|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   upala mjehura
29.7.2010 22:30:36   
tikica24
ima li tko iskustva s upalom mjehura?U 33 tjednu sam,dr.mi je dao antibiotikuser posted image Pijem puno čaja i soka od brusnice!user posted image već 4 dana a čeka me još 4 do kontrole!
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
29.7.2010 22:33:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica24)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: upala mjehura
30.7.2010 7:06:54   
nemammaste
Ja se cijeli život borim s upalama mjehura ali sad u trudnoći sam nekim čudom izbjegla.Taj antibiotik ti neće štetiti,znaju oni već što mogu dati a u trudnoći su takve upale česte.Frendica mi je pila antibiotike zbog teške upale bubrega, negdje oko 28.tj. ako se ne varam, i rodila nedavno živu i zdravu bebicu. user posted image Brusnica je super,puno tekućine da to sve ispiškiš,samo nemoj urološki čaj.
Biti će sve ok,samo se riješi toga...

< Poruku je uredio nemammaste -- 30.7.2010 7:09:01 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
30.7.2010 7:31:58   
.dada.
Imam ti ja s tim (na žalost) iskustva.user posted image Da je bar bio samo mjehur...imala sam problema i s bubregom (pijesak) boljelo me je da sam mislila da ču svisnuti! user posted image A,isto sam bila trudna,ali nekih par tjedana. Pila sam puno tekućine(sok od brusnice,jela sam puuuno lubeniceuser posted image ) i pila ljekove.Na kraju se sve smirilo i sad sam ok.

(Odgovor članu tikica24)
Neposredna veza do poruke: 4
30.7.2010 8:41:05   
Bablica
Imam ja iskustava s mjehurom i bubrezima (nisam bila trudna) - takve upale da sam zbog jednog i drugog u bolnici završila. Kažu da ti je bitno samo tekućinu piti (najbolje voda, nije bitno da je urološki ili bilo kakav drugi čaj ili nešto treće). Uglavnom, što više piješ to ćeš prije to pustit van iz sebe, a to je najbitnije. I super je dok nemaš temperaturu.

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 5
30.7.2010 8:58:51   
Tsmee
Ja sam imala blagu upalu i riješila sam je samo čajem i sokom od brusnice. Ključ je u konzumiranju što više tekućine posebno tih sokova i čajeva od brusnice. I antibioticima ako se radi o jačoj upali.
Ne brini, sve će biti OK.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 6
30.7.2010 11:12:44   
Leluška
što više tekućine, to svakako! Pitaj ginekologa da li smiješ na uložak staviti malo maslinovog ulja s gospinom travom; kantarionovog ulja. To sam stavljala kan nisam bila trudna i pomaže.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 7
30.7.2010 11:27:39   
tikica24
pijem kapsule cefaleksin 4 o 500 mguser posted image !A više sam u zahodu nego igdi!Probat ću i s uljem!user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!