|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
2.10.2013 13:19:51   
sax52341
user posted image bas si me nasmijala Daze.
Moj se pocne izvijat u autosjedalici kad mu dopizdi i ponekad place ali ga uspjem brzo smirit, nasa je do 13kg. Vjerovatno cemo je zamjenit kad mu postane pretjesna, vec smo kupili vecu kad je bilo snizenjeali cemo pokusat izdrzatu ovoj sto dulje.
Kako vi stojite sa voznjom u kolicima? Moj vise nije tako zadovoljan kao prije, posudit cu kisobran kolica pa da vidimo da li mu sada ta vise odgovaraju.
E da, sto se presvlacenja tice to je i kao kod svih vas uzas zivi, okrece se, sjedne, dize na nogice ali sam sad otkrila dvije stvarcice koje mu malo duze zaokupe paznju pa mu uspjem na miru promjenit pelenu - negove cipelice i mala slikovnica mekanih stranica. Majcu mu redovito moram oblacit dok sjedi.
Toliko od mene moram mu ic radit rucak, danas ima u ponudi mrkvu, kumpir, tikvicu, bucu i zobene. Jucer je papao piletinu sa mrkvom, tikvicom i palentom.

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1726
3.10.2013 8:11:54   
daze
jutrouser posted image
di ste,nema nigdi nikoga?
evo jutros ja prvi put upalila klimu.prvo mi je po noći bilo ledeno,do sad se pokrivali s plahticom i laganim prekrivačem,mislim da ću večeras i deku stavit.a jutros isto baš friško iako je sunce.M se stalno otkriva,definitivno ću joj morat vreću nabavit.imate li kakve preporuke,di ima uzet,koliko košta?
evo gledam je kako se igra na podu dok ja pijem kavu,i od svih igračaka oko nje ona se igra s mojom torbicom i plastičnom bocomuser posted image najbolje mi je igračke ni ne kupovat,ionako joj je uvijek draže mlatarat poklopcem,plastičnim čašama i ostalim glupostima po kući.
i da,prešli smo na pelene br.4 jer joj je trica redovno propuštala i mokraću i kakicu,i bilo je super par dana,a jučer 3 puta kakala i sva tri puta usrala i bodi i hlačice i majicu.poludila sam,najviše jer mi je isto borba presvuć je a pogotovo kad je moram do gola skidat pa urla.da ne govorim da će uništit svu robicu,jer bez obzira šta ja odma to isperem i istrljam,zna se desit da fleke ostanu.pa evo,još jedno pitanjce,kakav deterdžent za mrlje koristite?user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1727
3.10.2013 9:11:41   
BUMBI
Daze i mene si baš nasmijala s tim pjevanjem u autuuser posted image Mi najčešće imamo i bracu iza pa ga on zabaviuser posted image
Što se tiče vreće za spavanje ja ju nemam,nisam ni s D,a mislim da neću ni sada jer mislim da L u njoj uopće nebi htio biti,a za kupiti ju valjda ima u C&A,a cijenu baš i neznam.
Mi smo l jučer kupili zimsku jaknicu u Zari
http://static.zara.net/photos//2013/I/0/3/p/5992/551/401/2/w/1920/5992551401_1_1_1.jpg?timestamp=1374486717675,neznam hoće se vidjeti ali evo..i zimsku kapicu i rukavice u H&M-uuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1728
3.10.2013 11:08:46   
sax52341
Za fleke ja imam sapun iz dm - pise da je za masnoce sa ovratnika kosulje i kosulja ti je nacrtana na njemu, njihova marka. Ako je jako zaprljano onda to kombiniram sa venishem.
Jaknica je odlicna BUmbi, koliko si ju platila? A rukavice si uzela pletene ili one od termo materijala?

M 29.12.2012

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1729
3.10.2013 13:20:12   
sax52341
Cure kad mislite uvest zumanjak u prehranu i s cim cete ga kombinitat?
Moj gospon spava pa sam isla radit kolac, nisam vec dugo. Otkrila sam svjeze lisnato tijesto u Konzumu i napravila strudlu, nikad prije nisam bila tako brzo gotova, nema brasna, razvlacenja i ostalog...

