|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 16:20:59   
novopećena žena
Bok svima!!! Nova sam na forumu i treba mi jedna mala pomoć.
Naime udala sam se prije 4 mjeseca i mislila sam da ćemo muž i ja odmah nakon svadbe krenuti nauser posted image  ali ništa od toga. Muž mi još ne želi djecu a ja sam zbog toga user posted image . Svaki puta kada probam razgovarati o toj temi on ili promijeni temu ili mi kaže da sam dosadna i da imamo vremena. A ja bi tako htijela jedno maleno slatko stvorenje pored mene.
Molim vas da mi date neki savijet. hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 16:24:42   
lavica81
novopečena žena dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
što se tiče ove teme pokušaj popričat s mužem i pitaj ga zašto je protiv toga da sada imate bebu. objasni mu kako se osjećaš. možda on jednostavno misli da je još prerano (tek ste 4 mj. u braku).
u svakom slučaju ne treba forsirat. i za vas i za bebu je najbolje da dođe  kad obadvoje budete sigurni da želite djecu.

sretno

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 17:05:18   
novopećena žena
Hvala na savijeu. Ali ja mislim da nije prerano jer smo već 5 godina zajedno od kojih 4 živimo zajedno tako da mislim da i sada bilo pravo vrijeme za bebicu. Neznam kako da mu priđem kako da mu objasnim da je to ono što ja stvarno želim jer sa bilo koje strane da krenem dobijemo dbijenicu.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 17:21:34   
Ninaa
Neznam kaj da ti velim ja sam se udala u 5 mj. prošle godine i nisam željela odmah bebu. Međutim dogodilo se i ružno za reći nisam bila sretna. Naravno to je bilo samo kratko jel kad sam čula srce svoje male curke odmah su mi zasuzile oči. Mama sam skoro 7 mj. i obožavam je i svaki dan mi je sve zanimljiviji,ali još uvijek smatram da bi bilo bolje da smo barem neko vrijeme bili sami. Nakon prvotne prilagodbe odmah je došla trudnoća, sad beba i ponekad mi stvarno fali vrijeme samo za nas dvoje. najbolje da popričaš s mužem i iskreno ga pitaš zašto ne želi bebu. neki muški se osjete ugroženo kad dođe beba.

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 17:22:40   
Lady3
user posted image teško je sa nekim razgovarati ako ona druga strana to ne želi..Ja na tvome mjestu ga ne bi forsirala previše..Dobro znam šta znači želja za bebom..ali primirila bih se malo pa nek misli da si se i ti predomislila,ako imate frendove koji imaju malu bebu,zovite ih kod sebe,nek vidi koliko uživaš u njima i s njima..user posted image Budi taktičar dragauser posted image Možda ga muči to što kada dođe beba misli da ga više nećeš voljeti,postoje muževi koji budu ljubomorni na svoje dijete jer više nisu na prvome mjestu kao prije..Možda ga to koći,pokušaj doznati..Reci mu da u tebi ima dovoljno ljubavi i  za  njega i za vašu bebicu..Držim ti fige da se uskoro predomisli i da nam javiš da siuser posted image user posted image Eh da i dobrodošla na forum..sorry..user posted image

_____________________________

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)


(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 17:54:27   
ornela.nely
Možda ima nekih problema na poslu pa te ne želi opterećivati ili bi pričekao da se smiri ova frka sa ekonomskom krizom kod nas.Pusti ga malo,ne forsiraj.Evo mm i ja jedva čekamo bebu i patimo se zbog spontanih ali sad ja ostajem bez posla,urod maslina je katastrofa,a to nam je bija dodatni prihod.On bebu i ne spominje i sve mi je jasno,boji se za našu egzistenciju. A najvjerojatnije da tvoj muž želi s tobom još malo uživati u braku.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 19:27:03   
Kika83
Baš zeznutouser posted image Nadam se da češ ga uspjet nagovorit na bebu, sretno user posted image

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: ja želim bebu a muž ne
30.9.2009 20:52:00   
komarac1
Tak ni mm nije htio. Mi ove godine slavimo 7 godišnicu braka i sada je napokon pristao! Stalno je govorio da nije spreman - istina jako mladi smo se vjenčali! Al slažem se  s Lady treba bit taktičar, naši prijatelji su dobili curicu pa je i mm jednog dana samo rekao zašto mi ne bi imali klinca!user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: ja želim bebu a muž ne
1.10.2009 1:10:16   
tikica_69
Moj bivsi ni nakon 7 godina nije bio spreman...forsirala sam i pogrijesila. Nadam se da ce tvoj ipak uskoro osjetiti potrebu da bude tata.

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: ja želim bebu a muž ne
1.10.2009 9:27:05   
novopećena žena
Hvala Vam svima na savijetima. Ali ja neznam kako da mu objasnim kako da mu kažem da sam ja sada spremna za bebu isto sam ga tako ćekala i za brak. dok on nije posložio kockice u svojoj glavi nije se htio vijenčati. Rekao mi je prije koji dan da on misli imati dijete kroz 4-5 godina što je za mene dug perijod. Samo se bojim da se ne poćnemo svađati oko toga jer neznam kako bi onda to podnjela. Da je bar on u mojoj situaciji da on želi dijete a ja da želim prićekati pa da vidim kako bi se ond ponašao. Joj neznam više ni sama kaj da mu kažem ili napravim sve kaj kažem je pogrešno.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: ja želim bebu a muž ne
1.10.2009 21:47:48   
tikica_69
Onda se potrudi da vam se dogodi pa ces izbjeci svadju user posted image

