Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 9:52:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja vam zelim da svima bude sto brze i bezbolnije i da sto prije ugledate svoje bebace
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 9:58:32
|
|
|
|
Anoniman
|
za naše !
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 9:59:21
|
|
|
|
cuba
|
Jooooj i ja sam lani u ovo doba isčekivala .... svim finalisticama želim svu sreću svijeta, da što prije ugledate svoje mališane
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 10:00:14
|
|
|
|
mlada mama
|
Sretno curke,još samo malo i vaše su bebe s vama Uživajte u posljednjim danima trudnoće
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 10:04:24
|
|
|
|
ninolina
|
sretno žemske
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 10:04:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 10:36:47
|
|
|
|
DEA
|
gianna za temu....ajmo žemske...još malo............
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 12:31:41
|
|
|
|
lilia
|
Ajme kako je to brzo, već drugi utorak. Ja imam osjećaj da ću prenijeti ali ako me iznenadi, sve je spremno. Jedino ja u glavi još nisam stabilna da ću ubrzo roditi. Sve mislim ma ima vremena.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 12:34:38
|
|
|
|
patka
|
lilia ti jos imas vremena da se u glavi ustabilis a sta da ja kazem...termin mi sutra a stabilnosti nigdje
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 13:03:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretno cureeee
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 14:32:12
|
|
|
|
Tratina
|
O pa ima nas dosta! Veljača bila dobar misec Veliki pozdrav našim malim škorpiončićima i strijelčićima
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 14:34:09
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja vam zelim da svima bude sto brze i bezbolnije i da sto prije ugledate svoje bebace
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 14:53:51
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ajme kako je to brzo, već drugi utorak. Ja imam osjećaj da ću prenijeti ali ako me iznenadi, sve je spremno. Jedino ja u glavi još nisam stabilna da ću ubrzo roditi. Sve mislim ma ima vremena. Lili nisi jedina... Ja još nikako posložiti dojmove da me od termina dijeli manje od 4 tj... mi je proletila brzinom munje, nekako sam se tek naviknula na bušu, a s druge strane jedva čekam vidjeti svoju curku ... Gotovo sve sam spremila (osim torbe), a nju baš razvlačim, jer kad ona bude u pripravnosti onda je to definitivno to.... Sretno Lilia, odbrojavamo s tobom ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 15:27:52
|
|
|
|
lilia
|
Ajme Patka pa ti sutra imaš termin, ajde sretno ti. Gianna i meni je trudnoća proletila i gledam svoj trbuh i nekako mi je žao da ga više neću imati i onda sama sebi kažem: pa imat ćemo bebu. Ipak svaki dan mazim trbuh. Ti ćeš roditi u Splitskom rodilištu? Moja sestra je tamo rodila prije 8 godina i svoju spavaćicu je stavljala preko kušina jer nisu imali jastučnica. Sad je obnovljeno pa valjda imaju i opreme.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 15:34:28
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ajme Patka pa ti sutra imaš termin, ajde sretno ti. hvala hvala
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 15:35:11
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ajme Patka pa ti sutra imaš termin, ajde sretno ti. Gianna i meni je trudnoća proletila i gledam svoj trbuh i nekako mi je žao da ga više neću imati i onda sama sebi kažem: pa imat ćemo bebu. Ipak svaki dan mazim trbuh. Ti ćeš roditi u Splitskom rodilištu? Moja sestra je tamo rodila prije 8 godina i svoju spavaćicu je stavljala preko kušina jer nisu imali jastučnica. Sad je obnovljeno pa valjda imaju i opreme. I ja sam već rodila u St rodilištu prije 6 i pol godina, i bilo je ajme... Nas 7 u sobi, moraš moliti za čistu spavačicu, sestre nikakve, osim jedne, a bebač 3 dana u izbljuckanoj robici... Katastrofa.. Ja se iskreno nadam da je sada drugačija situacija, tako su nam obečavali na tečaju, pa budemo vidili....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 15:47:03
|
|
|
|
lilia
|
Pratit ću te jer moja seka također čeka drugo (14 tjedana tek), ali ima užasne mučnine i bolove. Nadam se da će proći sve ok i da će nam tvoje iskustvo iz Splitskog rodilišta dobro doći. Išla si na tečaj a čekaš drugo dijete? Kod nas u Ri na tečaju same prvorotkinje
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 15:52:35
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: lilia Pratit ću te jer moja seka također čeka drugo (14 tjedana tek), ali ima užasne mučnine i bolove. Nadam se da će proći sve ok i da će nam tvoje iskustvo iz Splitskog rodilišta dobro doći. Išla si na tečaj a čekaš drugo dijete? Kod nas u Ri na tečaju same prvorotkinje Ne brini, slijede informacije iz prve ruke ... A na tečaj smo ti išli da bi mm ovaj put sa mnom mogao u rađaonu... Nije htio propustiti prvo upoznavanje ... Sretno i seki...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 15:54:23
|
|
|
|
lilia
|
Hvala ti.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 27.10.2010 18:27:07
|
|
|
|
mama deja
|
sretno svima ,da nam porod sto lakse i brze prodje!!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 28.10.2010 10:40:26
|
|
|
|
DEA
|
sretno patkaaaaaaaaaaa! !i ostale-ako koji bebi urani... ja ne mogu dočekat termin-iako mislim da bih mogla ranije... sva sam nespretna i gengava i ovisna u nekim stvarima o drugima a to ne volim...
< Poruku je uredio tiha -- 1.11.2010 23:24:04 >
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 28.10.2010 11:31:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sretno curke,mi iscekujemo sa vama
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 28.10.2010 11:36:47
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: DEA sretno patkaaaaaaaaaaa!!!!! hvala, jos se nista ne dogadja jedva cekam da vidim svoju
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 28.10.2010 11:40:28
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja vam zelim da svima bude sto brze i bezbolnije i da sto prije ugledate svoje bebace
|
|
|
|
Anketa
Ime Ivo za bebana?ivkicamm se sviđa.. ja nisam skroz sigurna ali mi je nekako slatko...? vaše mišljenje je?strašno ružno (
13%)

staromodno (
50%)

slatko (
21%)

sviđa mi se (
16%)
Broj svih glasova: 109Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!