|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dijeta zbog proljeva
13.8.2010 18:08:00   
maja
Moja mala sreća Noa mora na dijetuuser posted image Jadan i ovako se borimo sa hranom i već sam pisala da jede samo čokolino i montić a ovo drugo sve na kapaljku, a sad i sve mliječno moramo izbaciti iz prehrane. Ima proljev već 5 dana i stalno jadan sjedi na wc-u jer ga boli bušauser posted image ponekad ništa ni ne izađe.
Dr. nam je dala da pije rehidromix otopinu koju neće ni okusitii šipkov čaj, za jelo samo kuhano pileće meso, riža i kuhani krumpir i smije slane štapiće i petit kekse, ali šta da mu dajem za doručakuser posted image Šta još smije jesti?Jel tko zna?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dijeta zbog proljeva
13.8.2010 18:12:25   
njanja
a jadničić.....ne znam šta da ti kažem, osim da bi mu ja budući da ionako ništa ne jede, dala makar ujutro bocu kada već to voli, neka mu je za snagu...a ostatak dana dvopek i štapiće... ako voli krompir, recept mog tate je-narezati ga na tanke ploške pa ispržiti na ničemu, samo vatri, bez ulja...stavi na onu foliju za pečenje.....definitivno funkcionira jer sam ja kao mala sve svoje viroze i proljeve tako liječila... pusa... p.s. pazi Petru, ako je virusno

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
13.8.2010 18:19:24   
maja
joj njanja, on ne voli ništa, ne voli krumpir, ne voli rižu user posted image ma ni mlijeko mi neće, eto samo mu u tom čokolinu zakamufliram da ga barem malo unese, a sad ni to...kupila sam dvopek, pojeo je jedan griz, ako tako bude ovih dana izludjet ću

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
13.8.2010 18:24:05   
ejmama
Kupi prolife kapsule ako neće Rehidromiks,nama je jako pomogao rehidromiks,Ena je do večeri bila super,davala sam joj svakih 15min. Ako neće ništa drugo osim štapića onda mu davaj štapiće,kad ozdravi jesti će.

H 07 E 09

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
13.8.2010 18:48:42   
plavka
znam kako ti je draga moja, mi smo se ove godine borili 14 dana sa proljevom te su nama u zaraznoj rekli da nikako ne na dijetu već nakon 5 dana proljeva!!!
Kupovali smo u ljekarni HIPP ORS 200(napitak od mrkve i rižine sluzi) i on nam je puno pomogao te se može mješati sa mlijekom.... Papali smo banane, naribane jabuke koje trebaju malo odstajati te to kombiniraj sa keksom!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
13.8.2010 19:17:41   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 6
13.8.2010 19:42:44   
Imra
banane, cokoladu za kuhanje, kuhanu rizu, caj od sipurka, malo mu daj cole da pije, mineralna voda je dobra, stapice

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
13.8.2010 19:43:29   
Imra
a od lijekova prolife ampule i linex

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 8
13.8.2010 19:44:00   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 9
13.8.2010 20:07:15   
tiha
joj draga nedavno mi je mia bila 3 dana samo na dvopeku imala je grceve nismo saznali ni od cega imala je kao napadaje... 3 dana je bila na dvopeku i sve se smirilo nadam se da ce sve proci brzouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
13.8.2010 20:22:39   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

banane, cokoladu za kuhanje, kuhanu rizu, caj od sipurka, malo mu daj cole da pije, mineralna voda je dobra, stapice

sa ovim se slažem

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 11
13.8.2010 20:26:56   
Imra
kada je D proslo ljeto na moru dobila stomacni virus, dr mi je rekao bolje da ne jede nista od onoga sto ne treba, brze ce proci, bitno je da pije.....sokice ne smijes davati,kao ni voce....samo polako, brzo ce opet biti sve ok, zelim mu da ga prestane sto prije.....i da, pitaj u apoteci za reglan sirup, on je dobar za zeludac, mi smo ga koristile, ali ne znam od koje uzrasta se daje, moja D je tada imala 2,5god

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Obrisani korisnik]
13.8.2010 20:49:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 13
13.8.2010 21:05:04   
mlada mama
cure su ti sve rekle, banane, naribane jabuke koje malo potamne, mrkva, cokolada,riza...
A kad je D imao virozu onda sam mu isto davala tu rehidromiks otopinu,ali ne cistu nego bi mu ja s njom napravila sok ili caj od sipka-koji je isto super za to! a poslije sam mu kupovala u ljekarni tu otopinu,ali imas ju u okusima banane i maline koliko se sjecam pa ju je D lakse prihvatio jer je bila ko sokić.

