|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:07:05
|
|
|
|
mariola
|
Ma muka mi svekrve, al pustila sam joj do danas, kao mjesec dana a što se mene tiče odavno sam ja u formi ne mislim pri tom i na fizičku formu i to će valjda uskoro doć na svoje E da, pročitala sam. Jesu oni kenjcavi ili su dobri?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:07:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK vratila se ja.muž kasniiii baš me zanima kakva mu bude hladna riba i krumpir Ej zvrkic bok...ajme meni nema gore stvari od hladne ribe i krumpira ,jadan muz Ej nisam stavila sliku od torte jer kad sam prebacila skuzila sam da je mutna
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:08:00
|
|
|
|
ZVRK
|
pepi onda drugu tortu uslikati
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:09:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma super su,cak sam i Tonija angazirala i cili je bio sretan,kao neki suhi keksici su al su bas socni....
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:11:06
|
|
|
|
mariola
|
Super za keksiće i Tonija. To kod mene ko jesti. mm i ja volimo konkretne kolače. Tila sam te pitat po kojem si receptu radila tu tortu? Daj sliku, šta ima veze što je mutna.
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:14:18
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: koka helooouuu, uspijela sam doći malo do RR , al kratko jer mi već šize tu kraj mene Pa di si ti ženo?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:14:44
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić kokita
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:16:33
|
|
|
|
koka
|
a joj Mariola evo me, niš ne stignem ....da mi je netko rekao da neću danima na RR rekla bi mu da je lud . Kako ti i Toni? jel se slažete? Zvrk bokić. Kako vrijeme kod vas jel pada snijeg? Ovdje je 2 stupnja i hladno je brrrrr
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:20:49
|
|
|
|
curice
|
bok društvo,kako ste
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:20:51
|
|
|
|
mariola
|
Mislim da je. Ne znam jel bila kod doktora da potvrdi ali test je bio pozitivan. Toni i ja se super slažemo. Super jedemo, spavamo, cicamo, sve štima Kako tvoji klinci? Na poslu?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:34:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Koka i curica bok.... Roko srusio neku kutiju na sebe pa sam se malo izgubila Mariola radila sam onu sa kroasanima ali sa pola doze i onu ferrero tortu isto sa pola doze u kalupu 26 i moram priznat da su obe odlicne
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:35:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK vratila se ja.muž kasniiii baš me zanima kakva mu bude hladna riba i krumpir Ej zvrkic bok...ajme meni nema gore stvari od hladne ribe i krumpira [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif dosao je dok je bilo još malo mlako i bilo je jako fino jer nije bilo drugoga da može da uzme
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:35:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Hej koka, tebe ne vidjeh dugo Bok i ostale cure....sa nekima se valjda i vidim veceras
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:36:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK vratila se ja.muž kasniiii baš me zanima kakva mu bude hladna riba i krumpir Ej zvrkic bok...ajme meni nema gore stvari od hladne ribe i krumpira jer nije bilo drugoga da može da uzme to je morao reci da mu je fino[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif" alt='user posted image'>
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:37:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ....sa nekima se valjda i vidim veceras valjda mene na vašu sreću nema
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:37:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej vece tikica,da,da vidimo se veceras
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:37:46
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: koka Bok curice, kako tvoje ljepotice? Laura plače boli je zub,a ne želi u zubara -oprali smo zubiće,sve iščačkali,isprali....,al opet jauče velike se igraju-došli su baka i djed,pa uživaju gdje je recept od te ferero torte
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:38:00
|
|
|
|
ZVRK
|
da pepi a zna da nesmije ništa drugo da uzme kada on zezne stvar
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:38:22
|
|
|
|
mariola
|
Večeras je druženje??? Uživajte, dobro se zabavite! Jel to ferero ona s nutelom i mascarpone sirom?
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:39:29
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice ferero torte u pitanju tio odgovor http://www.ringeraja.hr/forum/Ferrero_torta/m_316407/tm.htm
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:41:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Večeras je druženje??? Uživajte, dobro se zabavite! Jel to ferero ona s nutelom i mascarpone sirom? Da,da ta i mislila sam zvati brata i nevistu u goste da je degustiraju ali smo mm i ja cilu pojeli
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:44:06
|
|
|
|
koka
|
Ej tikice draga, moj Roko obožava taj tvoj avatar, mama-mama stavim tetu koja trči sa sisama - za poludit s njim
|
|
Anketa
kada dobiti prvo dijetenimlajer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24manje od 24 (
35%)

24 (
7%)

25 (
29%)

ili nad 30 (
29%)
Broj svih glasova: 100Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!