Jana1208
|
Večer mamice... Evo moje dijete konačno zaspalo, nakon pola sata puzanja i igranja po krevetu...sad je naučila staviti ruku na uho i viče ha, ha (u prijevodu halo, halo ) pa je morala to još nekoliko puta utvrditi prije spavanja... Prošla noć nam je bila vesela, budila se valjda 10 puta i cicala...taj nemir pripisujem zubićima i nadam se da neće potrajati... Mi bili danas na sistematskom, znači sutra punimo 10 mj. i imamo 71 cm i 9300g...pedica je prezadovoljna...inače prije nekih mjesec dana, kad smo imali trodnevnu smo bili teški 7900... ..baš se vidi da sve lijepo papa u zadnje vrijeme...a i na cici je svako malo da se utješi zbog zubića... ...ostalo sve 5, super napredujemo, čak nam je pohvalila i bambi sandalice...rekla je da je to odličan izbor... Tenkić, hvala za info za smart trike, ja sam ga ugledala samo u prolazu i nisam uopće dalje proučavala, a i cijena mi je previsoka, ali mi se na prvu učinio baš lijep...mislim da mi ništa takvog nećemo kupovat...imamo doma cijeli vozni park nasljeđen od malih sestrični, od konjića, bicikla do guralica, tak da ima na čemu se vozikat po dvorištu...a novce ćemo uložit u sobicu... Andy sretno s pakiranjem... Bella, baš mi je žao zbog mora...neznam dal ćeš sad odmah kupovat, ali mi smo kupili šlaufek u super konzumu, onaj žuti s 2 koluta okolo i gaćicama, marka intex...piše da je za dob do 12 mjeseci, odnosno 11 kg...dođe oko 50 kn, ali ako si dobila one kuponiće od konzuma onda dođe 35...mi smo za te kuponiće uzeli i bazenćić sa 50 šarenih loptica za 50 kn, i u njemu se zasad igra na terasi bez vode, ali joj je fora ganjat loptice... Danas smo joj kupili i prve kupaće gaćice u calzedoniji, i jedva smo se odlučili koje ćemo...na kraju uzeli jedne s rozim cvjetićima i volančićima...preslatke su i jedva čekamo močit malu guzu... Ivana, nadam se da je L bolje, i da nije pokupio rotu...ona inače traje oko 2 tjedna...nekima manje, nekima duže, ali bude baš dosadan proljev....moje kumče ju je dobilo kad je bio u bolnici zbog upale pluća i baš je bila gadna...nadam se da to kod vas nije slučaj i da će L brzo ozdraviti... Uh baš sam odužila...odoh na spavanac, ko zna kad će L upalit alarm... ...zavidim vama curama čije bebe lijepo spavaju...