a ovo je meni napisao jedan pedijatar u zd:
U 1 l kipuće vode staviti 2 velike zlice secera kratko uronit vrecicu(šipkov) caja,tako da se dobije vrlo svjetli caj, kod starijih moze i malo limuna.
2. U 1l caja dodati 1/2 male zlicice soli-to je kucni pripravak rehidrirajuce tekucine
3.banane se takodjer ostave da potamne.
4.Juha od mrkve: 1/2 kg mrkve oprati i ocistiti,staviti u 1l vode da zakuha,dodati na vrh noza soli.Kada mrkva omeksa propasira se i doda prokuhana voda do početne kolicine. Gotovoj juhi od mrkve dodaje se secer  na 100g -1 mala zlicica
moze se davati rizine pahuljice, rogačevo brasno......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
13.8.2010 21:31:05   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 15
13.8.2010 22:29:30   
lidac0605
Ja ti radim u Zaraznoj i mogu ti samo reć da se djeci već godinama ne daje dijeta kod proljeva...jedu normalno jer su dokazali da se prije oporave neg ova koja su bila na dijeti

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 16
13.8.2010 23:43:46   
njanja
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Ja ti radim u Zaraznoj i mogu ti samo reć da se djeci već godinama ne daje dijeta kod proljeva...jedu normalno jer su dokazali da se prije oporave neg ova koja su bila na dijeti
 dobro je znati...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
13.8.2010 23:48:12   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 18
   [Brisano sporočilo]
14.8.2010 0:34:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 19
14.8.2010 0:37:25   
Imra
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Pisala sam na imrinoj temi o   coca coli,dobra je jer ima puno šećera i kofei stišće krvne žile u crijevima,a klinci ju vole pa ne dehidriraju. samo ne hladnu naravno.

Kako je nOA sada?

moras me reklamirati da neko svrati user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20
14.8.2010 10:29:11   
maja
Noa je uglavnom zaigran i veseo dok ga valjda ne uhvati grčić u trbuhu i trči na wc, ali često nema ništa. Imao je proljev 3 dana a onda se polako to smanjilo na možda jedan-dva puta dnevno, ali je stalno na wc-u jer ga boli.
Rehidromiks imamo sa okusom maline ali nema šanse da pije, neće ni čaj od šipka tako da je na vodi sada, a dobit će i coca coluuser posted image ali ako mu sada dam kako ću ga odviknutiuser posted image
A lidac, moj Noa drži dijetu već mjesecimauser posted image tako da sad može uživati uz kekse i štapiće
Hvala vam na savjetimauser posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 21
16.8.2010 11:15:54   
maja
Ja ću poludjeti višeuser posted image pa koliko je normalno da dijete već tjedan dana ima proljevuser posted image
Koristimo neke Ferzyn ampule, ali ne vidim nikakvog pomaka. Evo napokon sam ga nagovorila da pojede tanjur juhe nakon što smo se i on i ja isplakali nad njom.
Nervozna sam i sve to prenosim na Petruuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 22
16.8.2010 11:21:28   
lidac0605
bit će da ti ima adenovirozu...moj Bruno je imao sa nekih 3 godine i onda je imao proljev i povraćao 2 TJEDNA...to ti hoće tak dugo trajat kod klinaca

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 23
16.8.2010 11:26:05   
maja
a jojuser posted image ajd on barem ne povraća

danas je MM odnesao stolicu na higijenski, a nalazi tek za 2 dana pa ćemo znati šta je

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 24
16.8.2010 11:35:39   
FIONA
maja moja curka ti ima s tim jako velikih problema...nekaj krivo i opla odmah sračka...ja ti kupim prolife ampule od JGL i jako su dobre...lagano pitke jel su dobrog okusa..nakon vec pre je bolje a nakon svih sedam ili šest nama e regulira crijevna flora...probaj...to je 100% prirodno i nama je preporučila pedica...inače štapiće i možeš dcl coca-cole ako ne staje...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

idealno vrijeme
zelja1

Kad je najbolje vrijeme za imati dijete?

a) 18-20 (4%)

b)20-24 (15%)

c) 24-26 (34%)

d)26-29 (28%)

e) 29 i više (19%)

Broj svih glasova: 53

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!