Anoniman u 14:33
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj

ali sve se to prođe....ako imaš izdajalicu ponesi isto jer tamo ima jedna na cijelom rodilištu...pa se žene jadne otimaju
sve sam strpala 2 pidzame,hig uloske,sampon regenerator,wc papir,cetkica i pasta ,rucnika 2 veliki i mali,labelo,dudu za bebu i pelene 10 kom,jednokratne gacice,cak nesto sminke al nece mi trebat nakon svega,mobiel ili fotic,i dokumentacija od pregleda kucni mantil ,carape... neznam vise ni sama necu cijeli ormar nosit za 3 dana manje ili vise
.... I koristite njihove spavačice, ako se mogu zakopčati. Nemojte bez veze prljati svoje....
za bebu ne treba nositi ništa osim vlastite bočice. ne treba ni to jer imamo i mi bočice za nadohranu koje su STERILNE i svaki dan dobiješ novu. prijatelji smo djece i favorizira se dojenje, ali nitko nikoga ne prisiljava na ništa. postoji jedna električna izdajalica kojom se nejčešće služe mame čije su bebe na pedijatriji. uostalom, najbolje je izdajanje ručno.djeca se donose majkama poslije doručka i tamo ostaju do 9 navečer kad se važu i onda se opet vraćaju majkama pa do jutra u pol 7. rodilje trebaju ponijeti osobnu dokumentaciju i papire od trudnoće s posebnim naglaskom na nalaz krvne grupe i ultrazvučni karton, pribor za osobnu higijenu i obilje mekanih vatenih uložaka, kučne papuče i ako žele vlastite spavaćice. posjete: očevi mogu vidjeti dječicu svakim dan od 13-14 sati te 18-19 sati. tada se obično kratko pozdrave sa rodiljama jer one ne smiju izlaziti sa odjela. rodilje smještene u apartmanu također više ne smiju primati obilje posjeta kao prije. samo suprug i najuža obitelj. ne znam jesam li nešto izostavila, slobodno pitajte. nismo najblji, ali ni najgori. osoblje je uglavnom u redu