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: ja želim bebu a muž ne
1.10.2009 21:51:38   
MaTana
moj stav je da ne treba nista forsirati, ali lagano mu davaj do znanja svaki dan koliko zelis bebicu, kod mene je upalilo, samo u mom slucaju, mm je bio taj koji je nagovarao, a ja sam bila ta koja je uvijek imala ispriku i logicno objasnjenje, da sam njega slusala vec bi nam dijete u osnovnu skolu islouser posted image user posted image user posted image



_____________________________

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: ja želim bebu a muž ne
1.10.2009 21:53:33   
paolina
Kod mene je bila slicna situacija.. muz mi je rekao da bi bilo pozeljno sacekati barem godinu dana.. misli kao imamo vremena.. no ja sam ga ubrzala.. kasnila mi je menstruacija i kupila sam testic.. koji mi je pokazao da sam u drugom stanju.. tog dana kada je dosao s posla ja sam mu na tanjuru iznesla testic.. a ona je svoju ulogu odigra tamo amo i uspjela.. sada za mjesec dana postajem mama!"" pokusaj tom taktikom.. 

_____________________________

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 11:45:34   
novopećena žena
Mi ne koristimo nikakvu zaštitu. Niti ja ne pijem tablete(jer mi je to neprihvatljivo) niti koristimo kondome. On pazi na to. Znaći svršava vani tako da neznam kako bi to izvela. a bojim se da mi kasnije nebi predbacivao. Kako je bilo kod Vas za koliko se navikao na to da će biti tata. Da li je bio ljut ili razočaran. 

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:00:21   
komarac1
Ako već 5 godina funkcionirate s takvom zaštitom, teško će vam se desit! Očito se zna čuvat!user posted image Ja ne bi riskirala! Kaj ak mu ne bude drago?user posted image Probaj saznat razlog, pa je lakše riješit problem ako znaš uzrok! Možda bebu smatra velikom obavezom, možda se boji da će morat postat ozbiljan da više nema tulumarenja.... ne znam okolnosti ... ima milion razloga koji se ljudima vrte po glavi zbog kojih ne žele djecu trnutno ili neki uopće! Probaj saznat koji je i onda ga uvjerit da je pravo vrijeme da imate bebicu..

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:04:08   
novopećena žena
Jučer mi je rekao da nije spreman za bebu. Ali ako bude tako razmišljao kada bude bio spreman. Rekao mi je da bi on prvo da ja dobijem ugovor za stalno, pa da se on zaposli u državnoj firmi i da želi prvo završiti namiještanje kuće u koju ćemo se preseliti.
Ali ako budemo to sve ćekali ja bum rodila u 40 toj prvo dijeteuser posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:12:59   
komarac1
A ne znam što da kažem! Neki razlozi su ok, al čekat da se zaposli u državnoj firmiuser posted image ! Sve skupa očito ga brine financijska strana! Mi smo isto čekali da si sredimo stan što je potrajalo jer nismo htjeli kredite, al smo se vjenčali s 19!user posted image user posted image user posted image Pa su mi njegovi razlozi da smo premladi za roditelje bili logični! S 25 kad smo sve sredili i imamo oboje stalan posao samo je rekao da bi sada želio jednog klinca il klincezu, da se osječa bit spreman bit roditelj! A jel imaš ikakvu šansu dobit ugovor za stalno?

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:15:26   
novopećena žena
Radim u firmi u kojoj si 3 godine na ugovoru, a meni te 3 godine istiću tek iduće godine u 11 mjesecu, a ja mislim da ako budem morala ćekati tako dugo i onda da mi ne produže ugovor da ću poludjeti.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:18:11   
komarac1
A ne bi ti produžili ugovor da zatrudniš?user posted image

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:22:35   
novopećena žena
Vijerojatno nebi ali može se snjima vijeriojatno dogovoriti da kada mi završi porodiljni da se vratim u firu. A i još k tome nađema ja drugio posao.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 12:29:20   
komarac1
Ne znam što da ti kažem! Muž ti se vjerovatno brine zbog financija...... što i nije nerazuman razlog zašto želi pričekatuser posted image Neki su na burzi pa se odluče za djecu, sve je stvar pojedinca! Nažalost ne znam kako bi ti pomogla!user posted image

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: ja želim bebu a muž ne
2.10.2009 13:14:14   
novopećena žena
Hvala ti na svim savijetima.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: ja želim bebu a muž ne
8.1.2013 12:09:04   
bjonda
Vidim da nema dugo komentara na ovu temu. A i kod mene je isti problem. Jako bi htijela user posted image ali mm nije spreman. Pricali smo dva tri puta, nista od toga. On kaze da dok on ne osjeti zelju za djetetom da nezeli imat djecu. Ali ja mislim da rjetki muski osjete zelju za djetetom, to je vise ugradeno zenama. Sad sam vec dosla u fazu da prije svake menge mislim dali sam mozda slucajno trudna, jer se stitimo prirodnim putem. Ali ocito on dobro zna taj posal, jer neme user posted image . Jedna mi je prijateljica rekla da kroz zafrkanciju tu i tamo spomenem bebu, ali ne vidim da i to bas pali. Imate li neki savjet???

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: ja želim bebu a muž ne
8.1.2013 12:49:00   
seraphyme
o cure, zajašite i ne dajte se skinuti user posted image  

_____________________________

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu bjonda)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: ja želim bebu a muž ne
8.1.2013 14:21:30   
Renata RR
IZVORNA PORUKA: seraphyme

o cure, zajašite i ne dajte se skinuti user posted image  



user posted image user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!