|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zatvor u trudnoći
6.11.2008 11:28:27   
Florijan Jakov
U prvom i zadnjem tromjesečju imala sam dosta problema sa zatvorom i stvarno sam se nekad mučila na WCu...ali onda sam otkrila "kompot" od suhih šljiva, smokvi, marelica. Pijući to i jedući te kuhane plodove dobro sam izregulirala probavu.
Kako se vi nosite s tim??

< Poruku je uredio anaxx -- 30.7.2012 14:29:50 >

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zatvor u trudnoći
6.11.2008 11:46:46   
sanjalica
i prije i sad - strašno... i pripisujem to (uz veliku guzicu) sjedenju i neujednačenoj prehrani....

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
6.11.2008 12:38:07   
božica
iskreno ne sječam se..

a sada dnevno pojedem  minimalno dve jabuke pa mi one pomognuuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 3
6.11.2008 12:55:28   
Wukovarka
Sensia i Activia...
Spas u mom slucaju user posted image

Dok ne popapam jedno od to dvoje...nista od teta skoljke user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
6.11.2008 13:08:42   
Dajana
Meni je to bila katastrofa u prva četiri mjeseca trudnoće, i užasno sam se mučila a onda sam uvela Donat Mg i pomalo se izreguliralo tako da kasnije nikakvih problema. Inače ja imam s tim problema bez obzira na trudnoću, a sad svako jutro popijem žličicu maslinovog ulja i čašu vode i sad je sve ok.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 5
6.11.2008 13:38:14   
Tsmee
Grozno... posebno nakon nekog vremena pijenja željeza, ono strašno zatvara. Rješavam to s 3-5 dcl Donata dnevno i jutarnjom kavicom (slatkom) koja to još više potakne user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 6
6.11.2008 14:34:02   
Vjeverica ST
hm..ni ja nisam imala problema sa zatvorom do trudnoće, točnije zadnjeg tromjesečja. Nitko ne spominje onaj drugi neugodni dio- plinove!user posted image užasss, svi smo mi ljudi, al' nekad mi baš  bude neugodno pored MM, a i on me tad zeza! imate vi takva iskustva? a pomoć?user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 7
6.11.2008 14:36:28   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST
Nitko ne spominje onaj drugi neugodni dio- plinove!user posted image užasss, svi smo mi ljudi, al' nekad mi baš  bude neugodno pored MM, a i on me tad zeza!

ne sjećam se problema sa plinovima....čak da sam i ih ispuštala mm ne bi smio ništa reći jer on "opali" kad god mu dođe, veli da nije to dobro držati u sebi user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 8
6.11.2008 15:19:06   
evanda
donat mg....zakon je....

Neposredna veza do poruke: 9
6.11.2008 16:48:10   
Vjeverica ST
ma znam, i moj mm ih ispušta, al ja ga stalno zezam da to nisam ja nego bebauser posted image , jer je fora bila, dok još nismo bili u braku da "žene ne p...."user posted image user posted image user posted image ..Dakle, Donat Mg! Aj dobro! Thnx!

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 10
6.11.2008 20:16:58   
Indy
Ja sam probala svašta od Mg, jogurta.. ništa nepomaže, a i tako mi je bilo i prije trudnoće. Kad imam stolicu onda bude tvrda. Stvarno jedem raznoliku hranu, sve povrće i voće volim ali ništa od toga. Samo kad se dobro nasekiram onda crijeva prorade i stvari krenuuser posted image . Inače se jako mučim sa zatvorom.

Neposredna veza do poruke: 11
10.12.2008 11:12:12   
Mrvna
Fitolax! Divna stvar! Fiona preporučila i ljubim ju zbog toga. Inače sam tip koji može pojesti kompot od krušaka uz suhe šljive i sve to zaliti s jogurtom i Donatom a da se ama baš ništa ne dogodi.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 12
10.12.2008 11:19:14   
mama4
Ja sam pojela suhih šljiva koliko nisam u cijelom životu.Ali sve jedno nije kako bi trebalo biti.Probala sam i sa donatom ali ista stvar.Nadam se samo da će kada rodim opet sve biti normalno.Uprijašnjim trudnoćama nisam imala tih problema.user posted image

(Odgovor članu Mrvna)
Neposredna veza do poruke: 13
10.12.2008 11:23:49   
Florijan Jakov
mama4, probaj kuhati kompot od suhog voća...nije mi pomagalo suho voće vć kompot od njega 

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mama4)
Neposredna veza do poruke: 14
10.12.2008 11:35:44   
mama4
Hvala.Probat ću.user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
10.12.2008 12:25:49   
Vjeverica ST
user posted image uz Donat Mg koji stavrno pomogne preporučam i što više tekuće hrane, juhe, zelje, kaul (ne cijedite vodu)!!!to omekšava stolicu, osobito vrijedi za one koji piju Fe !

(Odgovor članu mama4)
Neposredna veza do poruke: 16
10.12.2008 12:49:42   
Ruža
Sirup od smokava i šljiva, meni je bio odličan!

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 17
10.12.2008 12:51:49   
lelo
Aktivia,Bioaktiv ili neki takav jogurt meni je puno pomogao.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 18
10.12.2008 12:54:16   
Wukovarka
Ja sam otkrila sensiu jogurt...to mi jedino pomoglo...

Blaga je, ali jako djelotvorna user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 19
31.1.2009 19:43:27   
ROZI
U 4-tom sam mjesecu trudnoče i več me muči zatvor,uf.....................

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 20
19.3.2009 19:00:47   
nela_zg
pozdrav drage moje!!
ja sam u 8. tjednu trudnoće i strašno me muči zatvor.... nekako sam se bila prisilila na wc-u jer me već bolio trbuh i stolica mi je bila tvrda da su mi oći ispale user posted image
probala sam Donat - NIŠTA, Activia uz odvratan okus - NIŠTA....user posted image
e onda sam kupila suhe šljive, najela se njih i napila puno vode, te sam to još zalila Pago gustim sokom od kruške - TRČALA SAM NA WC uz veliki osmjeh na licu i olakšanje u trbuhu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
19.3.2009 19:09:46   
moiii
Bravo, bravo! Pomoci ce ti paradajiz juha, te povrtna juhica s vise celera. sve ovisi sto volis. Maslinovo ulje takodjer. Ma bude to sve kak treba

(Odgovor članu nela_zg)
Neposredna veza do poruke: 22
20.7.2009 9:36:25   
kitty007

Pozdrav,ja od malih nogu imam problem,tzv.lijena crijeva,bila na klistiru puno puta...ništa mio ne pomaže u takvim lsučajevima...jedino jutarnja kava i cigareta...sada sam trudna i naravno,javio se moj problem kojeg se užasavam...ima li netko u takvoj situaciji ?????

Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
20.7.2009 9:46:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu kitty007)
  Neposredna veza do poruke: 24
20.7.2009 16:51:52   
e_l_p_i
Ja na svu sreću nikad nisam imala problema sa probavom. Također, i sada u trudnoći nemam problema sa probavom (da pokucam u drvo), no, moja šogorica je imala dosta problema sa navedenim u obje trudnoće i kaže da joj puno pomogao sezam. 

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!