M 29.12.2012

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1730
3.10.2013 13:46:40   
daze
sax pošalji malo te štrudle user posted image
pogledat ću u dm-a za taj sapun,baš moram nešto uzet.a žumanjak mislim ide od 10 mj.pa ga umiksaš u neku povrtnu kombinaviju.bar su meni tako rekliuser posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1731
3.10.2013 13:59:46   
sax52341
Hvala Daze!
Ajd ubacite svako tolko neku kombinaciju koju dajete bebacima, meni ponestaje ideja....
Danas sam mu napravila mrkvu, tikvicu, rizu i malo svjezeg sira, cekam da se probudi da vidim reakciju. Bas mi je cudno spava vec vise od 2 sata. Bilo bi bolje da spava duze preko noci...

M 29.12.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1732
3.10.2013 16:00:41   
evanoi
sax, evo i meni čudno: moj prijepodne spavao sat i pol, i sad spava sat i pol i nije ga čut... to mi se nije dogodilo već duuuugooo, predugo, tako da ne znam di s tom ogromnom količinom slobodnog vremena user posted image naučila sam se tako brzo sve pospremit da sad se pitam šta ću, šta ću user posted image user posted image
ja sam u potražnji za rukavicama, bura nas lupa u šetnjama user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1733
3.10.2013 16:06:16   
sax52341
I mi smo u potrazi za zimskim stvarima, samo ne znam kako ce reagirat na rukavice jer uvjek nesto prtlja sa rukama dok smo u setnji.
Rucak prosao dobro, sve je smazao, koju kolicinu vasi pojedu? Ja sad isla mjerit, u posudicu iz koje ga hranim stane 200 ml vode, gramaza naravno varira s obzirom na gustocu hrane i sadne znam da li je to puno, malo ili taman?!

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1734
3.10.2013 16:30:11   
nelly68
evo mene mojNoa voća pojede 300 g a povrća 200 g ja sam njemu ispočetka prebacivala u kupovne teglice da znam od prilike i onda u zdjelicama važem i polako sam mu povećavala kad sam vidila a traži još ijako zadnjih par dana od kad ima 2 obroka neće baš povrće jedino tikvicu jer je ona druga namirnica koju je probo možda zato mrkvicu neće baš krompir pogotovo kako vi svojima dajete čitala sam da se voće i povrće ne preporučuje kombinirat a prije sam mu znala tako podvalit sad nemam pojma šta i kako???BUMBI jaknica je super user posted image EVANOI nisam rekla user posted image za prvi polukorak user posted image malac je baš napredan e i moj Noa spava on većinom preko dana lijepo odspava po sat dva prije podne i tako i poslijepodne...o rukavicama ni ne razmišljam stvarno ne znam kako će to izgledat kad mu ih budem morala stavit user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1735
3.10.2013 17:09:47   
sminkret
I meene moj zadnjih nekoliko dana razmazio po noci i danu. Probudi se noću tek u pola 3, pa u pola 6. I onda nastavi spavati do pola 8. Kak mi se ono bio budio vec u ponoć, ovo mi je milina. Pa spava od 10-11.30 i od 15-17. Joj da tak potrajeuser posted image
Ali mali mulac po danu skoro vise neće vući, samo se smijulji. Evanoi, stalno se sjetim tebe kak se tvoj baci na sisu, a ovaj se glupira. Zato tvoj vec hodauser posted image Necu se zaliti jer se punoooo igra na podu sa sekom, i gmiže.
Mi kupili zimsku jaknicu a Cartersu, kapu imamo od seke (kad sam bila pametna idijete imalo unisex žute i zelene boje), i rukavise od seke. One su neke pletene, i vise nemam pojima kak se to bebi navlačiuser posted image
Naručila sam mu preko ebay-a super tople čizmice, ono ala uggsice. Da mu navučem da mu bude toplo u kolicima. Jedva čekam da dojdu!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1736
3.10.2013 17:54:31   
sax52341
Na kojim stranicama si to narucila sminkret?

