Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino... 22.2.2009 22:05:05
|
|
|
|
njanja
|
kažu da u 1. godini djetetova života treba izbjegavati šumsko voće, jagode....Jan je prihvatio sa 6 mj čaj od maline i šipka, nikakvih reakcija... sad mu kupujemo danonino i dukatino svježi sir s voćem i u parkuranju bude npr banana, marelica i jagoda ili kruška, marelica, malina....Trenutno mu ne dajem tu malinu i gadodu, mm pojede... Šta vi mislite, da mu probam dati ili da sačekam?
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 22.2.2009 22:07:01
|
|
|
|
tonkica
|
Mia isto dobila hippovu kašicu sa šumskim voćem, ali joj ju još ne mislim dat. Pogotovo zbog atopijskog dermitisa. Ne želim da zbog jagoda dobije neku alergijsku reakciju, tak da joj to još neću ubacivat u meni.
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 22.2.2009 22:08:15
|
|
|
|
božica
|
da bolje pričekati sa jagodama mi isto nismo lavici još niš dali sa jagodom
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 22.2.2009 22:09:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Da...jagode znaju biti zaguljene...alergijske reakcije i to....
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 22.2.2009 22:11:33
|
|
|
|
njanja
|
a malina???
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 22.2.2009 23:01:47
|
|
|
|
tiha
|
ja sam mii dala kasicu od jagode i sira kad smo bili u zg i cure su vidjele kako je mia bila crvena oko usta onako blago ali samo par sati iali nigdje dalje nije bilo nikakve reakcije ja mislim da je od jagoda a poslje je jela jogurt od jagode i nista...samo prvi puta bila reakcija i to samo na kupovnu kasicu od hippa s jagodom na vocne jogurte ne
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 23.2.2009 9:13:14
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam s jagodom pričekala do poslije 1 godine,a maline sam mu davala,a mislim i šumsko voće.
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 23.2.2009 9:52:55
|
|
|
|
ejmama
|
Hippove kašice s malinom i šum. voće sam joj davala prije 1.god, isto tako i dukatino. Prvo sam ja jela onaj od jagode, a poslije sam i njoj dala. Ja sam vidjela da joj ne smeta pa sam joj dala. Što se tiče jagoda davala sam joj jogurt ali nisam friške jer mislim da i one ipak bile prejake. Ove u jogurtima i kašicama su vjerovatno blaže.
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 23.2.2009 10:58:29
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja pa probaj mrvicu mu dati da vidiš jel ima kakve reakcije? Ionako mislim da u jogurtima tipa dukatino ide samo ekstrakt jagode, a ne komadići voća.
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 23.2.2009 11:10:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
sa jagodom i šumskim voćem smo čekali do cca 1 godine
|
|
RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, duka... 26.2.2009 11:16:46
|
|
|
|
anne
|
Ja do dvije godine nisam davala voćne jogurte - imaju previše šećera i malo bjelančevina (a zato se daju). Kupila sam običan jogurt i u njega stavila voće, bobičasto i ostalo.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
buy counterfeit money online
hockey
buy counterfeit money online
where can i buy counterfeit money
quality counterfeit money for sale
Discord: hockeywain1
Telegram: @mixhacking
Mail: mixhacks@proton.me
Oznake