|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   loši odnosi
19.5.2014 1:14:30   
Anoniman
prije par dana mm i ja smo pripremili predivnu proslavu rođendana našem sinu.... bilo je predivno ali s obzirom da sam ja na fakultetu,ispiti neki već počinju...pa me uhvatila već nervoza...a mm na to sve(savjetovan pametnom svekrvom-naravno) da mi neće uopće pomoć u pospremanju kuće,da nema smisla se pravit uredan kad su igračke po cijeloj kući....ako oću nek se sama snalazim,na njega da ne računam user posted image tako je i bilo....sama sam izbacila tepihe,usisavala kuću,namještaj razmještala(mal nam je stančić pa ne stane punu ljudi)....po noći bi učila,ujutro dok on radi s malim se igrala,popodne tortu pravila....na svu sreću ispit mi je odgođen za 10tak dana,tako da sam si dala oduška u pripremanju ali do tad je bilo 2 dana panike,nervoze... a njega boli brige(njega samo sikira oće li njegovi biti na rođendanu jer smo u lošim odnosima...).

Sada,kad je sve prošlo,govori mi muž da je bilo sve super,da smo bezveze bili nervozni i sad je sve ok,a ja na to poludila-naravno

nije ok i nemože biti ok,nemogu se pravit da je sve u redu ali kad mi je najviše trbalo nije bio tu za mene.mene je to strašno pogodilo,jako sam se uvrijedila...muž je odlučio da nemamo mi o čemu pričat,njemu se neda raspravljat......tko da eto nas sad u situaciji-ne pričamo već 2 dana,ljuti oboje,sikiramo se....znam da smo oboje bezveze bili....ali nije u redu njegovo ponašanje.neznam mogu li više biti s njim kad ne mogu računati na njega u stresnim situacijama(npr vakim.....a bilo ih je još s istom reakcijom)
  Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!