|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
12.2.2011 21:58:00   
alessia
Bravo Ira potpuno swe slzem stobom,jako dobro rečeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 151
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
12.2.2011 22:07:21   
alessia
Oduvjek sam vrtić smatrala kvalitetnim ulaganjem u svoje djete,,taj novac zguštom uplatim jer znam da svaka kuna ide u ulaganje u svojeg sinčića.Socijalizacija,jačanje osobnosti,,karaktera,,borba za sebe,spoznaju sebe u stvarnom svijetu.Imam sinčića od 3 god,i prije mjesec dana upisala sam ga u vrtić,Naime,cekamo drugu bebu u 5 sam mjesecu i pomislili smo suprug i ja da je doslo vrijeme za vrtić i nismo pogriješili.Naravno nbilo je tesko,,upali smo odmah jer smu u malom mjestašcu pa ako malo zamolis prođeš.Bilo je plača,,nije htio,,2,3 tj,,,,nikako,,,pače on,,,plačem ja,,,govorim suprugu da odustanemo,,,on me tjesi da izdrzimo jos malo,,,pa sam mu skratila vrijeme,,nije cjelodnevni,,,vec polu,,,od 8-12,,,,i upalilo je.Jako je zavolio vrtić,,veseli se jutrima skace ujutro,pjeva,,,žuri u vrtić,,sretni smo.Promjene su ocite,,smireniji je,puno je naucio novoga,ne tuce djecu a znao je prije,,.Tako da drage  moje cure meni je vrtic puno u zivotu,,,a i mom djetetu.

(Odgovor članu alessia)
Neposredna veza do poruke: 152
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
24.2.2011 10:54:42   
e_l_p_i
Ja inače radim 2 posla. Jedan honorarno od doma (ujutro) i drugi (stalni) popodne od 17 sati. Muka mi je to, ali kada D dovedem u vrtić (nikad prije 8 jer želim barem tih prvih sat vremena dok je budna biti s njom), nakon toga otiđem na brzinsku kavicu i pročitam novine. Da me netko vidi možda bi pomislio - ma vidi ti nju, a ne zna cijelu pozadinu naše životne priče. D mi užasno nedostaje i nema dana da ne plačem, ali trudim se da se uskoro i to promijeni i da imam konačno neko normalno radno vrijeme i barem jedan, ali vrijedan posao. Također, radim i svaki vikend (uključujući i subotu i nedjelju). No, kada dobijem slobodan dan, D taj dan ne ide u vrtić jer želim s njom provesti svaki trenutak slobodnog vremena i zato razumijem ljutnju zaposlenih roditelja koji nemaju bake i djede, rođake itd. da im pričuvaju klince koje nisu upali u vrtić, nego se snalaze na sve moguće načine dok netko ispija kavu, nezaposlen je i ne trudi se da promijeni takvu situaciju jer im vjerojatno odgovara. Nažalost, imam i ja jednu poznanicu koja je tako dala maloga u vrtić, ne radi ništa po cijele dane. Ups, ispravljam se - pije kave i ne trudi se ni napraviti ručak doma jer "mali ionako jede u vrtiću". Ne znam, sve je to i odraz stanja u državi. Slažem se da bi vrtić trebao biti za svu djecu jer uključuje i obrazovanje te socijalizaciju, ali taj manjak vrtića u RH i tete koje jadne same moraju čuvati od 16 do više djece po grupi zaslužuje otvaranje druge teme. Zaključujem svoj ponavljanjem prethodno napisane rečenice - sve je to odraz stanja u državi.

(Odgovor članu CICKA)
Neposredna veza do poruke: 153
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
24.2.2011 11:10:37   
Indy
meni teta u vrtiću nije uopće žao, imaju lagan posao. moja mama je radila u vrtiću, bila čistaćica, otvarala je u 6h i primala djecu (kada većina djece dođe jer roditelji idu na posao), pazila njih i pripremala doručak, tete su dolazile na posao tek u 8h. i radile po 6h. neznam kako je bilo dalje ili su to one iskorištavale moju mamu koja ih je sve slušala.

