Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:33:36
|
|
|
|
dominik
|
smeksan zakaj razbijas glavu time...sve se to normalno razvija s obzirom u kojem si tjednu
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:34:15
|
|
|
|
BUMBIKA
|
slažem se s dominik...
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:34:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: dominik smeksan zakaj razbijas glavu time...sve se to normalno razvija s obzirom u kojem si tjednu i ja mislim da je smeksan
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:38:06
|
|
|
|
ninolina
|
uterus je omekšan otvorena si jedan prst a i počelo je otvaranje dublje tako da bi mogla skoro. Sretno
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:48:39
|
|
|
|
sufi
|
hvala puno za komentare!!! ne mogu dočekat više da dođe "taj dan"! nadam se da će vrlo brzo jer sve me već boli i malo-malo imam kontrakcije i to dosta jake samo što se to poslije smiri...
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:53:52
|
|
|
|
ninolina
|
hvala puno za komentare!!! ne mogu dočekat više da dođe "taj dan"! nadam se da će vrlo brzo jer sve me već boli i malo-malo imam kontrakcije i to dosta jake samo što se to poslije smiri... brzo će to draga, svakako nam javi novosti, ima koja tvoj broj
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 13:54:11
|
|
|
|
dominik
|
to ti moze i duze od 7 dana trajati ... sretno
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 14:07:31
|
|
|
|
sufi
|
nadam se da će ipak bit nešto do kraja ovog tjedna...skroz se bojim da se bebač ne pokaka kak mi je bilo u prvoj trudnoći...samo što sam onda išla svaki 2. dan na amnioskopiju pa se to moglo odmah vidjeti,a sad nova kontrola tek za tjedan dana i nije mi još uopće rađena amnioskopija pa sam i zbog toga još nestrpljivija. uglavnom, javim kad se rasteretim ! držite samo fige jer se sad bojim više neg prvi put!
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 14:07:38
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: ninolina uterus je omekšan otvorena si jedan prst a i počelo je otvaranje dublje tako da bi mogla skoro. Sretno potpisujem
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 14:11:38
|
|
|
|
mišica 666
|
amnioskopiju rade kad pređeš termin ne brini i sad će ta bebica već je krenila
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 17:06:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam 4 dana nakon takvog nalaza rodila Brzo će bebica
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 17:07:23
|
|
|
|
MILLA
|
a ja....neka 2 tjedna....to samo znači da malo brojiš
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 17:08:57
|
|
|
|
Bebys
|
sufi ti si pred vratima...javi kad rodis....ili nekom ostavi mobitel broj.sretno...
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 17:17:15
|
|
|
|
L.P.
|
Ništa se ne sekiraj,nakon 38.tj se samo opusti,znat ćeš kad ti počnu trudovi.Uskoro ćeš držati svoje zlato na rukama!! Sretno i neka ti sve ok prođe!!!
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 8.2.2010 20:41:43
|
|
|
|
pula25
|
ako si u stanju malo šetaj i za ćas će u tvoje naručje. Nakon takvog nalaza meni je trebalo 9 dana
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 10.2.2010 11:31:40
|
|
|
|
Zimic
|
nemoras se brinut ja sam u tvom tjednu rodila i sve kaj se sad dogada normalno je-tjelo se priprema za porod SRETNO
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 4.3.2010 11:00:49
|
|
|
|
Točkica28
|
kak je prošlo????
|
|
|
|
|
RE: tko zna šta bi značilo.... 4.3.2010 11:04:21
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: gljiva IZVORNA PORUKA: ninolina uterus je omekšan otvorena si jedan prst a i počelo je otvaranje dublje tako da bi mogla skoro. Sretno potpisujem potpisujem i sretno da prođe sve u najboljem redu...
< Poruku je uredio Domy -- 4.3.2010 11:06:12 >
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Vas favorit!lillyfeeImate li svog favorita na RR? Nekoga cije postove volite procitati? Netko tko vas uvijek nasmije?Da, jednoga (
27%)

Da, ima ih vise (
37%)

Ne, nitko posebno (
29%)

Moj odgovor (
7%)
Broj svih glasova: 112Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!