|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 0:30:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako Hrvati vide idealnu ženu?
25.8.2010 7:17:52   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Bez pretenzije dublje analize društvenog, ekonomskog, pravnog ili bilo kojeg drugog položaja žene u Hrvatskoj, Gfk je ispitao mišljenje građana o tome kako se danas doživljava žena/što je to "idealna žena".

Pitanje je glasilo:Prema vašem mišljenju, kakva bi danas trebala biti idealna žena ?

Za većinu ispitanih, njih 39 posto, idealna žena je zaposlena žena/domaćica koja radi na manje odgovornim mjestima i brine o obitelji i djeci.
Uspješna poslovna žena koja gradi svoju karijeru (a o obitelji i djeci, ako ih ima, brine uz pomoć supruga ili nekog drugog člana obitelji ili sl.) je idealna za 30 posto ispitanika, dok ženu domaćicu/majku koja se prvenstveno posvetila obitelji i djeci idealnom smatra 20 posto ispitanih.

Uspješnu zaposlenu ženu angažiranu u javnom i/ili političkom životu koja o obitelji i djeci (ako ih ima) brine uz pomoć supruga ili nekog drugog idealnom smatra tek 4 posto ispitanih, dok 3 posto ispitanih izjasnilo kako ne zna ili ne može odgovoriti na to pitanje, piše Slobodna Dalmacija.

Najviše građana u Hrvatskoj vidi idealnu ženu kao zaposlenu domaćicu i to posebno u Lici, Kordunu, Banovini (50%), zatim u sjevernoj Hrvatskoj (48%) i Dalmaciji (43%), a najmanje je takvih u Slavoniji i Zagrebu (oko 33%). I muškarci znatno više od žena daju ovakvu ulogu ženama (44:37%).

tako je meni mm rekao neki dan..pa smo se posvadiliuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
25.8.2010 7:38:18   
Zvonki
Ja se neću buniti - ja sam idealka user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 3
25.8.2010 7:59:49   
uspavana
ja brinem za muža i radim...ali nam još fali dijete...

pa da onda budem potpuna i savršena user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
25.8.2010 8:25:46   
ivanaa
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja se neću buniti - ja sam idealka user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
25.8.2010 8:30:58   
Anoniman
Skoro sam idealna.user posted image

Da mi je neko manje odgovorno radno mjesto - bila bi savršena. Žena za poželjet. Al svejedno sam zauzeta pa nema od mene puno koristi.

(Odgovor članu ivanaa)
  Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2010 8:32:01   
Domy

Najviše građana u Hrvatskoj vidi idealnu ženu kao zaposlenu domaćicu i to posebno u Lici, Kordunu, Banovini (50%), zatim u sjevernoj Hrvatskoj (48%) i Dalmaciji (43%), a najmanje je takvih u Slavoniji i Zagrebu (oko 33%). I muškarci znatno više od žena daju ovakvu ulogu ženama (44:37%).

[/quote]
pa naravnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 8:35:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
25.8.2010 9:24:25   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak 1.  idealna žena je zaposlena žena koja radi na odgovornim mjestima
2. za djecu brine uz pomoć supruga -----idealnom smatra tek 4 posto ispitanih
 ja sam ova...kombinacija 1+ 2  ne mogu vjerovati da brigu o djeci uz pomoć supruga odobrava samo 4 % muškaraca...jer da, naravno da je najlakše da žena radi i onda dođe doma s posla i naravno brine se za kuću, dijete i muža....srećom je moj muž u tih 4 % pa brigu oko jana i kućanstva dijelimo zajedno

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 9
25.8.2010 12:24:57   
lilia
Ja po doma više manje sve radim, on one muške poslove i ako mu kažem , to je da ode do dućana, ispeče si sam meso ili nešto što zna na naglo. Ili subotom da posisa, pokupi veš sa štrika ili pristavi ručak jer ja radim a on je doma vikendom. Tako je bilo dok nisam bila trudna.
Kako sam radila u smjenama, sve kuć. poslove i ručak sam  ja riješavala, bilo mi je glupo očekivat od njega da u pet popodne usisava ako sam ja doma do dva.
Pomogne ali moram upirati prstom, to me često naljuti pa ako sam ljuta onda gunđam i napravim sve sama. A on se onda uzvrpolji i kao pomogao bi nešto.
Tek kad ja krenem. To ga je mama razmazila, sve je radila za njim ali ja nisam njegova mama i redovito bi mu nabila na nos da i ja radim i pridonosim kućnom budžetu, kao i on.

Sad kad sam trudna i otkad ne radim, obavezno skuham a ostalo napravim koliko mogu i hoću a on mi puno više pomaže. Naučila sam ga ali mi je trebalo..

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 14:30:36   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!