_____________________________

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 154
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
24.2.2011 11:14:32   
Bebys
indy...izvini koje godine je to bilo...kako je to moguce...ovo prvi puta cujem...ajme...svasta ima

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 155
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
24.2.2011 11:19:26   
Indy
moja mama je sada 9god u mirovini, te dotične tete još uvijek rade, one su dosta mlade, neznam kako se sad slažu sa novom tetom čistaćicom. moja mama je stvarno znala s djecom i oni su je slušala, to su tete često iskorištavale i ostavljale nju samu s djecom.to je vrtić sa jednom mješovitom grupom, nije ih bilo puno, ali svejedno nije bilo uredu..


< Poruku je uredio Indy -- 24.2.2011 11:21:08 >


_____________________________

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 156
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
7.3.2011 21:23:15   
alessia
Elpi,tako me razaloste price tuđe kad cujem takve kao tvoju...oci su mi se napunile suza kako opisujes kratke trenutke sa svojim najvecim blagom,,bitno je kvalitetno provoditi vrijeme sa djetetom vjeruj mi pa makr 5min ali kako tteba,,neke su doma po cijele dane nedaju djete u vrtic jer imaju neku svoju filozofy a nedaju mu pola ure sebe ,,poigrat se,,pomazit,popricat,,,vjeruj mi,,,vidim svasta,,,znam po svom malom kako je sav sretan kad legnem snjim na tepih njegove sobe i pocnemo slagati tracnice,tomicu i juricu,,da vidis veselja,,user posted image user posted image

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 157
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
7.3.2011 21:47:54   
mamara
Sad sam tek vidjela temu i ovo moram komentirat......
Kao prvo i ja sam mama koja neradi i djecu vodi u vrtič nažalost ja nisam svojevoljno ostala bez posala ali šta čemo, nadamo se promjeni!

Svaki dan sam na kavi, nekad ju popijem doma sa susjedom a nekad u gradu sa kolegicama i šta vi sad mislite da bi se ja trebala skrivat da me nevide zato što sam nezaposlena......ili još bolje zatvoriti se u kuću!

Neki ljudi stvarno zabadaju nos tamo gdje jim nije mjesto ili jih samo izjeda ljubomora a umjesto da pogledaju sa druge strane da sve mi koje sjedimo na kavi bi vjerojatno rađe bile u to vrijeme na poslu i zarađivale plaču
Barem ja!!!

_____________________________

Jakov 10.05.2005
Klara 13.04.2009

(Odgovor članu CICKA)
Neposredna veza do poruke: 158
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
7.3.2011 23:21:42   
lilia
Ja mislim da Ninaa nije mislila na to da se popije kava dok je dijete u vrtiću nego da npr. mama cijelo popodne pije kavu po lijepom vremenu a dijete čami u vrtiću.
Nije to niti moja stvar šta tko radi ali eto morala sam komentirati jer mislim da se ne radi samo o kavici.
I ja bi je popila sigurno.

_____________________________

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 159
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 11:23:54   
mamara
Joj lilija sve mi je jasno ali je ona nas stavila u isti koš več u prvoj poruci!
ja znam da su moja djeca sretna što idu u vrtić a ja nisam bila nezaposlena dok sam jih upisivala nego sam u muđuvremenu izgubila posao!
Tako da nemam grižnju savjesti i da se nadam da uskoro neču tratiti vrijeme na kave nego ču nači posao i raditi!
A do tada ko mi može reči da nije uredu da sjedim od 8 do 12 na kavi ako mogu!


_____________________________

Jakov 10.05.2005
Klara 13.04.2009

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 160
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 12:23:55   
Ninaa
Nisam stavila nikog u isti koš moja tema se odnosila na mamu koja ostavlja djecu rano jutri u vrtiću i kupi ih u 17,00 djeca su većinom nervozna i plaču jel im je to previše tamo a mama ne radi i pol dana je na kavi, a svi vi ostali duboko se ispričavam kaj sam postavila ovu temu i kaj vas se toliko našlo uvrijeđenih i prozvanih. Tražit ću cvrčak da je obriše jel ovo nema više nekog smisla.

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 161
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 12:29:00   
Ninaa
Da i strašno sam ljubomorna na to da svaki dan u lokalnom kafiću pije kavu od 8 do 12 a ja ne mogu i da vikendom izlazi i da zabadam nos di mi nije mjesto i obećavam da više neću. Uopće me se ne tiče kaj netko radi, jel doji svoje dijete ili ne, jel će ga voziti u auto sjedalici ili u krilu, jel će dijete ostavljati cijeli dan da bude nesretno u vrtiću i ispijati kave, pa baš me iskreno briga.

