|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jantarna ogrlica
20.6.2009 12:12:58   
MILLA
mislim da je bila ova tema,ali ne mogu nači....malome su izašla donja 2 zuba prije 4 dana. sada valjda idu ovi gornji i muči se jadan. sinoč nam zaspo u 1 i pol. čim se opusti da zaspe počne plakati i tako od 22h. pa mu stavili calgel al nakon 10-ak min. kad to opusti opet počne stenjati i gleda me pravo u oči i žali mi se a ja ne znam kako da mu pomognem. onda mu stavili limun,pa opet ko i calgel..par minuta i gotovouser posted image ... ti gelovi mi nisu nešto,pa me zanima iskustva sa tom jantarnom. pomaže li to uopće? prva 2 zubića nismo gotovo ni osjetili. i to ga muči uglavnom po noči kad se treba umiriti i zaspati.zato mi zaspe tek u kasnim satima.nije uvijek tako al mi ga  tako bilo žao sinoč,pa ga mm i ja mazili,nosali,pa mu bude lakše

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jantarna ogrlica
20.6.2009 12:17:57   
Thea
Meni je rekla jedna ženska da ima neki drugi gel ne znam kako se zove i da je puno bolji od calgela(moji su ga samo polizali i nije pomagao),a i da je ona malo kupila tu ogrlicu i da joj pomaže.Mala ima 9 mjeseci i ima 8 zubi ,ali po 4-5 zuba joj odjednom išlo van,a da nije ni zaplakala.Sad i ja razmišljam o toj ogrlici....user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
20.6.2009 12:25:34   
mama mery
meni su i lorena i antonio imali tu ogrlicu nabavljali smo ih iz svicarske i njemacke jek kod na s nije bilo za kupiti i mogu reci da su mi super nisam im osjetila zubice da rastu jedino sto su slabije jeli kad su im rasli jako sam zadovaljna njima

i ako niste mozda znali svako dijetee mora imati svoju ogrlicu jr ona kupi energiju pa moze na drugo dijete preljeti nervozu ako se stavlja ista

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 3
20.6.2009 13:19:30   
maja
Već sam pisala o tome, nama ogrlica definitivno pomaže, kupi, nećeš pogriješiti pa probaj. Ogrlicu bi trebalo mislim svakih mjesec dana minutu prati pod hladnom vodom i zatim sat vremena držati na jutarnjem suncu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 4
20.6.2009 15:45:16   
Njofra
Postoji Dentinox kremica ili mast ne znam ti točno vidjela sam da poznanica koristi i bez brige je. Mi smo koristili Dentinox kapi i nismo imali problema. Moji su imali te jantar ogrlice svaki svoju ogrlicu zajedno s garancijom (stvarno) dobili su od bake iz Švicarske. E sad da li im je to pomoglo ja ne znam reči znam da nisu imali problema. Probaj nema štete. Iako ja više vjerujem medicini tj ovim kapima kaj smo koristiliuser posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
20.6.2009 17:40:50   
novamama
evo, ovdje smo o tome, možda nađeš nešto korisno...

http://www.ringeraja.hr/forum/jantarna-ogrlica-za-bebe/m_181963/mpage_1/tm.htm#185578

mi je imamo, nismo osjetili izlaženje zubića, prestalo je griženje ruku i prstiju...

user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2009 19:08:59   
mama mery

IZVORNA PORUKA: maja

. Ogrlicu bi trebalo mislim svakih mjesec dana minutu prati pod hladnom vodom i zatim sat vremena držati na jutarnjem suncu!

to sam cula ali je nisam prala toni je jos nosa i funkcionira jar mu rasti doljnji ocnjaci a gornji su izrasli prije 2tj sve je bilo ok
ali probat cu je opratiuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2009 20:51:40   
koka
user posted image user posted image mi ju kupili al ništa e pomažeuser posted image ...to je mm kriv jer je rekao da je to čiribu-čiriba i da nema šanse da joj bude bolje user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
21.6.2009 8:12:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 9
21.6.2009 9:24:01   
novamama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

koka potpuno se slažem s tvojim mužem.
Kako bi i moglo pomoći?? Ja se čudim da netko i vjeruje u takve stvari.

ja vjerujem, ne samo da vjerujem, nego sam i provjerila i dokazala sebi i mojima...

kad je nosi ponaša se normalno, kad je skinem grize prstiće, sve oko sebe, kenjka i plačka.

