Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 10:55:26
|
|
|
|
Bebys
|
imas temu GINEKOLOZI PREPORUKE na rr.hr pogledaj si ovisi iz kojeg si grada ps dobro dosla
|
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 10:57:32
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ja sam na redovite preglede išla kod "socijalnog" ginekologa, samo sam platila 3d kod privatnog. Ako imaš mogućnosti( u prvom redu financijske) idi kod privatnog, mislim da puno pažljivije pristupaju vođenju trudnoće jer ovi "socijalni" imaju milijun trudnica za pregled pa su nekada možda i malo ubrzani s pregledima ...ali to zavisi od ginekologa do ginekologa.
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 10:59:05
|
|
|
|
find.out
|
Zg, i hvala na dobrodošlici
|
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 21.3.2012 11:05:53
|
|
|
|
Bebys
|
ZAGREB Privatna ordinacija Dr. Zdenko Paral privat Sv. Duh dr. Renato Bauman HZZO Dom zdravlja Medvešćak Dr. Đurđa Žigmundovac-Klaić HZZO Specijalistička ginekološka ordinacija Laginjina 16 Dr. Refat El-Hajj HZZO Bolnica Merkur Prof. dr.sc. Srečko Ciglar HZZO i privat: Preradovićeva ulica Poliklinika Podobnik Prim.Podobnik Mario Privatna poliklinika DZ Željezničar Dr. Suada hađiselimović-Dijab HZZO Dom Zdravlja MUP, Šarengradska Dr. Zoran Raič HZZO Studentska poliklinika dr. Zlatko Topalović HZZO Poliklinika Harni dr. Sanja Boras Slivar Dankovečka 2 Zagreb (Dubrava) tel. 01 2923 648 - privat Dr. Čanić KB Merkur - Zagreb Nataša Šemnički, dr.med Poliklinika Harni Dankovečka 1a 10040 Zagreb (Dubrava) 01/2923-648 privat dr. Marija Hršak Dom zdravlja Jarun H. Macanovića 2a (ne mogu naći broj sada) HZZO dr Danijel Šeba Dom zdravlja Švarcova - Maksimir HZZO dr. Lučinger Poliklinika Vuk Vrhovec HZZO ginekološka ordinacija i ultrazvučna dijagnostika dr. Rašid Hasić spec.ginekologije i porodništva Zagreb, Medveščak 35 01/4666-406 privatnik primarius dr. Mišo Končar (poliklinika Bates) Svetice 15, Zagreb tel: 01/2338-000 01/2339-833 fax:01/2345-543 Poliklinika za ginekologiju i opstetriciju "Lepušić" Bulvanova 14 Zagreb Hrvatska 10000 01/6284-200; 091/5536-458 SV. DUH dr. Vladimir Dukić Dr.Dinka Pavičić - Baldani-radi u Petrovoj,a privatno četvrtkom u IVF poliklinici u Voćarskoj ulici...
< Poruku je uredio Bebys -- 21.3.2012 11:06:43 >
|
|
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 2.4.2012 8:43:15
|
|
|
|
Malena1979
|
Curke imam jedno pitanje, da li se mora ići prvo kod socijalnog ginića da se otvori trudnoća ili? :)
|
|
RE: Privatni ginekolog za vođenje trudnoće 17.5.2012 11:57:26
|
|
|
|
Stormblast
|
Malena,ne ne trebaš.barem ja nisam kod svoje socijalne ginićke kad sam prošli tjedan bila. trebala sam kod nje uputnice koje mi je tražila za pretrage privatna ginićka(poliklinika Eljuga, dr. Obrad-Sabljak - PREPORUČAM!) i to je to! dobila uputnice,i sad na pretrage!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Ime za dečkaZubicaKoje ima vam je ljepše za dečka?Evan (
48%)

Abel (
18%)

Ruben (
34%)
Broj svih glasova: 65Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!