Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 10:43:16
|
|
|
|
Suzn
|
Evo ja npr ne bi mogla bez babyfona!! A iskreno nisam imala promasaje jer nismo puno kupovali!
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 10:45:33
|
|
|
|
seraphyme
|
klokanica promašaj, ne mogu bez babyphonea
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 10:45:43
|
|
|
|
tenkic
|
Ovisi sve koliko je beba stara. Meni se zna dogoditi da mislim da je nešto potpuni promašaj i onda za mjesec-dva to postane super stvar...ovisi o bebi
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 11:23:45
|
|
|
|
Suzn
|
Pa u principu pricamo o novorodjenim bebama.. Do godine dana!
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 11:25:50
|
|
|
|
cecilija
|
kinderbet tj. kolijevka s kotačima super stvar(za uspavljivanje), a grijač za kašice i bočice- totalni promašaj..
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 11:35:16
|
|
|
|
sretnaz
|
Slažem se s Tenkić. Nismo puno kupovali. MM kupio klokanicu. Nije promašaj, ali bismo mogli i bez nje. Koristili smo par puta kad smo na brzinu išli u dućan autom pa da ne vadimo kolica. I bočice... dojim, a sad ga učim piti na čašu. Babyphone je super, jer je soba na drugom katu.
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 12:56:28
|
|
|
|
Suzn
|
Ja recimo nemam djecje skarice za nokte i ne trebaju.. Cetka i cesalj isto!
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 13:00:22
|
|
|
|
mama_25
|
klokanica super stvar prematalica, totalni promašaj
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 22:43:38
|
|
|
|
medoKartonski
|
Vrtić like, babyphone promašaj - jednom korišten
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 22:47:46
|
|
|
|
cuba
|
Vrtić i sterilizator - promašaj Sve ostalo mi je bilo odlično i maximalno iskorišteno.
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 14.3.2013 22:53:16
|
|
|
|
ninolina
|
Krevetici promasaj jer su na kraju spavali sa mnom A viper iskoristen max
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 16.3.2013 22:01:29
|
|
|
|
calpurnia
|
Klokanica, babyfon, grijač za bočice, sterilizator - TOTALNI promašaji! Opet naglašavam TOTALNI! Ono šta nam najviše koristi i stvarno je praktično to je - kuhalo za vodu! Uz to super nam je i vrtić kojeg on obožava i stvarno je dosta vremena u njemu! Ne mogu se više ničega sjetiti.... :P
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 28.3.2013 14:00:36
|
|
|
|
endless
|
Suzn, (ispričavam se jer se ovako ubacujem s pitanjem, al moram pitat ) kako onda bebama srediti noktiće??? Ja isto nisam kupila škarice te, pa zato pitam.
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 28.3.2013 14:22:32
|
|
|
|
cuba
|
Pa sa grickalicom /noktaricom. Meni su te škarice isto bile bezveze, ništa nisu rezale (Chicco). Pa sam uzela od Tommee Tippee grickalicu, 20kn i evo već 3,5god je u upotrebi, odlična je
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 28.3.2013 14:31:43
|
|
|
|
mariola
|
Najbolja od najboljih i najiskorištenijih stvari za bebu mi je ljuljačka. Gracova, s vibracijom, muzikom i sama se može ljuljat.(ne mogu sad stavit slikicu). To mi je the best of the best Krevetić i komoda max iskorišteni, evo već 3,5 god. svaki dan u funkciji, prvo jedna beba pa druga. Babyphone uvijek vučemo svuda sa sobom. Kolica maclaren, praktična i lagana. Promašaj??? Ne mogu se sjetiti...možda skafander za bebe koji sam platila 400kn a koristila ga svega par puta
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 28.3.2013 14:58:51
|
|
|
|
emamma
|
totalni promašaj-bebifon,vrtić,klokanica,dječja ljuljačka(imali smo chiccovu),grickalica za noktiće ona dječja,češalj dječji pun pogodak-hranilica(ona koju možete visinom podesiti na visinu stola tako da djete u njoj sjedi za stolom)maclaren kolica lagana mala kad se sklope laka za upravljanje
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 28.3.2013 15:10:32
|
|
|
|
anaxx
|
totalni promašaj: neki šminkerski komadi odjeće za klince od 1-2 god., nećeš ga u tome po kući oblačiti, a onda se obuće jednom ili dva puta ... definitivno može bez toga... onda babygym, ono okruglo za na pod s igračkama iznad glave... potpuno neiskorišteno, kao i ono što se montira na krevetić pa se isto vrti i svira... dobili ih dva komada, oba stoje zapakirana kao nova... nama ni kolica nakon godine dana skoro nisu trebala... dečki su htjeli samo trčati.... bez babyphonea ne bi mogla... beba spava u kući, a ja pijuckam kavicu u vrtu... ili kod susjede :)) i dneva stolica nam je bila stalno u upotrebi, a i vrtić se potpuno isplatio...
< Poruku je uredio anaxx -- 28.3.2013 15:11:26 >
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 28.3.2013 17:55:40
|
|
|
|
Sunshine28
|
video baby monitor - ne bi ga dala za nista! isto beba spavana katu!, uz to lezaljka (viper), koristimo ogd 6 tjedna, evo Em je sada 6,5 mj. i jos nam je od veeeeelike pomoci! promasaj - baby gym i mobil koji se vrti za iznad kreveta - baby gym joj uopce niej ineteresantan, a mobil nema svrhu osim sto je za "ukras", pricvrcen na krevetic na katu gdje Em samo spava po noci, a kada navecer spava u mraku i tisini tak da..... sva sreca pa smo oboje dobili na poklon pa me ne muci savjest da sam bacila novce... inace ja imam chicco škarice za nokte i super su mi...
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 2.4.2013 21:48:45
|
|
|
|
nina noa
|
Mene zanima koje su bocice bolje, staklene ili plastcne???
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 2.4.2013 22:07:48
|
|
|
|
sretnaz
|
babygym je meni super stvar i svakome ga preporučim za razvoj motorike! Baš čudno da je vama ostao neiskorišten. Jako rano smo ga počeli stavljati na njega i ajme koje sreće kad je prvi put uspio lupiti po igrački. Na njemu se i prvi put okrenuo leđa-trbuh s 3 mjeseca.
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 10.6.2013 21:51:19
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
nismo koristili grijač bočica,klokanicu
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 11.6.2013 13:08:35
|
|
|
|
monstrum
|
Ne bi mogla bez grijača za bočice..to mi je pomoglo puno..ali klokanica..čisti promašaj..imala dvije, ukupno su bile korištene sat i pol i to ih je mm nosio ..
|
|
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 11.6.2013 13:35:33
|
|
|
|
sretnaz
|
Meni je eto grijač promašaj. ali to je zato jer dojim. Neke stvari treba kupiti kad zatrebaju, a ne unaprijed.
|
|
|
RE: Super stvar/totalni promasaj 11.6.2013 13:40:10
|
|
|
|
evanoi
|
mobil iznad kreveta promašaj, nezainteresiran je za njega, ali nismo ga kupili pa nemam grižnju savjesti super stvar su mi klokanica, marama jer ga stalno furamo sa sobom, ljuljačka-ležaljka - u njoj je kad ručamo, kad odmaramo na terasi, kad vješam robu na špag, brišem prašinu itd....
|
|
|
|
Anketa
da li je suprug bio sa vama na porodunjanjaDA (
59%)

NE (
41%)
Broj svih glasova: 94Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!