|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jantar ogrlice
1.10.2009 14:39:39   
ninucka
Bok... moze li mi tko reci kako djeluje jantar ogrlica za bebe i dali je tko koristio!Unaprjed hvala!user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jantar ogrlice
1.10.2009 14:42:46   
plavka
ja sam čula da navodno ublažuju bol...
i sama sam prošli tijedan obilazila ljekarne da ju kupim jer su mi žabici počeli zubići tj. naziru se i taj dan mi je bila za popiz***.  od tada joj non-stop stavljam te skidam preko noći a sad koliko dijeluju Bog samo zna

(Odgovor članu ninucka)
Neposredna veza do poruke: 2
1.10.2009 14:44:44   
elle1
koristila sam i ne djeluje uopce,cak mu i sad ponekad stavim misleci mozda pocmu djelovati ali jok,nistauser posted image

(Odgovor članu ninucka)
Neposredna veza do poruke: 3
1.10.2009 14:47:52   
plavka
Ovo sam pronašla:
Jantarna ogrlica - pomoć kod izbijanja zubi Što je Jantarna ogrlica za izbijanje zubi?
Nošenje baltičkog Jantara na koži je tradicionalno europsko sredstvo ublažavanja boli kod izbijanja zubi u djece. Jantar je prirodni analgetik te smiruje dijete bez upotrebe lijekova Kako djeluje?
Ako se nosi na koži, tjelesna temperatura već od 36,6 °C djeteta potiče oslobađanje ljekovitih svojstava iz Jantara, koje se potom apsorbiraju u organizam Koji je učinak Jantara?
Smanjuje crvene, upaljene gingive i slinjenje. Poznat je po tome da jača imunološki sustav, ublažava upale, pospješuje zacjeljivanje rana, smanjuje upale grla, uha i želuca te pomaže kod infekcija dišnih putova još iz starog vijeka. Od koje dobi moja beba smije nositi Jantarnu ogrlicu?
Jantarna ogrlica se može nositi od navršena dva mjeseca života ili od trenutka kada bebi počnu izbijati zubi ili se pojave znakovi boli i nelagode Da li je u redu da dijete nosi ogrlicu cijeli dan, uključujući i vrijeme spavanja?
Preporučuje se da se ogrlica skine uvijek kada dijete nije pod nadzorom odraslih. Smije li se ogrlica smočiti?
Produžen kontakt sa vodom nije preporučljiv jer može uzrokovati krhkost i lakše pucanje niti ogrlice. Koliko će dugo ogrlica trajati?
Ogrlica je dizajnirana za korištenje kod dojenčadi i djece te je stoga izdržljiva i dugotrajna, ali može se potrgati. Da li je u redu ako moje dijete žvače ogrlicu?
NE. Jantar je prirodni proizvod za liječenje koji funkcionira ako se nalazi na koži. Vaše dijete ne treba stavljati kuglice ogrlice u ili oko usta za njeno funkcioniranje. Da li je Jantarna ogrlica sigurna?
Ogrlica je dizajnirana imajući na umu sigurnost Vašeg djeteta. Svaka kuglica zasebno je vezana čvorom stoga ako se i prekine neće se raspasti cijeli niz kuglica. Od čega se Jantar proizvodi?
Jantar je fosilizirana smola, a ne kamen. Stoga je ogrlica topla na dodir i lagana za nošenje. Biljke su proizvele ovu vrstu smole prije 40 -50 milijuna godina i koristile je za samoliječenje kao antibiotik protiv virusa te za brže zarastanje rezova i oštećenja na deblima. Premda danas fosilizirana njihova su ljekovita svojstva sačuvana te se oslobađaju kad dođu u dodir s kožom. Jesu li provedena kakva istraživanja na Jantaru?
Da. Zna se da je aktivni sastojak baltičkog Jantara tzv. Jantarna kiselina. To je zapisao Robert Koch, pionir moderne bakteriologije i dobitnik Nobelove nagrade (1886). On je potvrdio njen pozitivni utjecaj i otkrio da nema opasnosti od nagomilavanjem viška Jantarne kiseline u ljudskom organizmu. Novija znanstvena istraživanja također su dokazala te koristi. Jača tijelo i poboljšava imunitet. Nepovoljni prirodni okoliš u današnjem svijetu blokiraju prirodni tok energije povezan s procesima u ljudskim stanicama. Ove blokade utječu na stanični metabolizam, uvelike oslabljuju imunološki sustav međutim prirodna energija Jantara je u mogućnosti potaknuti obnavljanje metabolizma. Zašto uzeti prirodi lijek a ne sintetički?
