|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:44:26
|
|
|
|
zaba
|
bok cure
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:44:40
|
|
|
|
ZVRK
|
je bila mala ili dobra torta?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:45:39
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Večeras je druženje??? Uživajte, dobro se zabavite! Jel to ferero ona s nutelom i mascarpone sirom? Da,da ta i mislila sam zvati brata i nevistu u goste da je degustiraju ali smo mm i ja cilu pojeli Drugi put napravi duplu dozu a ne pola mjere
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:46:07
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: koka Ej tikice draga, moj Roko obožava taj tvoj avatar, mama-mama stavim tetu koja trči sa sisama - za poludit s njim
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:46:51
|
|
|
|
ZVRK
|
koka pa jel'dečko ili nije.treba gledati ciceeeeee moj je pitao prvi put kada je vidioooo-zašto su tako velike (POŠTO MU MAMA IMA MALENE)
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:47:38
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka jooj opet vi o kolačima .... niš se niste promjenile ZAR SI SUMLJALA
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:49:13
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo tete sa cikama
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:49:49
|
|
|
|
curice
|
bok žaba,kako nam je lucija
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:49:50
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: koka Bok curice, kako tvoje ljepotice? Laura plače boli je zub,a ne želi u zubara -oprali smo zubiće,sve iščačkali,isprali....,al opet jauče velike se igraju-došli su baka i djed,pa uživaju gdje je recept od te ferero torte a jooj jadno malo, neka je brzo prođe buba
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:50:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:50:58
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo tete sa cikama evo i njega kraj mene A musko
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:51:33
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima Imate kod mene u kvartu velike za 17,50kn na akciji.....cisto su ok
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:52:05
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: koka Bok curice, kako tvoje ljepotice? Laura plače boli je zub,a ne želi u zubara -oprali smo zubiće,sve iščačkali,isprali....,al opet jauče velike se igraju-došli su baka i djed,pa uživaju gdje je recept od te ferero torte a jooj jadno malo, neka je brzo prođe buba smirila se,al sva je danas nekako nakiselo.Jutros se probudila,pala i zubima razrezala usnu.izgleda kao da ima silikonske ili ko zna kakve usne izgleda mi kao da bi se mogla razboliti-iskreno se nadam da neće
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:52:21
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: koka O Žabo bok, i tebe duuugo nisam srela. kako s vama? kako tvoja Luce? kokita moja,pa di si ti? evo mi smo ok,Lucija i tata planiraju večer,jer mama ide van s curama.Upravo peru suđe,a mama pije kavicu i veseli se večeri i druženju.Kaj ima kod tebe? pozdrav i curici i tiks i marioli i ostalima.
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:53:18
|
|
|
|
curice
|
Tiki kako si,kako tvoje zdravstveno stanje
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:53:26
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pepeljuga Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima Imate kod mene u kvartu velike za 17,50kn na akciji.....cisto su ok ovo je jedna od boljih vijesti danas curice,pa kaj je bilo?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:53:56
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo tete sa cikama a šta teta donosi?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:54:09
|
|
|
|
Candy
|
Pozdrav komadi,kaj se radi ?Ima kakve pivice u frižideru ?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:54:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pepeljuga Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima Imate kod mene u kvartu velike za 17,50kn na akciji.....cisto su ok Volim takve akcije
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:56:01
|
|
|
|
ZVRK
|
candy u mome nema
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:56:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo candy pivica stize
|
|
Anketa
kada dobiti prvo dijetenimlajer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24manje od 24 (
35%)

24 (
7%)

25 (
29%)

ili nad 30 (
29%)
Broj svih glasova: 100Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!