|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   neda bolovanje
9.6.2009 14:26:55   
ivanaa
evo kolegica mi trudna i jadna je jedva nasla ginica koji nije privatni i sad joj neda bolovanjeuser posted image kao rano je-3 tj a posao je koma,navuce se i nategli

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: neda bolovanje
9.6.2009 14:34:03   
joszde
neznam da li ću ti pomoći ali neka ode u prečko 1 u dom zdravlja tamo ti je doktorica Suzana Bokić odlična doktorica stalno prima pacijente nije privatnik mlada jako dobra ,znam frendicu ona je radila u trgovni mj,robe i odmah joj je dala bolovanje jer kad joj je rekla šta radi i gdje ona ju je još sama nagovarala da ode na bolovanje ja sam isto tamo i žena je super samo što je stalno gužva ali pošto je trudna prije će doći na red nadam se da sam pomogla.user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 2
9.6.2009 14:36:14   
ivanaa
mislim da je bila tam,jer zivi u preckom-rekla mi je da ju nisu primili jer nema mjesta

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 3
9.6.2009 14:36:47   
Zvonki
To ne razumijem. user posted image  Kao da ide iz njenog džepa. Što radi s ljudima kad nema ni trunka altruizma?user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 4
9.6.2009 14:42:26   
joszde
evo ti broj 01/3866220 parni ujutro,neparni popodne pa neka proba nazvati jer ja sam se u 9mj,upisala ali frendica mi je rekla jedno do 2mj su još primali pa neka nazove i ja sam dugo tražila dobrog gin.i konačno našla sretno.user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
9.6.2009 14:53:35   
ivanaa
thx

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 6
9.6.2009 15:29:36   
natalijax
gluposti tuka jedna ,jel joj problem dat bolovanjeuser posted image koda ce joj uzet novce iz đepa

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 7
9.6.2009 15:31:22   
novamama
IZVORNA PORUKA: ivanaa

evo kolegica mi trudna i jadna je jedva nasla ginica koji nije privatni i sad joj neda bolovanjeuser posted image kao rano je-3 tj a posao je koma,navuce se i nategli

nek proba nešto sa dr opće prakse

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 8
9.6.2009 15:36:37   
Anoniman
Pa da, kad već hoće na bolovanje nek proba s dr. opće prakse da joj da bolovanje na nekoliko tjedana a do tad će se i ginićka odlučit. Ne znam jesam li dobro shvatila, ali 3 tjedna!? Kako neko zna da je trudan 3 tjedna? 

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 9
9.6.2009 15:48:32   
apika
Pa i ja sam bila trudna 3 tjedna kad sam otišla kod ginića na pregled i pošto zna di radim odmah me pitao oćeš na bolovanje!Ja radila još 3 tjedna dok mi nisu nbašli zamjenu i otišla bolovat!Koja kravetina pa nejde to iz njenog džepa,nek proba nešto s doktorom opće prakse iskemijat ili neka pokuša ginićki objasniti di i u kakvim uvjetima radi,sam treba da joj se nešto zakomplicira zbog nje,joj,joj poludim na takve doktoreuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
9.6.2009 15:49:14   
ivanaa
3 tjedna,ide se na vag uzv i vidi se gestacijska vrecica,tak sam i ja
IZVORNA PORUKA: Kejt

Pa da, kad već hoće na bolovanje nek proba s dr. opće prakse da joj da bolovanje na nekoliko tjedana a do tad će se i ginićka odlučit. Ne znam jesam li dobro shvatila, ali 3 tjedna!? Kako neko zna da je trudan 3 tjedna? 

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
9.6.2009 15:59:07   
Ruža
Sad ćete me razapeti na stup srama, ali ne bih joj dala ni ja. Trudnoća nije bolest! I ne bi dala bolovanje ni jednoj trudnici koja nema problema do zakonski propisanog roka. Frendice me napadaju zbog toga, ali veliki broj trudnica danas tek što saznaju da su trudne već bi na bolovanje. Ja sam protiv i mislim da je korisnije i bolje za mamu i bebu dok radiš nego da ležiš kod kuće i imaš previše vremena za razmišljanje o glupostima. Napominjem opet za zdrave trudnice!
Nije ni čudo da smo u banani, pola države nam je u mirovini( od čega pola zdravo ko dren), pola od radno sposobnog naroda na bolovanju.user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 9.6.2009 16:05:27 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 12
9.6.2009 16:02:52   
Anoniman
Ružo, čestitam i potpisujem. Ja sam u 26. tjednu i mislim radit do kraja, a nije mi baš lagan posao, ali nemam komplikacija, osim što nisko nosim. Ne znam kako neko s 3 tjedna želi na bolovanje!? Pa nije svaka gestacijska vrećica i trudnoća, ja to jako dobro znam. ne pitajte kako,  ne želite čut. Nije ginićka kravetina, samo želi utvrdit trudnoću! A ako želi bit doma, nek ode dr. opće i kaže da ne može od lijenosti odat! I dat će joj sigurno!