Za razliku od gelova za desni i zube ili analgetika ili sirupa za ublažavanje boli Jantarne ogrlica su manje nametljiv lijek za simptome povezne s nicanjem zuba. Ti simptomi mogu biti nedostatak apetita, želučani problemi, upale uha (bolovi u uhu), temperatura i prehlada. Prirodni analgetik - Jantar će umiriti i pomoći Vašem djetetu bez upotrebe lijekova. Tko preporučuje korištenje Jantara u terapijske svrhe?
Alopatska medicina prepoznala je Jantarska protuupalna i terapeutska svojstva. U Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj, Jantarna ogrlica za zube se prodaje u lokalnim ljekarnama i drogerijama jer su liječnicima već dugo poznata Jantarna umirujuća, analgetička i protuupalna svojstva. Na koji se način Jantar sakuplja?
Tijekom povijesti koristili su se različiti načini proizvodnje Jantara. Najpopularniji od njih je sakupljanje komada Jantara na obalama. Koliko moje dijete treba biti staro da bi nosilo ogrlicu?
Jantarna ogrlica ručno je rađena u Litvi imajući na umu sigurnost Vašeg djeteta. Mogu je nositi djeca već od drugog mjeseca starosti. Tko je može nositi?
Jantarna ogrlica dolazi u različitim bojama i oblicima . Mogu ih nositi djeca i odrasli. Za Vašu sigurnost
Iako nije bilo zabilježenog događaja koji bi rezultirao povredom djeteta zbog nošenja Jantarne ogrlice, uvijek postoji mogućnost da Vaše dijete pokida ogrlicu i proguta kuglice. Ogrlica je dizajnirana da pruži sigurnost djeteta čvorovima rađenim prije i poslije svake kuglice, tako da u slučaju da se ogrlica prekine padne samo jedna kuglica. Ako se kuglica proguta, Jantar je NE toksičan prirodni proizvod. Ovaj proizvod ima učinak svojim nošenjem na koži. Vaše dijete ne treba staviti kuglice u ili oko usta. Jantarna ogrlica treba se koristiti pod nadzorom odraslih osoba kako uslijed otrgnuća ne bi došlo do gušenja djeteta! Prije stavljanja ogrlice na Vaše dijete, molim Vas, isperite je mlakom vodom 2 minute i pustite da se osuši na zraku. Za povećanje učinkovitosti kuglica, ostavite ih na suncu prije nego ih stavite djetetu oko vrata. Ne koristite gruba kemijska sredstva na ogrlici. Ako primijetite ikakvu alergijsku reakciju, gubljenje boje (pigmenta) na koži, osip ili svrbež odmah prekinite s korištenjem. Pazite da Vaše dijete ne žvače ogrlicu. Ako se Vaše dijete iz bilo kojeg razloga ne osjeća ugodno dok nosi ogrlicu što može pokazati na način da ju vuče ili pokušava staviti u usta molimo skinite ogrlicu s vrata djetetu. Kao što ni svaki lijek ne djeluje kod svake osobe, tako postoji mogućnost da ni jantarna ogrlica ne djeluje kod pojedine djece, ali važno je pritom znati da isto tako ne može niti naštetiti.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 4
1.10.2009 14:48:11   
pepeljuga
meni nosio prvi i sad drugi i nismo imali prolema sa zubicima,e sad jel to zbog ogrlice ili od neceg drugog nemam pojmauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 5
1.10.2009 14:52:53   
Marta j
Mome stoji stalno i kada ga je mucio zubic bio je uzasannnn tako da nemislim da mu puno pomaze al mu je drzim i dalje strah me ak je skinem kakav ce biti.user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 6
1.10.2009 16:05:30   
mala pcelica
vec sam u nekoliko ljekarni trazila tu ogrlicu i nijedna ju nije imala user posted image gdje da je trazim i koliko košta ?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 7
1.10.2009 16:11:26   
plavka
Ja sam prošli tjedan kupila u ljekarni Hanžić i to manju te joj je cijena bila 100 kn....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 8
1.10.2009 16:17:19   
mala pcelica
a u kom djelu grada je ta ljekarna?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 9
1.10.2009 16:35:03   
plavka
Jedna je u Gajnicama druga na Trešnevci, blizu hotela Panorama....
Ja sam si otvrila na kompu google earth i ukucala si svoju ulicu te skroz zumirala i tražila po karti križiče  te kad se pozivioniraš na njega izbaci ti podatke i broj te sam tako nazvala uokolo 3 ljekarne i treča je bila plodonosna i svega 10 min.udaljena pa probaj i ti tako ako ti ove nisu blize!!!

