sminkret
|
Jutro!! Ja tak naspavana jer se mali probudio u 6 inac se budi u 5... A i ovu noc je prespavao u komadu, pa sam se probudila s nevjericom je li sve u redu. Ali je zato proslu noc zezao, krivim naravno zube. Prije 2 mjeseca su izbili, pa red je na nove Drago mi je mame i bebe, da ste svi bolje! I da nam se bolestine brzo ne vrate!! Mi u subotu imali zadnje inhaliranje ventolinom, on je dobro, ali cuje se jos neko hrljenje u nosu. Iz njega naravno nist ne ide, i bas mi frendica pricala da je njen mali tak zvučao od rođenja pa sve dok mu s 5 godina nisu operirali treću mandulu. Naš meni izgleda ovak: flašica mlijeka kad se probudi iza 5, oko 8 žitna kašica nestle, 1.spavanje oko 9, oko 11 voćna kašica, oko 13 ručak povrtno mesni, 2.spavanje oko 13.30, flašica mlijeka kad se probudi oko 16, oko 18h nestle jogurt, i prije spavanca u 20h flašica mlijeka. Po noci mu uvalim sisu oko 3h. Nocas nisam do 6 ujutro. Kad vidi da seka nekaj papa, onda mu dam hipp keksić ili integralni krokić. Sve ljepse jede komade. A nibbler nam je bio promašena investicija. To mu se nikak nije dopalo, kao da je ljut zakaj ne može do tog komada Pitala sam vas dal koristite dudu da s njom zavarate da ne morate toliko puta sisati po noći. Moj je ima, voli je, ali kad cvrsto zaspi onda je pljune. Jako je voli, i znam da nas u buducnosti ceka odvikavanje ali kad mi tak dobro dojde za smiriivanje... Kupili skafander u c&a, dosao paket iz next-a, spremni za zimu. A vani +20! Hvala Sax za Next, jest da malo previse narucujem, ali kad je tak jednostavno i brzo. I bodići su im super! P ima fazu pljeskanja vec 2 tjedna, probudi se pljeskajući, ide spavat pljeska, ibas je smjesni. Sir, radim sama. Jako je jednostavno i umjesam mu u voćnu kašicu.