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 162
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 12:50:21   
njanja
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Uopće me se ne tiče kaj netko radi, jel doji svoje dijete ili ne, jel će ga voziti u auto sjedalici ili u krilu, jel će dijete ostavljati cijeli dan da bude nesretno u vrtiću i ispijati kave, pa baš me iskreno briga.


NE NINA, NE SMIJE TE BITI BRIGA.
NIJE U REDU DA JE DIJETE DO 17 U VRTIĆU, A DA MAMA CIJELI DAN PIJE KAVU. JA DA MOGU, SVAKI DAN BI JANA ODVELA U VRTIĆ RADI DRUŠTVA I SOCIJALIZACIJE, ALI BI GA I SVAKI DAN U 14 H ODVELA IZ VRTIĆA I ODVELA GA NA MORE.
NIJE U REDU DA SE DIJETE VOZI BEZ AUTO SJEDALICE. I ZAKONSKI JE KAŽNJIVO.
NIJE U REDU DA MAMA DOJI ILI JE TRUDNA I DA PUŠI.
 
TO NIJE U REDU!
 
U REDU JE DA SVATKO RADI KAKO NJEMU PAŠE I KAKO MISLI DA JE DOBRO.
ALI ISTI TI NEK SE NE VRIJEĐAJU AKO IM SE NAMEĆU MORALNO I ODGOVORNO ISPRAVNI STAVOVI!


Moderirajte me kolko hoćete, ali ovo što sam rekla je istina i bok!


_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 163
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:01:04   
mamara
Ninaa ovo uistinu nema smisla to si dobro rekla!
Ti si uzela za pravo optuživat ali nisi očekivala i tuđa mišljenja!
Neželim se svađat ali nismo mi tu da optužujemo nego da se družimo , savjetujemo i djelimo iskustva
BAREM SA JA TAKO SHVATILA BIT OVOG FORUMA!

_____________________________

Jakov 10.05.2005
Klara 13.04.2009

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 164
   [Obrisani korisnik]
8.3.2011 13:02:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 165
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:07:01   
njanja
Mamara, evo staviti ću ruku u vatru da Ninaa nije mislila na tebe i na mame koje su igrom slučaja izgubile posao ili slično. Vrati se na njen 1. i početni post u kojem stoji da optužuje one roditelje koji su doma, a DOLAZE PO DJECU MEĐU ZADNJIMA i djeca čekaju do 17 h.

Moj muž svaki dan odlazi s posla ranije da bi došao po Jana u 16 h i da jan ne bi ostajao zadnji. Odu u park ili na more jer to janu tako puno znači. Ali zato muž SVAKU; ALI SVAKU VEČER radi od 21-23 h jer nadoknađuje posao od doma.
Muž i ja naveče ne gledamo filmove jer muž nakoknađujke posao, ali zato Jan ne čeka do 17 h da dođemo po njega i da bude zadnji. I zbog toga što MI KOJI RADIMO TO MOŽEMO, STROGO OSUĐUJEM ONE KOJE NE RADE, A TO NE MOGU.

O tome smo pričali!
A čak nam se javila i teta u vrtiću koja je opisala kako se takva djeca osjećaju....

zato ne vrijeđajte se ako se ne nalazite u navedenim postovima. ne vrijeđajte se ako ste mame koje ste doma, ali dolazite po zadovoljnu djecu u neka normalna vremena i ako vam djeca ne čekaju zadnja...
ali sramite se ako ste takvi!

< Poruku je uredio njanja -- 8.3.2011 13:09:12 >


_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 166
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:16:12   
danery
IZVORNA PORUKA: Indy

meni teta u vrtiću nije uopće žao, imaju lagan posao. moja mama je radila u vrtiću, bila čistaćica, otvarala je u 6h i primala djecu (kada većina djece dođe jer roditelji idu na posao), pazila njih i pripremala doručak, tete su dolazile na posao tek u 8h. i radile po 6h. neznam kako je bilo dalje ili su to one iskorištavale moju mamu koja ih je sve slušala.


indy dobro te bebys pita pa ne moram ja....
wtf???? a ne misliš možda da u većini firmi postoji netko tko istu čisti,sprema,priprema materijalle i hrpu drugih stvari dok dođu drugi? šta i njih treba linčovat i ne žalit? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskreno,ja bi kao teta radije nekad drljala metlom i brisala wc nego hodala za usranom djecom,mijenjala im pelene,bila upišana,popljuvana i šmrkava...i još stajala sat vremena i slušala neku nadrkanu mamu kako me ispituje jel joj dijete pojelo 2 ili 3 žlice kelja...
pa sad nek se vrijeđa tko hoće....user posted image user posted image user posted image



