|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tegobe prije poroda
16.2.2010 7:01:40   
Manda
Evo mene u visokom 37+4 tj i ne usudim se do dućana otići, bojim se da sam se toliko ulijenila i da će me trbuh zaboliti na pol puta i kaj onda? ma jesam, tuu mač oprezna, ali tako mi je.
Nego, bole me križa i osjećam lagan bol u donjem dijelu trbuha, kao lagani menstrualni bolovi. To su slavne Baxton-Hicksove kontrakcije, zar ne? jel bude blizu porod?
Ova druga trudnoća mi je totaln drugačija neg prva (koliko se sjećam).
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tegobe prije poroda
16.2.2010 7:10:12   
Manda
user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, žao mi je, ali ovo sam sve mogla napisati u temu Još malo, tek kasnije mi sinulo. Ah, luda ženska glava user posted image

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 2
16.2.2010 8:08:12   
leilany
jos malo mando user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 3
16.2.2010 8:15:01   
ninolina
još malo draga, sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
16.2.2010 10:43:46   
natalijax
sretnouser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
16.2.2010 11:11:37   
pako
Draga izdrzi još malo, blizu si kao i ja!

Sretno user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
16.2.2010 12:15:53   
Bebys

IZVORNA PORUKA: leilany

jos malo mando user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
16.2.2010 12:23:01   
malizia
ja ovu drugu trudnoću sam provela u kući, sve mi je bilo teško, a inače uopće nisam takva, i tako jednom ja jednom u grad, odjednom ni naprid ni nazad, ne mogu, nemam snage, uspuvala se, (nabila velike kile) jedva sam došla kući, jedva, kada sam rodila, spasila sam se, priporodila.
Ja trudoću loše podnosim.
Čisto usporedbe; 3 mjseca nakon poroda mm izveo bebača u šetnju ja opiturala stan od 78 kvadrata sama, i pribrisala.Čim sam rodila dobila sam forcu,a trudnoći šta bi mm reka nisam k.... mrdnila. Nisam imala ni ono slavno pospremanje.....,  a sada stalno nešto izventavam i nedavno sam pituravala, ali samo dnevni boravak.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 8
16.2.2010 14:16:08   
Manda
Hvala cure, duplo! Na potpori i kaj mi niste ukinule temu user posted image
Malizia, i meni je tak slično, trutavo, samo kaj ja imam spremanje po stanu generalku ali u dijelovima. Tako kuhinju temeljito perem, dio po dio s nečijim slavnim receptom ocat+čarli, evo već 3 tj i još nije gotova. Nije da je velika već fakat to radim parcijalno.
A u ove trudničke tegobe ću još dodati light paradontozu. Ajme koji bed, osjetljivi zubi i krvaruckanje kad ih perem...

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!