M 29.12.2012

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1737
3.10.2013 18:09:50   
sminkret
Sax, ovakve, ali ne znam od kojeg sellera (ostali mi podaci na ipadu)
item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=130990754808

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1738
4.10.2013 0:18:55   
seraphyme
hej babapice!
nije me dugo bilo svakojakih obveza se nakamaralo pa ja nikako do kompa.

jučer savjetovalište: 9 500 g/78 cm. ima dva zuba(opako oštra, svi smo većem stradali), sjedi, gmiže, galami. nema više rkanja s kašicama, jede ono što i mi, doduše ja lagano kuham. obožava grah, zamislite dame moje kad mi krenemo obiteljski svirati user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1739
4.10.2013 6:45:31   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Hej Seraphyme evo i tebeuser posted image u tvom stiluuser posted image
user posted image user posted image za frajera
Sax jaknicu sam platila 170kn,a kapicu i rukavice sam.kupila u H&M onako debela s onom kuglicom gore i sto se moze zavezati jer bas i ne voli kapice,stalno ih skida,a rukavice onako debele podstavljene ali neznam dali ces ih htjeti nije bio odusevljen kad sam mu probala.Mozda su bolje one tanje,vidjet cu jos.
Sto se tice jajete ja ga ni D nisam dala prije 1 god tako da necu ni L,osim ako mi pedica ne kaze drukcije.
Mi smo neki dan probali svjezi sir s bananom i svidjelo mu se tako da cemo sad i sir koristiti u kombinaciji s vocem
Voznja u kolicima je kako kada tj kako je raspolozen ili koliko se dugo taj dan vozio,ali najcesce hoce.Mi smo otkrili ona kolica u trgovinama i ta su mu superuser posted image
Meni isto nekad ponestane ideja sto da jede pa nije lose da tu pisemo kombinacijeuser posted image .Jucer za rucak je jeo cvjetacu+tikvicu+proso,a ujutro Dukatos,predvecer onaj mali dukatino s sirom.Za danas jos neznam

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 1740
4.10.2013 11:06:46   
evanoi
moj jučer jeo tikvu+palentu+mrkvicu. al u zadnje vrijeme mi izbjegava te povrtno-mesne kašice. mislim, ne izbjegava ih, ali kao da se jaaaako brzo zaiti i pusti polovicu user posted image dakle, pojede možda samo 70 ml. user posted image a diže se ko veliki. stavit ću par fotkica da vidite user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1741
4.10.2013 12:47:20   
sax52341
Seraphyme tvoj je napredni jedac user posted image , a bogami i dugacak je! Ti mu to miksas, ili samo usitnis?
Cure koje ste pocele davat kravlje mlijeko, kako imto dajete samo u drugim jelima npr pireu, grizu ili i samo da piju? Koji je omjer razrijedjivanja?
Mi cemo probat zutanjak vjerojatno sljedeci mjesec tj kad bude imao 10 mjeseci, a bjelanjak cu ostavit za iza nove godine.
Mislim da cu mu ja narucit sa stranica Nexta te zimske stvarcice, ok su cijene i kavalitetno a jako brzo stigne. Prijateljica narucila u pon i u cet joj vec stiglo. Imaju jako ljepih stvari.
Moj papao jutros jogurt sa bananom i kruskom, a sad ce krumpir, tikvicu, mrkvu, grasak i cvjetacu.
Bili smo malo vani na ljuljanju, a nakon rucka idemo usetnju dok je jos ok vrijeme....

