|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:04:46
|
|
|
|
mariola
|
Ova se i meni sviđa. Nemam pojma di ima kupiti, i ja bi kupila
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:14:58
|
|
|
|
minnie
|
probaj kontaktirati žensku koja ju je prodavala na njuškalu. možda ti ona pomogne. sretno
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:17:14
|
|
|
|
zozo1
|
Gledala sam po internetu na nekim stranim stranicama i cijena je oko170$. Možda se netko javi tko je kod nas to kupio. Stvarno je super, beba je unutra mirna ko bubica, svojim pokretima se malo zaljulja, lakše zaspi. Može u nju već sa mjesec dana.
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:22:18
|
|
|
|
mirna
|
znam da se moze kupiti u njemackoj, ovdje jos nisam nigdje vidjela...
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:22:31
|
|
|
|
ninolina
|
pretpostavljam da ima u kiki mislim da je cjena iznad 1000 kn, iako mislim da sa viperom imaš isti učinak a znatno je jeftiniji [/link] [link=http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95971032.aspx] ovom prvom je cjena 1000 kn i naravno jeftiniji od 200 pa nadalje
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:26:24
|
|
|
|
zozo1
|
Ovu ljuljačku bi za probu mogla posuditi od sestrične. Njezin malac u nju nije htio za ništa
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:29:30
|
|
|
|
ninolina
|
ako možeš posuditi super mi osobno imamo viper koji poslije služi ko stolica ok nam je, koštao je 50eura, ova mi je ljuljačka supač ali puno mijesta zauzme i nemreš ju stalno seljakati imali smo ju za Thea i kratko je bila u upotrebi
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:33:34
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala ti za kiku. user posted image Upravo bila na njenim stranicama i imaju ih po cijeni od 960 kn. Šaljem linkić http://www.kika.com/hr/katalog/m/djeca-i-mladi/djecji-namjestaj-i-krevetici/?p=9 he he ja sam ti luda za dječjom opremom sve moram znati
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:38:01
|
|
|
|
zozo1
|
Ma nisam ni ja za neke lude investicije za klince pogotovo do godinu dana. Em nemaš kuda sa tim silnim stvarima, pa još k tom klinci većinom to ni ne koriste a kamoli u potpunosti iskoriste. Tu baby bjorn sjedalicu vidjela sam kod sestre i stvarno je u punoj funkciji, što ne znači da će i moja beba htjeti biti u njoj. Mislim da ću ju kupiti, većinu stvari i opreme za bebu imam od starijeg sina tako da nisam ništa trebala kupovati.
|
|
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 9.1.2010 22:44:48
|
|
|
|
ninolina
|
O ja sam luda, ja za svako kupim novo totalno sam u njima.
|
|
|
RE: Baby Bjorn sjedalica/ljuljačka 10.1.2010 13:14:23
|
|
|
|
xxl
|
Ovo imamo i mi,kupili u tl na sniženju za 500 kn,prezadovoljna sam,ovu kakvu tražiš ti sam vidla u Adaxu na MaksimirskojIZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina [/link] [link=http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-95971032.aspx] ..ovakvu imamo i mi doma...a sta reci...prekrasna ljuljcka...dali 1000kn... jos uvijek isti set baterija u nj.... ..ako bi bila po 15min u njoj dnevno...
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
EUIndyda li ste za ili protiv ulaska Hrvatske u EUza (
41%)

protiv (
59%)
Broj svih glasova: 127Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!