Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 20:37:39
|
|
|
|
maja
|
pa sad kad već pitaš ne sjećam se da sam ga iznenadila već jako dugo sa ičime mogu ga iznenaditi samo nekim kolačem ali i to kad meni dođe želja za slatkim
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 20:38:31
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: maja pa sad kad već pitaš ne sjećam se da sam ga iznenadila već jako dugo sa ičime mogu ga iznenaditi samo nekim kolačem ali i to kad meni dođe želja za slatkim aha, da, iznenadila sam ga kad sam mu javila da sam rodila petru pola sata nakon što me ostavio u bolnici
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 20:41:43
|
|
|
|
tina0310
|
o tom ja i pričam,sve je manje tih sitnica koje zadovoljstvo čine a šta je najgore nema se ni ideja više
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 20:44:34
|
|
|
|
MiniMama
|
prosli tjedan sam ga zvala i rekao mi je da taman za stolom na rucku kod svojih.. a ja sam mu poslala jako zanimljiv mms, onda sam ga jos napala s nekoliko perverznih poruka tako da je jadan sjedio za stolom ko debilcek jos pol sata nakon svih jer mu se bilo neugodno ustati zbog erekcije
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 20:45:39
|
|
|
|
tina0310
|
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 22:03:04
|
|
|
|
mlada mama
|
Vidiš,vidiš,zaista nisam već dugo ništa napravila bio bi red!! samo treba smisliti nešto što ne očekuje,a što hmmmm
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 3.8.2010 22:11:55
|
|
|
|
MiniMama
|
ja sam se prije znala probuditi prije njega i maznut mu kljuceve od auta pa mu po volanu i mjenjacu poljepiti tonu malih porukica za dobro jutro.. i to bi ga uvijek jako razveselilo. i jednom sam mu u jastucnicu nagurala svoje gace na koje sam zaljepila porukicu "sta cekas?". nakon deset minuta psovanja i namjestanja, konacno ih je izvukao i procitao poruku.. nije dugo cekao
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 7:05:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma ja svom stalno nešto izvodim pa mu nije više ni iznenađenje..nego normalno.. hot mms i sms dobiva bar jednom tj ručak baš po njegovom je skoro uvijek, kad idem u kupovinu uzmem mu neki "njegov" slatkiš,..ma prelijepo mu je ne,fakat neznam s čim bi ga mogla iznenadit
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 7:25:58
|
|
|
|
katy mama
|
ni ja nisam svog dugo ,moram nesto smislit minimama svaka cast
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 8:12:17
|
|
|
|
tita
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ja sam se prije znala probuditi prije njega i maznut mu kljuceve od auta pa mu po volanu i mjenjacu poljepiti tonu malih porukica za dobro jutro.. i to bi ga uvijek jako razveselilo. i jednom sam mu u jastucnicu nagurala svoje gace na koje sam zaljepila porukicu "sta cekas?". nakon deset minuta psovanja i namjestanja, konacno ih je izvukao i procitao poruku.. nije dugo cekao Ti si strašna,svaka ti čast!!!Moj ne voli iznenadjenja!!!
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 8:52:50
|
|
|
|
nemammaste
|
Ni ja mog nisam već dugo,sad sam sva u koja nam dolazi...Morat ću to nadoknaditi
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 8:56:33
|
|
|
|
katy mama
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Ni ja mog nisam već dugo,sad sam sva u koja nam dolazi...Morat ću to nadoknaditi pozuri dok nije stigla,poslije neces stici e sjetila sam se i ja davnih vremena ,kad bi navece ostala na kompu,a mm zaspe,ostavila bi mu porukicu na vratima,jer ja bi ujutro ostala spavajuci dok on ode na poso,kaze jutro mu ljepse pocne,a sad-legnem prije njega ,pa ne stignem
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 9:01:04
|
|
|
|
Domy
|
ja svog sam znala svako toliko iznenadit ..al pošto ga nema več 3 mj ..zato ču mu spremit nešto zanimljivo...ima da padne na guzu kad to vidi.. al to ču zadržat za sebe..o čemu se radi..glavno ima veze sa sexom
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 9:31:26
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: katy mama IZVORNA PORUKA: nemammaste Ni ja mog nisam već dugo,sad sam sva u koja nam dolazi...Morat ću to nadoknaditi pozuri dok nije stigla,poslije neces stici Ma ja bih najviše voljela iznenaditi ga kao maja svoga,da i moja Petra bude tako brza i dobra kao njena
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 9:37:20
|
|
|
|
tina0310
|
da,da,manjka nam mašte,a i vrimena i prostora,ali ipak nekako sve to nađemo
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 10:06:37
|
|
|
|
tina0310
|
ne treba mene samo zlato sjajni dijamanti i neko skupe darove da mi plati,hoću luda iznenađenja,nekoga ko me voli bez ograničenja.što je drago srcu mome da mi radi i ne razmišlja o tome,hoću sve to,skupa ja sam,baš me briga,znam da to zaslužila sam.oooooooooo,nisam ti ja baš bilo ko
|
|
|
|
|
RE: kako ste iznenadili partnere 4.8.2010 21:44:15
|
|
|
|
natalijax
|
iznenadila sam ga neki dan loptom u glavu,kaj če mu više
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.8.2010 22:29:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!