_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 167
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:16:33   
anaxx
IZVORNA PORUKA: njanja

Mamara, evo staviti ću ruku u vatru da Ninaa nije mislila na tebe i na mame koje su igrom slučaja izgubile posao ili slično. Vrati se na njen 1. i početni post u kojem stoji da optužuje one roditelje koji su doma, a DOLAZE PO DJECU MEĐU ZADNJIMA i djeca čekaju do 17 h.

Moj muž svaki dan odlazi s posla ranije da bi došao po Jana u 16 h i da jan ne bi ostajao zadnji. Odu u park ili na more jer to janu tako puno znači. Ali zato muž SVAKU; ALI SVAKU VEČER radi od 21-23 h jer nadoknađuje posao od doma.
Muž i ja naveče ne gledamo filmove jer muž nakoknađujke posao, ali zato Jan ne čeka do 17 h da dođemo po njega i da bude zadnji. I zbog toga što MI KOJI RADIMO TO MOŽEMO, STROGO OSUĐUJEM ONE KOJE NE RADE, A TO NE MOGU.

O tome smo pričali!
A čak nam se javila i teta u vrtiću koja je opisala kako se takva djeca osjećaju....

zato ne vrijeđajte se ako se ne nalazite u navedenim postovima. ne vrijeđajte se ako ste mame koje ste doma, ali dolazite po zadovoljnu djecu u neka normalna vremena i ako vam djeca ne čekaju zadnja...
ali sramite se ako ste takvi!


bravo njanja!
kao da čitam svoju priču, iako sam ja sada na porodiljnom (još kojih mjesec dana user posted image  ) i naš život se vrti tako da se prilagođavamo da je G oko 8.30 u vrtiću i da se po njega dođe do 16h, ali zato se  navećer nadoknađuju sati koji se ''ukradu'' od posla...
srećom radimo oboje posao u kojem se to može!

_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 168
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:16:40   
Ninaa
Reći ću samo hvala njanja koja bi za mene stavila vatru u ruku da nisam tako mislila i svih onih koji znaju i shvatili su o čemu se radi. Evo kod nas nema tete jel je na stručno, druga teta je od 9 do 15 i moje dijete koje voli ići u vrtić svako jutro jedva ostane jel nema njezine tete. Ta druga curica od mame s kave je već tamo kad ja dođem prije 8 i mama je pokupi malo prije 17,00 i možete mi bilo kaj reći ili me prozivati do beskraja ja sam tužna i srce me boli kad je vidim onak uplakanu i svu pogrebanu od nervoze ima dermatis pa kad je nervozna još se više grebe. Očito se ne bi trebala baviti tuđim problemima, samo me jako smeta kaj se uvijek pokušava za normalno progurati ono kaj nije. Ma neću se više raspravljati jel nema smisla. Kad nekome nije stalo do vlastite djece tko sam ja da se tu miješam.

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 169
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:19:02   
Ninaa
Danery ajde kao teta s iskustvom reci jel djeca vole biti od dežurstva do dežurstva skoro maksimalno koliko smiju u vrtiću i da su sretna kad ostanu među zadnjima i čekaju svoju mamu ili tatu da dođu po njih a imaju 1,5 godina?

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 170
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:20:56   
mamara
Ma nevrijeđam se ja zbog sebe jer ja sebe smatram dobrom i odanom mamom!
Moja djeca su svaki dan zadnja u vrtiču i odlaze prva; ja radim doma tako da uprincipu nisam ja nikad na kavi cjelo dopodne, pijem ju samo povremeno i kratko jel imam posla al sam tako reagirala opčenito na temu jer nevolim kad netko gleda tuđe probleme!
Cure moje nas je tu previše različitih da bi se sve složile zato ovakve tračarske teme nisu baš dobar izbor! Zar nemožemo imat teme o nama i o svojoj djeci ili o svojim problemima?
Nadam se da ste vi mene sad shvatili šta želim reči!!!


