Njofra -> Pad šečera ili hipoglikemija kod trogodišnjaka (25.7.2009 16:08:43)
|
Bok svima. Jeste li se suočili s ovim problemom? Mi nažalost jesmo. Ni nezna čovijek što će ga sve dočekati kad se najmanje nada. Budući nitko od nas ukučana nije imao ovakav problem nisam znala kako pomoći svom djetetu (3g dob), odjednom usne su mu poplavile kao u onim scenama koje sam gledala na tv-u kad se djete guši, strašno, trajalo je svega minutu, popračeno bolovima u trbuščiću. Sve u svemu nakon dolaska hitne pomoći, pregleda i razgovora malo sam se smirila od šoka. Pitam se kako je njemu bilo i kako mu je sada, obzirom da kad je bolestan gotovo ništa ne želi reči osim mama boli me i pokaže na bolno mjesto. Nakon dosta surfanja netom uvidjela sam svoju grešku koja se svodi na to da sam popustljiva i dopustim gotovo sve kaj malac traži pa tako kad vratim film par dana unazad vidim da nismo trebali toliko biti aktivni bez obzira na sve i morala sam ga natjerati da jede ručkove koji nisu bili po njegovoj volji. Ah, sve je to tako tako lako ali teško sprovesti u dijelo. Zato da mi bude lakše, valjda, zanima me jeste li se susreli s ovim oblikom bolesti i što ste napravili. Znam sada da ću se promjeniti i biti ustrajnija u mnogo čemu samo kaj mi je žao da je dovelo do ovoga da mi je malac to morao proči.
|
|
|
|