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 13
9.6.2009 16:05:14   
Anoniman
I još nešto: mene je dr. s osam tjedana pitala jel hoću na bolovanje? A ja sam nju pitala zbog čega dijele tako ta bolovanja. ne moš vidjet trudnicu na poslu, niko ne radi. Meni govore da ću se kajat jer toliko rintam. Ne vjerujem. Želim svima zdrave i vesele, a nadasve pokretne trudnoće. Budite što manje u krevetu, a što više zaposlene i nasmijane!

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14
9.6.2009 16:07:38   
MILLA
IZVORNA PORUKA: ivanaa

3tj? pa time te kod nas niti ne smatraju trudnicom...niti trudničku knjižicu ne dobiješ prije 3mj... pa mi je to logično-nažalost!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 15
9.6.2009 16:08:14   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Kejt

I još nešto: mene je dr. s osam tjedana pitala jel hoću na bolovanje? A ja sam nju pitala zbog čega dijele tako ta bolovanja. ne moš vidjet trudnicu na poslu, niko ne radi. Meni govore da ću se kajat jer toliko rintam. Ne vjerujem. Želim svima zdrave i vesele, a nadasve pokretne trudnoće. Budite što manje u krevetu, a što više zaposlene i nasmijane!

Svaka čast!user posted image  Mene moj nije puno gnjavio do 2 tjedna pred porod, onda mi je rekao da kršim zakon.user posted image
Ma definitivno se puno bolje osjećaš dok radiš, pokretan si, u kontaktu s ljudima i osjećaš se bolje!

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
9.6.2009 16:09:43   
ivanaa
cure zena radi u zaraznoj bolnici

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 17
9.6.2009 16:10:42   
joszde
u jednu ruku se slažem sa tobom ali eto ti jedan primjer kakvi su naši poslodavci radila sam u trgovi.mj.robe koja je bila i voćarna cura koja je radila samnom saznala je da je trudna 6tj,i sazna da ima izvanmaterničnu trudnoću da mora na operaciju i da je pitanje da li će ikada imati više djece ,a samo 24god.2tj ležala u bolnici i vratila se na posao odma jer ju je poslodavac ganjao da šta ona misli kada se vratila to je bilo fizičko i psihičko maltretiranje da kako ona nemože dići gajbe da šta glumi  da im onda ni netreba ako bude tako radila ,eto to je samo jedan primjer a vjeruj mi da ih je takvih koliko hoćeš a mislim da kad konačno ostaneš u drugom stanju da ti je to djete važnije od ijednog posla na ovom svijetu vjeruj mi nam jer mi već mjesecima pokušavamo i nije lako ima onih koje glume jer im se neda raditi ali ima i onih kojima su poslodavci boli glava.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 18
9.6.2009 16:15:25   
MILLA
joszde-poslodavci,mnogi su debilčine bez srca! mene moja knjigovođa nazvala 31. a rodila sam 30!!! dakle-tek sam rodila,da mi javi kako mi šef neče produžit ugovor i još mi se ispričavala kad sam rekla da upravo držim svog sinčiča i da sam tek rodila!!! ta pizda od mog šefa mi se nije niti javila,da mi on kaže ni ništa! govno smrdljivo- ionako se nisam namjeravala vratiti al svejedno¨!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 19
9.6.2009 16:20:26   
joszde
ma kužim te ali recimo da si imala situaciju kao ona šta bi napravila vjeruj mi ja sam radila tamo i otišla sam baš zbog tog psihičkog i fizičkom maltretiranja i vjeruj mi da je nepodnošljivo pogotovo ako ti je ugroženo tvoje i djetetovo zdravlje sad će nam tikica na tv-u biti jel gledate na hrt1

