Anoniman u 14:33
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj
.mislim nemojte krivo shvatiti,svi su mi jednaki,alimozda zato sto sam bila 5mjeseci trudna i vec sam ga osjetila i sve.uglavnom radi se ovako: bila je srijeda kada sam nazvala doktora da imam neki jako cudan osjecaj i stezanje i kao neke grceve u predijelu kriza,kukova i da se siri na stomak.kada sam ga upitala jel to nesta lose rekao mi je"ah pa dobro nije!ali sacekaj.....vjerojatno nije nista.javi se ako se pogorsa".bila sam u petak kod njega na pregledu i ja mu to sve ponovim,kazem mu da sam sama sebi teska i da imam osjecaj da se nesmijem pomaknuti.on je odmahnuo rukom i rekao mi;"vi sve trudnice samo kukate...pa nije trudnoca bolest!!! samo bi da vam se tetosi!" na to sam mu rekla da to nije tako i da jako dobro zna zasto ga to sve pitam.da sam izgubila vec jedno,nezelim opet. ali etosutra dan u subotu ujutro su me probudili trudovi,ali nisam ja to znala da su to trudovi..muz me odvezao kod nas na hitnu i tamo je bio moj doktor gin. koji je probljedio i zanijemio kad me vidio.pregledao me i ustanovio da imam trudove i da sam otvorena 3 prsta.onda se uspanicario ! pitala sam sama sebe zasto me nije poslusao i na vrijeme poslao u bolnicu?! hitna me odvezla na ginekologiju,ali mi se usprkos infuzije i ljekova koje su mi stavili na hitnoj,stanje pogorsalo.zasto?jer imamo vozilo da poludis.kud se cesta obnavljala pa sve prteno,rupavo i drndavo,tu je vozilo lose.tresla sam se ko na trampolinu......tu mi se sve vise pojacavali trudovi.kad sam stigla u bolnicu stavili su me opet na ctg i vidjeli su se jaki trudovi.bolilo je jako.ali ne toliko koliko me moja dusa boljela

Luka cuva,prosla sam kroz to,ali nesto malo ranije,no bez obzira i dan danas se sjetim svega iako imam svoju L koja mi je sada sve na svijetu,tako ces i ti jednog dana imat svoje najmilije i uz sve to znat ces da je Luka na nebu s anđelima i da je sretan zbog tebe...