Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 25.7.2009 16:13:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodiš... 25.7.2009 16:17:31
|
|
|
|
mariola
|
užas jadan mali. jel mu bolje? nisam se susretala s tim jer djeca uglavnom jedu slatko...
|
|
|
|
RE: Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodiš... 25.7.2009 16:31:26
|
|
|
|
Njofra
|
Sada spava. Jooj, napisala sam čitav sastavak u vezi prehrane i muke koju prolazimo s tim i sad budući je moderator radio i prebacio moj post tam gdje pirpada ustvari zato kaj sam fulala naslov kad sam kliknula enter izgubio mi se tekst, živa koma i bolje bi mi bilo da odahnem sad kad mi zbiljam ništa ne ide kak treba. Javim se kasnije kad smognem snage za pisanje iznova ono kaj sam već napisala. Hvala.
< Poruku je uredio Njofra -- 25.7.2009 16:32:27 >
|
|
RE: Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodiš... 25.7.2009 16:52:00
|
|
|
|
natalijax
|
zlato mamino
|
|
|
|
RE: Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodiš... 26.7.2009 11:46:21
|
|
|
|
Ruža
|
Mogu zamisliti kako si se uplašila. Neka je sve o.k. završilo. Pusa malenom!
|
|
RE: Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodiš... 26.7.2009 14:52:51
|
|
|
|
koka
|
A jooj nadam se da je dobro sada...nemoj sebe krivit, šta je bilo bilo je bitno da je sad dobro. šećer je jako potreban njima, a kod sebe znam to jer imam jako nizak šećer a zbog loše prehrane više puta mi se desilo da sam bila tako loše a nisam znala da je to zbog toga. Počinjalo je glavoboljom i nekim čudnim krugovima u vidnom poljui, da ti ne kažem šta mi je sve prolazilo kroz glavu, sve i svašta ...dok jednog dana kad me opet to uhvatilo, nisam imala ništa pri ruci ( a normalno ništa nisam doručkovala, vozila sam dugo i po suncu)i pojela 3 čokoladice što je Rokić dobio, i za čudo prošlo me...i kad si vratim film vidim u biti od čega je to, i nadam se skoro da je to od toga.... od onda uvijek kad vidim da me počne pojedem 2-3 kockice čokolade( neki put i nešto više )... zato znam kako može to proči...a sad neću davit i pisat kakve su glavobolje bile u vezi s tim...
|
|
RE: Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodiš... 26.7.2009 18:28:22
|
|
|
|
Njofra
|
Bok opet. Hvala svima na podršci. A Koka ovo kaj si napisala tj. opisala kako je počelo glavoboljom i nekim čudnim krugovima u vidnom polju, mogu si samo zamislit, budući da sam vidjela svog maleckog kako kao gotovo nesvjesno čudno pomiće oke sim tam i kao da žmirka lagano katastrofa mi je kad se sjetim. I pitam se opet i opet zašto mu se to dogodilo jer uspoređujem ga sa sekom koja je isto tako bila komplicirano dijete kaj se ishrane tiće i nije jela Bog zna kaj pa nije došlo do toga. Sad me svaki dan zabrinjava i pazim gledam razmišljam o tome.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!