|
RE: ha,ha sex u trudnoći 31.7.2008 8:37:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: NIKA Što vi mislite dali bi se što dogodilo da ipak koji put......... Nika, kao prvo dobrodošla...Evo ti mog primjera....ja sam prokrvarila u 19. tjednu upravo za vrijeme sexa....Bili smo na godišnjem, na skijanju u Italiji, odmah smo išli u njihovu bolniciu gdje mi je ustanovljeno da je sve ok....Dobrano smo se prepali....čak sam tih dana ja bila jako njurgava da ne mogu spavati na trbuhu, ne stanem u svoju robu, da ne pričam da ne mogu skijati ....Nakon toga, ništa od toga mi nije bilo važno, a na sex nisam ni pomislila jer mi je u mislila bila ta krv koja je tekla iz mene.....Do kraja trudmnoće smo imali zabranu i izdržali smo, a bliskost smo ostvarivali na razne druge načine: masiranje nogu, glađenje trbuha, smijanje na bebine pokrete....kada vidite micanje bebe, sreći vam neće biti kraja i sex vam neće biti na pameti (ok, ok, možda hoće ) Uglavnom, htjedoh ti reći, drži se zabrane, uživaj u trudnoći, što je 5-6-7 mjeseci "posta" prema cijelom životu....SRETNO!!!! p.s. na kraju me šogor zezao da bi bilo manje štete da sam skijala, nego se sexala p.s.s. nisi luda, samo si normalna....
< Poruku je uredio njanja -- 31.7.2008 8:41:27 >
|