sina -> RE: neda bolovanje (9.6.2009 16:35:32)
|
IZVORNA PORUKA: apika Ja podržavam sve koje žele ostati doma glumile neglumile.Beba ti je važnija od svega a i doma se možeš kretati i raditi... Evo moj primjer-u zimi na poslu minus20,propuh,u ljeti plus 50,propuh,svako ljeto uredno mi se ukočio vrat od propuha a prehlade niti ne brojim-i nikada nisam išla na bolovanje!Poslodavac bezobrazan,stojiš 9 sati na nogama,do prvog wc-a 100 metara,ne stigneš niti jest a radiš i nedeljom i praznikom,svaki dan izložen enornom stresu,naravno ne plaća prekovremene a slobodan dan ne postoji...i kaj sam trebala raditi u takvim uvjetima i izgubiti bebu ili se razboliti-to možete vi u državnim firmama i s dobrom plaćom-a na sa 2500kn plaće, moje fredice koje rade u "normalnim" uvjetima su radile ali ja ne osuđujem nikoga,svatko ima pravo na svoje mišljenje...a za to kaj nam je država u banani stvarno nisu krive trudnice... slažem se,narintam se ko budala i na poslu i doma i išla bih od prvog dana na bolovanje,pa makar i ležat. a i država nam je u banani sigurno-plaćamo tolike doprinose,dodatno zdravstveno,onda na kraju još i sve preglade ,uputinice i ko zna kaj. zašto nebi i mi iskoristile nešto i izvukle ako možemo.
|
|
|
|