Neposredna veza do poruke: 10
1.10.2009 16:39:10   
mala pcelica
oho hvala hvala plavka user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 11
1.10.2009 16:48:55   
ninucka

Hvala na pomoci..ja sam ju danas kupila za 95 kuna,nadam se da ce pomoci,ja sam kupila u Varaždinu i to jedva da sam nasla.user posted image user posted image user posted image a moze se narucit preko interneta vidjela sam al po 139 kuna ako se ne varam

Neposredna veza do poruke: 12
1.10.2009 20:53:06   
mama mery
moji su nosila oba dvoje i nikad nismo imali problema sa zubima ni grcevimauser posted image

(Odgovor članu ninucka)
Neposredna veza do poruke: 13
1.10.2009 20:53:31   
ELISABETH
ja sam je kupila prošli tjedan i platila 109 kn, od tada je moja curka i nosi, a da li pomaže ne znam ni sama user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu ninucka)
Neposredna veza do poruke: 14
1.10.2009 20:58:03   
angelica
i moj buco ju nosi. Probala sam mu skinuti i taj dan kada ju ne nosi više slini, više gura prste i šake u usta i više je nervozan. Inače ne vjerujem u te stvari ali evo s ovom ogrlicom mu je sigurno bolje. Ma i ako nije od ogrlice nema veze, jer na toliko glupih stvari bacim novce pa neću propasti za 100 kn, a barem znam da sam mu probala olakšati muke

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 15
1.10.2009 22:13:37   
uciteljica
Mi smo ju kupili i koristili cijeli jedan dan.user posted image Naime, spoj na kopčici se razvezao i sad ga je nemoguće svezati. Stoji doma u ladici. Užas.user posted image
I ja sam čitala postove u kojima se kaže da ublažava bolove, ali eto nažalost nismo ju isprobali kako treba. Mene je malo i strah da ju moje zrno ima stalno: nekak sam nepovjerljiva prema nakitu u tako ranoj dobi.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu ninucka)
Neposredna veza do poruke: 16
1.10.2009 22:15:52   
FIONA
ja isto nisam za nakit u ranoj dobi ali ova ogrlica je non stop bila kao sredstvo za grickanje i nije ju pregrizla..inače kaj niste odnijelu tamo gdje ste kupili i reklamirali ..oni garantiraju te kopće...inače stavi i jastučnicu da je bar malo blizu dok spava da ponoći ublaži za zubeke...nama je kao bilo pomoglo ali je sad dobila osip nekoliko puta i morali izvadit...bucka ima debeli vrati i zajeda joj se!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!