|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 11:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
to je slučaj za mame koje su ostvarile pravo na porodiljni... ima i onih koje nisu...
|
|
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 11:39:31
|
|
|
|
maja
|
si, si, riješila sam to, ali mislim da bi to trebala svaka mama znati, jer je meni došlo piosmeno doma šta trebam donesti na mirovinsko
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 11:39:34
|
|
|
|
danery
|
ne znam,ja nemam ostvareno pravo na porodiljni,pa su mu tako ipak rekli ....vidjet ćemo...
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 11:41:42
|
|
|
|
maja
|
zašto nemaš ostvareno pravo na porodiljni ja nisam radila od kada je Noa napunio godinu dana i nisam dobivala nikakve novce, bila sam na birou i sada dobivam do P. godine dana 1663 kn
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 11:43:48
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: danery ne znam,ja nemam ostvareno pravo na porodiljni,pa su mu tako ipak rekli ....vidjet ćemo... Ne kužim kako nemaš pravo na porodiljni?? Koliko ja znam sada i nezaposlene mama imaju pravo na porodiljni ukoliko su bile uredno prijavljene na zavod za zapošlajvanje ??? ILI??
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 12:06:06
|
|
|
|
pincirotvajler
|
da, sredih si to
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 12:53:09
|
|
|
|
Anoniman
|
zašto nemaš pravo na porodiljni???
|
|
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 14:21:22
|
|
|
|
Točkica28
|
da da meni su to odmah rekli na burzi
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 9.9.2010 16:50:43
|
|
|
|
danery
|
E pa i ja tako...predala sam tek papire za por.naknadu...
|
|
|
RE: mirovinsko osiguranje za nezaposlene rodi... 10.9.2010 11:21:06
|
|
|
|
marija0
|
eeee znam- meni su to rekli neki dan kad mi je taman isteka porodiljni ma debili!!! uf jesam bila ljuta
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!