vidit fora mi je...Zadnjih par dana priča sve u šesnaest dada kad jede viče mam i kad ja kažem zini on meni ne pa neke svoje riječi i vrišti li vrišti kad uopće pričaju da razumiju?A gdsje ima drvenih didaktičkih igračaka osim interspara znate?

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1937
4.11.2013 19:42:33   
sax52341
Eh da mozda mu i ovo uzmem http://www.istra-webshop.com/proizvodi/drvene-kocke/pino-activity-kocka-3165116/
A drvenih didaktickih ima puno i u mulleru....

M 29.12.2012

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1938
4.11.2013 22:28:03   
evanoi
nelly, vjerojatno prije zatvara nego otvara riž.ml., ali mi s tim nemamo problema pa mu dajem. izmijenjivat ću bebimil (od sutra9 i rižino pa s grizom ili rižolinom... cure, od čega vi pravite mliječne kašice?
e, i još nešto: otkrili smo da malac jaako voli šetnje noću. user posted image zubići ne daju mira, ali čim je udahnuo (oko 18h) noćni zrak... kako je bio smješan, sve gledao oko sebe, mlatarao nogicama, smijao se.... uživancija user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1939
5.11.2013 9:48:44   
BUMBI
Hej cure evo i meneuser posted image Nikako da uhvatim vremena da se javim,iako uspijem barem s mobitela sve pročitati.
Mi smo dobro,dan nam je ful ispunjen.L jučer opet bio u vrtiću s bratom više od 30 minuser posted image ajme da ste vidjeli tu sreću i veselje,čak i je počeo hodati,a kod kuće je lijenuser posted image
Vidim vi ste već sve u poklonima za Božićuser posted image ,ja sam mislila L uzeti onaj autić guralicuuser posted image ,našli smo jedan odličan,onaj Avion(to jesad aktualno,ali kod Duser posted image )ali je 300 knuser posted image i ima dobar s Jurićem,pa ćemo vidjeti koji ćemo.
Psića sveznalicu imam još od D,ali mi je kod prijateljice u Zg i svaki put kad dođje ga zaboravi ponjetiuser posted image ,moram ju opet podsjetiti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1940
5.11.2013 10:56:41   
daze
DDuser posted image
danas je M 9 mjeseciuser posted image user posted image
nelly i ja sam vidila u mulleu drvene didaktičke igračke,samo mi se čini da je još rano za njih.M bi se po svoj prilici lupila po glavi s takvom igračkom,možda tamo s godinu dana negdje.
bumbi,kako misliš počeo hodati?prohodao?user posted image
sinoć opet nervoza i plač od 22 do 23 i 30 dreka i nosanje po sobi,dala pola žlice panadola i konačno zaspala i spavala do 6 i 30 bez buđenjauser posted image slabo mi jede zadnjih dana,kaže mi mama da je odvedem pedijatrici da nije možda grlo,šta ja znamuser posted image šta vi mislite,kako uopće primjetit da dijete boli grlo,ako ne kašlje i nije crveno naočigled?
evo je spava,kiša šugava pada,ne možemo nigdje a same u kući,dosada živa...
e da,kupili joj jučer loptu sveznalicu,smije se i uživa,al ja je moram bacat i dodavat da joj pjeva,malo je teška da je sama drži,a ako je baci otkotrlja se od njeuser posted image možda propuže za njomuser posted image možda je zato psić sveznalica bolji?lakše bebi rukovat?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1941
5.11.2013 11:08:17   
evanoi
daze, to sve može biti povezano, i zubići i grlo. i moj je tako onaj tjedan odbijao jesti, ali je kašljao, j.hroptao i kad stigli pedici, grlo je bilo dosta upaljeno. a ti ako vidiš da nema nikakvih simptoma, samo je cendrava i ne da joj se jesti, može biti od zubića. no uvijek možeš bar nazvati pedicu i pitati za savjet (da se smiriš) pa će ti reći što ti je činiti, trebaš li dolaziti ili ne,ipak one već imaju iskustva.
moj se jutros u roku 2 sata 3 put pokakao!!!
bumbi, vidim i ti imaš sveznalicu, a i daze. što sve čine te sveznalice (osim pjevanja)?
bravo za L i njegovo prohodavanje i veseo ostanak u vrtiću!!! user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1942