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 20
9.6.2009 16:20:42   
apika
Ja podržavam sve koje žele ostati doma glumile neglumile.Beba ti je važnija od svega a i doma se možeš kretati i raditi... Evo moj primjer-u zimi na poslu minus20,propuh,u ljeti plus 50,propuh,svako ljeto uredno mi se ukočio vrat od propuha a prehlade niti ne brojim-i nikada nisam išla na bolovanje!Poslodavac bezobrazan,stojiš 9 sati na nogama,do prvog wc-a 100 metara,ne stigneš niti jest a radiš i nedeljom i praznikom,svaki dan izložen enornom stresu,naravno ne plaća prekovremene a slobodan dan ne postoji...i kaj sam trebala raditi u takvim uvjetima i izgubiti bebu ili se razboliti-to možete vi u državnim firmama i s dobrom plaćom-a na sa 2500kn plaće, moje fredice koje rade u "normalnim" uvjetima su radile ali ja ne osuđujem nikoga,svatko ima pravo na svoje mišljenje...a  za to kaj nam je država u banani stvarno nisu krive trudnice...

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 21
9.6.2009 16:23:51   
joszde
podržavam tvoju odluku u svako slučaju kao što sam rekla zdravlje tebe i tvog djeteta je važnije nego sve pare ovog svijeta .

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 22
9.6.2009 16:33:59   
Duve
Ružo i slažem se ali i ne slažem s tobom. Ako karikiram radiš kod poslodavca za nikakvu plaću, prekovremeni ti se ne plaćaju, nitko te ne pita jel možeš ostat duže i jel ti ima tko čuvati dijete poslije radnog vremena, ma zašto nebi tog istog i sa zdravom trudnoćom iskoristio ako možeš, što ne znači da ćeš doma imati "sve 4 u zrak" nego ćeš kvalitetnije provest vrijeme sa svojim djetetom?? Osobno nisam u toj skupini "zdravih" trudnoća, ali budući radim stresan posao (ne fizički) mislim da bi i sa normalnom trudnoćom nakon nekog vremena otišla.. Ja sam zbog hematoma u ranoj fazi morala otići na bolovanje, pa molila dr. jel bi se ja mogla vratit...rekli su ne! A sad si razmišljam a zašto bi se i vratila??? Ono gore što sam napisala za plaću i prekovremene stoji, znači u većini slučajeva je tako, oni tebe maksimalno iskorištavaju, a zašto ti nebi iskoristila mogućnost koja ti se pruži npr. jednom u životu.. To je samo moje mišljenje, naravno svatko ima svoje, kažem i ja bi sad vjerovatno radila i dalje da nisam imala komplikacije....a da jesam, nitko to nebi cijenio..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 23
9.6.2009 16:35:32   
sina
IZVORNA PORUKA: apika

Ja podržavam sve koje žele ostati doma glumile neglumile.Beba ti je važnija od svega a i doma se možeš kretati i raditi... Evo moj primjer-u zimi na poslu minus20,propuh,u ljeti plus 50,propuh,svako ljeto uredno mi se ukočio vrat od propuha a prehlade niti ne brojim-i nikada nisam išla na bolovanje!Poslodavac bezobrazan,stojiš 9 sati na nogama,do prvog wc-a 100 metara,ne stigneš niti jest a radiš i nedeljom i praznikom,svaki dan izložen enornom stresu,naravno ne plaća prekovremene a slobodan dan ne postoji...i kaj sam trebala raditi u takvim uvjetima i izgubiti bebu ili se razboliti-to možete vi u državnim firmama i s dobrom plaćom-a na sa 2500kn plaće, moje fredice koje rade u "normalnim" uvjetima su radile ali ja ne osuđujem nikoga,svatko ima pravo na svoje mišljenje...a  za to kaj nam je država u banani stvarno nisu krive trudnice...
slažem se,narintam se ko budala i na poslu i doma i išla bih od prvog dana na bolovanje,pa makar i ležat. a i država nam je u banani sigurno-plaćamo tolike doprinose,dodatno zdravstveno,onda na kraju još i sve preglade ,uputinice i ko zna kaj. zašto nebi i mi iskoristile nešto i izvukle ako možemo.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 24
9.6.2009 16:36:54   
ivanaa
ma nema tu diskusije,sve je individualno,ovisi o poslu i o trudnoci,al i da je sve ok ja mislim da zena ima pravo na bolovanje..pa i na komisijama ne rade probleme.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!