razumijem da ima skeptičnih ljudi, ali mi je najgore kada se komentira, a da se nije uopće probalo...pa nismo baš svi mi ovdje pali sa marsa...ima puno primjera kada žene kažu da je pomoglo bebama...ili smo sve lude? u apoteci ih prodaju, jesu i oni ludi?

koka, ogrlici treba par dana, 2-3-4 dana, da krene djelovanje, štetiti ne može, a i lijep je ljetni ukrasuser posted image ...samo ti njoj stavi...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
21.6.2009 9:50:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 11
21.6.2009 12:52:48   
koka
Novamama , držim joj ja to, kao što kažeš, barem je frajerica s tom ogrlicom. štetit ne može. opet piše da ju treba punit , prat??? a sad sam i čula ako im niis stavljao kad su bili mali ( od početka) da više nema smisla??? vidjet čemo, to je meni više bilo kao-daj več jednom počni spavat...al to je druga tema.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
21.6.2009 15:28:42   
mama mery
koka ja sam svojima stavlila s 4-5mj nisu imali problema sa zubima
a cula sam da i pomazu kod grceva i da ih nevalja stavljati prije 3mj user posted image  mislim malo me to buni

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 13
21.6.2009 15:33:24   
twitty
svaki poludragi kamen ima neka ljekovita svojstva  i ZNAM da djeluju
radila sam s njima pa znam i znacenja
ako koju curu zanima određeni kamen nek pise na pp

gibam...

Neposredna veza do poruke: 14
21.6.2009 15:34:37   
twitty
e i zaboravila sam reci da nije isto imati sintetski(dobiven kem. putem)
i pravi prirodni kamen

gibam...

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 15
21.6.2009 15:42:05   
mama mery
twity bilo bi supre kada bi otvorila temu o znacenju kamenja user posted image
mene ni jedan posebno nezanima ali bi voljela znati user posted image
a mislim da ima jos cura koje bi zanimalouser posted image

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 16
21.6.2009 15:45:42   
koka

IZVORNA PORUKA: mama mery

twity bilo bi supre kada bi otvorila temu o znacenju kamenja user posted image
mene ni jedan posebno nezanima ali bi voljela znati user posted image
a mislim da ima jos cura koje bi zanimalouser posted image

user posted image da i mene zanima, na našoj ogrlici piše da je 100% jantar iz baltičkog mora.

Neposredna veza do poruke: 17
21.6.2009 15:53:48   
twitty
napisat cu vam veceras ukratko ako mi malisi dozvoleuser posted image

gibam...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 18
20.7.2009 18:12:11   
ninishka
i mi sad razmisljamo da kupimo jednu, vjerujem da bi mu moglo pomoci..
kapi od dentinox-a nam ne pomazu
neznam dal mu idu zubici ali grize rucice i prstice ko lud...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 19
20.7.2009 18:15:17   
FIONA
ja ju na moru kupila jer je prestala jesti...nosi ju i papa, ne gura toliko sve u zube kao prije, manje slini...a ne znam jel se i samo stišalo obzirom da su izbila dva zuba ili je pomoglo ali razlika e vidi!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 20
20.7.2009 18:24:12   
ninishka
mali je nemoguc, sve zivo gura u usta, grize, slini, ljuti se, cendra itd...samo neznam kak da dodem do nje...bila tu u "svojoj" ljekarni ali nemaju, mm bio u ljekarni preko puta posla ni tamo nemaju, treba narucit...
sad sam nasla na netu da se moze naruciti

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
20.7.2009 18:27:23   
FIONA
ajme pa kak nemaju ...ja našla u pripz..... na moru i maloj mjesnoj ljekarni...odi kod privatnika....ak treba ja ti kupim pa pošaljem....kao da je to nekaj novo a ja čula prije 15 godina za to!!!

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 22
20.7.2009 18:29:18   
ninishka
eto nemaju...i ja sam se cudila...
naci cemo negdje...
ipak je vz pun ljekarna a mi bili samo u 2...

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 23
20.7.2009 18:30:47   
FIONA
velim ak nema ja se nudim da ti kupim i pošaljem poštom na kućni prag!...inače živiš u predivnom gradu gdje se ljudi vole voziti biciklima i imate puuunoooo cvijeća...zavidim...znam da nije tema al moram reč!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 24
20.7.2009 18:32:19   
ninishka
hvala.znam, ali nisam bas iz vz-a nego iz jos ljepseg i mirnijeg mjesta pokraj vz-auser posted image user posted image user posted image

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!