5.11.2013 11:59:26   
BUMBI
Cestitke M na 9 mjuser posted image user posted image
Ma nije prohodao moj debeljucouser posted image ,već sam ga ja stavila na nogice i držala a on vidio nove igračke i baš lijepo koračao prema njimauser posted image
Daze neznam šta bi ti rekla,oni uvijek pitaju jel dijete može jesti i piti?Kao bolilo bi ih grlo ako ne mogu,tako da malo prati
Super za loptu sveznalicuuser posted image Ja sam isto o njoj razmišljala,vidjet ću još,ako naleti sad pred Božić neka akcijauser posted image
Evanoi mi kao da ga ni nemamo kad nije kod nasuser posted image ,baš sam pričala s prijateljicom i kaže da će možda sad ovaj vikend doći tu,pa sam joj rekla da ako se sjeti ponese ga,ali sumnjamuser posted image
Mi ćemo danas ručati piletinu/mrkvicu/celer/brokuluuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1943
5.11.2013 12:55:40   
daze
evanoi te sveznalice toliko koštaju da bi po meni trebale znat i kuhat,prat,čistit...user posted image user posted image ma eto konkretno ta lopta ima 3 funkcije,učimo-igramo se-pjevamo, kad stisneš učimo broji do 10 kako je pomakneš ili protreseš,igramo se - proizvodi neke zvukove i pjevamo-par lako pamtljivih veselih pjesmuljakauser posted image ma nje loše,neko kažem ti da je to zanimljivije meni nego M,ona će gledat i smijat se ako ja bacam i igram se s njom al evo je sad na podu kraj nje,uopće je ne dirauser posted image i dalje je njen auto guralica hit i po njemu može stalno nešto "operirat" i šta je najvažnije uhvatit se i penjat po njemu.
bumbi ja se već poveselila da imamo prvog hodačauser posted image ne mogu se sad sjetit,jully kako tvoj ljepotan po tom pitanju?jel pokušava hodat?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1944
5.11.2013 14:28:31   
sminkret
Evo s jednog FP imateljauser posted image imamo dosta tih igrcaka: psica sveznalicu, telefon, kljuceve, čekić, zvečke... Igracke su skupe ali su stvarno kvalitetne, uopce se ne skuži da su stare oko 4 godine. Psić je super, ali moji klinci se najvise vole igrati sa telefonom. U opticaju je 4 i pol godine, zveknuo 100 puta, a nigdje ni ogrebotine. Tipke se lako stišću i P se jako voli igrati s njim. Sad ce vam se redom izmjenjivati trg.centi s popustima za igracke pa pratite jer manje vise svi drze FP igračke. E da, psić, meni ide na živce što se javi i kad ne trebauser posted image , jedne prilike ja sam prala tepih u dnevnoj i cekam da muz i mala odu spavati, bilo vec oko ponoci, tišina, a psić bio na kauču, i sad kako ja ribam tepih, tak se on valjda od vibracije pomaknuo i kaže : "kuc kuc vidim te", smrzla sam se od strahauser posted image
I mislim da trebamo uzivati sto su jos tak mali i nemaju nikakvih želja za bozic, rođendan... Čekajte koju godinu, samo će naručivati, već mi je muka što maloj da kupimo, svega se tak brzo zasiti.
Daze, sise su ti prepune jer jos intenzivno dojiš. Kako cessmanjivati broj podoja po danu, pa po noci tako ce se sve manje puniti. Ja sam u toj fazi da mogu prestat dojit danas, a kad stisnem jos nesto sprica, mislim da je to samo koji gutljaj, a opet mislim si koji gutljaj mog mlijeka viseuser posted image nego, stalno te zaboravim pitati kako si na kraju ocistila onaj lak na zidu majstorija svojih necaka? user posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1945
6.11.2013 15:43:47   
sax52341
Sminkret mi smo dobili fp telefon u nasljedstvo i meni se cini izuzetno tih, jel tako i vas? Ili s nasim nesto ne stima?
Mom su zdjelice za slaganje najdraze, onda knjigice pa kocke pa sve ostalo. Ali ipak ni jedna igrackamune mozenadmasit skidanje robe sa kucnog susila koju je mama upravo stavila susituser posted image
I da fora mu je bacit jastuk sa kauca na pod i onda glumi da spava, kazemo mu "kako Marin spava?" a on s legne i glavu na jastuk. Presmjesan mi je