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1742
4.10.2013 15:36:17   
nelly68
bokić cure evo i mi sa šetnje Noica zaspo u kolicima pa sam uhvatila priliku javit se mi jedemo obrnuto povrće prijepodne jer mu planiram uvodit sad malo više povrća i danas je jeo mrkvicu i krompir ovaj put sam mu vilicom gnječila i malo više razrijedila ko gušću juhicu i nije sve pojeo al meni je bitno da je htjeo bar nešta za razliku od prije par dana...sad to za jaje ne znam al cjepivo sa godinu dana je na bazi bjelanjka pa se preporučuje probat ga brije zbog cjepiva e tako sam čitala pa se ću ja njemu dat prije toga cjepiva...EVANOI vidila sam da si objavila novi album al mi nije jasno zašto ja nemogu vidit vidim samo ako nađem među ovim javnim a nisam ga tamo uspjela nać...baš i ja tražim Noici neke čizmice za nehodaće...za fleke imam tekući ariel kao gel je i uvjek robicu nakvasim s tim i onda u mašinu eno suši mi se vagon robice pelene propiški morat ću preć na 5 ijako mi nema toliko kila a ove naše su se mjenjale valda će mu pasat ta nova poboljšana verzija...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1743
4.10.2013 18:01:49   
evanoi
nelly, ću stavit onda da je album javni pa vidim možeš li. i moj papa ko tvoj, oko podne povrće/meso, a oko 17h voćnu kašicu. voće slisti bez daljnjeg, s mesom nikako, a povrće kako koje.
sax, napišeš link nexta?
sminkrt, i ja bih voljela da moj polako počne izbacivati cicu jer me strah kako ćemo kad počne raditi... ali valjda sve u svoje vrijeme, će se nekako posložiti...
e, radila sam muffine od bundeve. za 10 su user posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1744
4.10.2013 18:44:19   
sax52341
EVo
http://hr.nextdirect.com/en/boys

vidila slike, kako je narastao; bravo za Nou user posted image

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1745
4.10.2013 21:58:17   
BUMBI
Sax ja L mlijeko dajem samo piti s nekim L,ujutro i navecer i tijekom noci.U pocetku sam.razrijedivila s vodom,sad vise ne,dajem.mu Dukatovo 2.8
Vidim vi vecinom mjerite hranu,ja ne ni voce ni povrce.Znam koliko sam smiksala i koliko pojede
Mi sutra idemo u svatove,a L ce biti kod mojih

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1746
4.10.2013 22:34:26   
evanoi
bumbi, lijepo se provedi sutra! sax, thnx user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1747
4.10.2013 23:04:50   
mala99
Evo cure i mi vam se želimo malo pridružiti. Dugo me nije bilo tu, pa sada vidim zanimljiva tema za nas. Eto, bumbi me se možda sijeti. Dakle, moja curica ima 11 mj., i zove se Lara.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1748
5.10.2013 7:34:20   
Lotte
Mala dobrodosla. Bumbi lijepo se provedi. Za odjecu iz nexta samio pohvale, jer sam jos za dominika dobila hrpetinu nextove robice, a i ostalih eng marki tipa george, mothercare, cherokees itd i iako je ta robica sada vec stara deset godina, jos uvijek je lijepa i ocuvana.

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 1749
5.10.2013 8:09:08   
daze
Cure evo mi smo od jucer na selu u zagori i bit cemo do utorkauser posted image
Samo je ledenooo,brrr.u splitu nije toliko ladno tako da nam je ovo sad sok.tek sad sam pocela razmisljat o zimskoj robiciuser posted image
I ja sam nedavno narucivala u nexta za M,3 majice,3 para tajica i jaknu i sve me izaslo 270kn.zadovoljna sam skroz,lijepa je robica a i jeftina i brzo m je doslo tako da planiramopet narucivat.samo sta sam ja luda sta se tice robice za malu pa kad krenem tesko me zaustavituser posted image
Sta se tice kasica ja nemam pojma koliko bude tocno jer ja otprilike stavljam,vec znam od oka koliko ce mi ona pojest.
Jucer ujutro kruska i breskva s prosom ujutro i brokula mrkva i palenta za rucak.danas neznam,al s obzirom da smo na selu bit ce sve domace i finooouser posted image

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!