_____________________________

Jakov 10.05.2005
Klara 13.04.2009

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 171
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:21:01   
danery
kako ne,ninaa,luduju od sreće....
a vole li tete  voditi tuđu djecu kući jer se rastavljeni roditelji ne mogu dogovorit kome je danas red da dođe po dijete jer moraju lajsat po kavama i natezat se sa ljubavnicama.....to se meni događalo....
ma fuj....tema je otišla totalno ukrivo....over and out....


_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 172
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:23:13   
anaxx
IZVORNA PORUKA: Indy

meni teta u vrtiću nije uopće žao, imaju lagan posao. moja mama je radila u vrtiću, bila čistaćica, otvarala je u 6h i primala djecu (kada većina djece dođe jer roditelji idu na posao), pazila njih i pripremala doručak, tete su dolazile na posao tek u 8h. i radile po 6h. neznam kako je bilo dalje ili su to one iskorištavale moju mamu koja ih je sve slušala.




čitam i ne mogu vjerovati!!!!

neću više od ovoga komentirati samo želim reći:
MISLIM DA TETE U VRTIĆIMA RADE JAKO ODGOVORAN I TEŽAK POSAO,
mislim da su premalo plačene za svoj posao, a opet ga (bar većina) rade s puno volje, mašte i ljubavi... ja im skidam kapu!!!!

u Gregorovoj grupi je 22 djece, od toga 17 dječaka, jedan življi od drugoga... tete ja vam se divim kako su na kraju dana svi živi, zdravi i nasmijani!!!

_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 173
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:36:14   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: anaxx

IZVORNA PORUKA: Indy

meni teta u vrtiću nije uopće žao, imaju lagan posao. moja mama je radila u vrtiću, bila čistaćica, otvarala je u 6h i primala djecu (kada većina djece dođe jer roditelji idu na posao), pazila njih i pripremala doručak, tete su dolazile na posao tek u 8h. i radile po 6h. neznam kako je bilo dalje ili su to one iskorištavale moju mamu koja ih je sve slušala.




čitam i ne mogu vjerovati!!!!

neću više od ovoga komentirati samo želim reći:
MISLIM DA TETE U VRTIĆIMA RADE JAKO ODGOVORAN I TEŽAK POSAO,
mislim da su premalo plačene za svoj posao, a opet ga (bar većina) rade s puno volje, mašte i ljubavi... ja im skidam kapu!!!!

u Gregorovoj grupi je 22 djece, od toga 17 dječaka, jedan življi od drugoga... tete ja vam se divim kako su na kraju dana svi živi, zdravi i nasmijani!!!


Ovo ne mogu ne komentirati..oprostite..
Indy,LAGAN POSAO????
Ženo,ja imam blizance od skoro dvije godine,i krepavam od brige i trčanja oko svoje dječice koju obožavam..i nemam vremena pošteno se ni popišati,ni ispijati kavice,niti jesti sjedećki..nemaš pojma o čemu pričaš,vjerovatno imaš jedno dijete,pa ne znaš kako je sa dvoje,troje a kamoli sa vrtićkom grupom..žalosno...

A što se tiče upisa djece u vrtić dok mame piju kavicu..ja jedva čekam da upišem svoje mališane,prvo,da se malo socijaliziraju među vršnjacima,drugo,što im je vjerovatno već dosta kuće,mene,jer su izuzetno druželjubivi i komunikativni,a treće-da se ja malo odmorim,koliko god to ružno zvučalo,jer već skoro 3 godine sam sama sa četvero djece među četiri zida i ne stignem kraj svih njih na miru ni ispeglati veš,ni počistiti kuću niti popiti kavu..i meni fali društvo,razgovor..A pošto počinjem raditi iduće godine u 4.mjesecu,mislim da ću sa zadovoljstvom otići na kavicu kad djecu ostavim u vrtiću,pa nakon kavice doma obavljati kućanske poslove..


_____________________________

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 174
   RE: Djeca u vrtić mama na kavu
8.3.2011 13:45:09   
njanja

IZVORNA PORUKA: Indy

meni teta u vrtiću nije uopće žao, imaju lagan posao. moja mama je radila u vrtiću, bila čistaćica, otvarala je u 6h i primala djecu (kada većina djece dođe jer roditelji idu na posao), pazila njih i pripremala doručak, tete su dolazile na posao tek u 8h. i radile po 6h. neznam kako je bilo dalje ili su to one iskorištavale moju mamu koja ih je sve slušala.



ovo nije vrijedno ni komentirati.


_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!