M 29.12.2012

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1946
6.11.2013 16:00:10   
daze
sminkret,kuc kuc vidim teuser posted image user posted image user posted image pala sam od smija kad sam pročitala,mogu mislit kako si se prepalauser posted image user posted image user posted image
lak sa zida se nije dao oprat,al srićom kako smo tek uselili u stan i kupili novu sobu,potrefilo se da ormar paše jedino uz taj zid tako da su majstorije još na zidu al se ne videuser posted image ma bit će toga još,sjećam se kad su moje sestre blizanke bile male da su nam svi zidovi u kući bili išarani flomasterima taman dokle su one mogle dohvatituser posted image mama i tata bi friško opiturali a one bi opet prvom prilikom "ukrasile"zidoveuser posted image
a dok sam još bila trudna u goste bi nam dolazili prijatelji s malom djecom i ja bi ih poslala u dječju sobu da se igraju iako je soba još prazna pa bi im to bilo dosadno,a igračaka nisam imala nego samo flomastere i bojice.i jednom sam im dala da šaraju i crtaju po zidovima jer razmišljam,ionako ćemo je piturat i sredit kad budemo M u nju prebacivali tako da nam je ta soba još uvijek iscrtana dječjim crtežimauser posted image
sax ova fp lopta ima funkciju pojačavanja i stišavanja tona,možda ima i taj telefon šta ga vi imate?a mogu mislit šta je Marin sladak kad glumi da spavauser posted image
ja jutros nosila urin na higijenski i moram još dva dana zaredom,ispalit ću,nije mi nimalo na ruku i još moram tramakavat malu sa sobom jer je nema ko ujutro čuvatuser posted image srećom vrijeme je lijepo inače nebi ni išla.
e da, M počela normalno jest i spavatuser posted image moguće zubi ili onaj skok s 9 mjeseci,pojma nemam,bitno da je sad sve ok.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1947
6.11.2013 16:41:12   
nelly68
Jao al sam se nasmijala SMINKRETuser posted image EVANOI blago vama pa vas probava ne muci evo ovih dana mi ne da da mu dignem nogice vec jucer i danas svaki put po malo,jel zna koja jel mu smijem dat lanene sjemenke pa bi mu ubacila malo u kasice?DAZE super da ti M oped hoce jest ma moj N kad nece ja ludim a on nece i nece a za cicom je lud onda mu nakon nekog vremena dam cicat a on jadan koda 5 godina jeo nije...hvala za informaciju za drvene didakticke igracke ja definitivno moram vidit ima li koja trgovina dostavu jer ako cu ic u Zg.oped kod bivseg to ce bit poslie a da mi oni kupe glupo mi kad je poklon pa morram ovdije nac ako ne nadem sa dostavom..e i N konacno poceo micat kotrlja se svud po kuci svud ga ima

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1948
6.11.2013 17:16:23   
sax52341
Daze tako i psic ima, ali telefon nema user posted image
Blago vama koje dojite,ako nece jest samo im uvalite cicu....
Moj je sad lud za kruskom, ali ne kasicom nego za komadima i sve vise i vise zeli jest komade, sve mi se cini da ce cim dobije zube prec na normalnu hranu....

M 29.12.2012

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1949
6.11.2013 18:36:29   
nelly68
SAX dobro je da hoce komade ja svom N sad gledam da ne miksam do kraja a njemu se cesto zaleti i mali komadic uopce ne zvace a 4 zubica ima povrce mu samo vilicom gnjecim i cesto ga davi,i sad eto rizino mlijeko ispalo iz igre necu riskirat kad i ovako ima problema sa probavom ne znam sta cu

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!