|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pokloni u rodilištu
3.12.2008 11:56:53   
Ruža
Moram priznati da sam se jako ugodno iznenadila kad su mi jutro poslje poroda donjeli paket "Sretna beba" i poklon Obiteljskog centra. Čija god inicijativa to bila stvarno im svaka čast!user posted image user posted image user posted image
Puno korisnih savijeta u knjižici, i znak pažnje za mamu stvarno su me razveselili.user posted image

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pokloni u rodilištu
3.12.2008 13:16:19   
troubled
ja sam taj paket "sretna beba" dobila još s paulom, mislim da su to tek tada i počeli dijeliti user posted image
jako me razveselilo user posted image
a kutija je živa i dan danas...u njoj su moja i njena narukvica iz rodilišta...prve čarapice, prva dudica, sve čestitke za rođenje i još svakakvih sitnica...
user posted image user posted image user posted image
paula je često gleda i razgledava user posted image

sad sam čula da je ne dijele u svim rodilištima, ali ako se u rodilištu ne dobije da se onda s otpusnim pismom pođe u apoteku i dobije se tamo user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
3.12.2008 13:18:00   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: troubled

ali ako se u rodilištu ne dobije da se onda s otpusnim pismom pođe u apoteku i dobije se tamo user posted image

Ovo nisam znala....

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
3.12.2008 13:19:25   
troubled
zapamti user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 4
3.12.2008 13:20:10   
Wukovarka

zapamti user posted image

Obavezno.... user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 5
3.12.2008 13:23:47   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

ali ako se u rodilištu ne dobije da se onda s otpusnim pismom pođe u apoteku i dobije se tamo user posted image

ali samo u određenim rodilištima.raspitajte se

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 6
3.12.2008 20:55:02   
tonkica
U Merkuru mi nismo dobile paket, nego sam morala ići u apoteku podići ga sama. Tak da imate informaciju vi buduće rodilje koje ćete put Merkura. 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
3.12.2008 21:34:11   
njanja

sad sam čula da je ne dijele u svim rodilištima, ali ako se u rodilištu ne dobije da se onda s otpusnim pismom pođe u apoteku i dobije se tamo user posted image
 tako je...u bolnicama koje su prijatelj djece se ne dijele ti paketi, nego bonovi pa ga podigneš u ljekarni...razlog je jer su unutra promidžbeni materijali od HIPP-a, a oni reklamiraju formulu....ŠTO JE PO MENI TOLIKO GLUPO....ONAJ TKO ODLUČI DOJITI (A DA SE RAZUMIJEMO, JA I DALJE SMATRAM DA JE TO ODLUKA ŽENE, A NE NEKO NAMETNUTO ILI PODRAZUMIJEVANO STANJE), NE MOŽE GA POKOLEBATI NI 100 REKLAMA HIPPA...GOVORIM IZ OSOBNOG ISKUSTVA... AJME RASPALIM SE NA TAKVE GLUPOSTI (ŠTO MOŽETE PRIMJETITI, VELIKA SLOVA NISU SLUČAJNA)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!