Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

njanja -> Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (22.2.2009 22:05:05)

kažu da u 1. godini djetetova života treba izbjegavati šumsko voće, jagode....Jan je prihvatio sa 6 mj čaj od maline i šipka, nikakvih reakcija... sad mu kupujemo danonino i dukatino svježi sir s voćem i u parkuranju bude npr banana, marelica i jagoda ili kruška, marelica, malina....Trenutno mu ne dajem tu malinu i gadodu, mm pojede... Šta vi mislite, da mu probam dati ili da sačekam?

tonkica -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (22.2.2009 22:07:01)

Mia isto dobila hippovu kašicu sa šumskim voćem, ali joj ju još ne mislim dat.
Pogotovo zbog atopijskog dermitisa. Ne želim da zbog jagoda dobije neku alergijsku reakciju, tak da joj to još neću ubacivat u meni.

božica -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (22.2.2009 22:08:15)

da bolje pričekati sa jagodama
mi isto nismo lavici još niš dali sa jagodom

tikica_69 -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (22.2.2009 22:09:06)

Da...jagode znaju biti zaguljene...alergijske reakcije i to....

njanja -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (22.2.2009 22:11:33)

a malina???

tiha -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (22.2.2009 23:01:47)

ja sam mii dala kasicu od jagode i sira kad smo bili u zg i cure su vidjele kako je mia bila crvena oko usta onako blago ali samo par sati iali nigdje dalje nije bilo nikakve reakcije ja mislim da je od jagoda a poslje je jela jogurt od jagode i nista...samo prvi puta bila reakcija i to samo na kupovnu kasicu od hippa s jagodom na vocne jogurte ne

BUMBIKA -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (23.2.2009 9:13:14)

Ja sam s jagodom pričekala do poslije 1 godine,a maline sam mu davala,a mislim i šumsko voće.

ejmama -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (23.2.2009 9:52:55)

Hippove kašice s malinom i šum. voće sam joj davala prije 1.god, isto tako i dukatino. Prvo sam ja jela onaj od jagode, a poslije sam i njoj dala. Ja sam vidjela da joj ne smeta pa sam joj dala. Što se tiče jagoda davala sam joj jogurt ali nisam friške jer mislim da i one ipak bile prejake. Ove u jogurtima i kašicama su vjerovatno blaže.

Ruža -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (23.2.2009 10:58:29)

Njanja pa probaj mrvicu mu dati da vidiš jel ima kakve reakcije? Ionako mislim da u jogurtima tipa dukatino ide samo ekstrakt jagode, a ne komadići voća.

Florijan Jakov -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (23.2.2009 11:10:57)

sa jagodom i šumskim voćem smo čekali do cca 1 godine

anne -> RE: Jogurti od maline, jagode (danonino, dukatino....) (26.2.2009 11:16:46)

Ja do dvije godine nisam davala voćne jogurte - imaju previše šećera i malo bjelančevina (a zato se daju).
Kupila sam običan jogurt i u njega stavila voće, bobičasto i ostalo.

Stranica: [1]