|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ja želim bebu a muž ne
10.6.2013 8:55:25   
anaxx
Nina, ja se u potpunosti slažem da je bilo kakvo prisiljavanje glupo i nema smisla jer ce kasnije sigurno biti problema. Ja sam samo odgovorila da smatram da anoniman ne može govoriti da se s djetetom ne dobiva ništa u životu osim osmjeha jer on o tome nema pojima obzirom da nije probao. A moje je mišljenje da je život bez djece prazan, djete ti definitivno daje novi, potpuniji smisao života.

_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: ja želim bebu a muž ne
3.11.2013 16:46:34   
Marlameri
Evo da se pohvalim- moj muž je ipak promijenio mišljenje i radimo na bebici. Trudila sam se ne bit naporna i očajna već sam vrlo suptilno znala pokrenuti temu bebice, a pomagale su i dvije kćeri koje stalno spominju još jednu seku ili bracu. I dragi je pristao. Sad ni ne spominje strahove koje je imao nakon mog spontanog prije godinu i pol. Međutim sad imamo drugi problem- ne ide kao prije od prve. Ali najvažnije je da bebicu želimo oboje i kad se desi bit ćemo presretni. Tako drage moje nade ima za sve vas čiji su muževi tvrd orah kao moj. Mom je trebalo točno godinu i 6 mjeseci da promijeni mišljenje. I kod njega ne prolazi nagovaranje- npr. njemu nitko, ni najbolji trgovac ne bi mogao prodati nešto što on ne želi i jakooooooo je tvrdoglav, ali upotrijebila sam malo naše ženske lukavosti, pa ga podsjećala na dane kad je mlađa kćerkica bila beba i malo po malo i on je smekšao i eto sad se trudimo. Ne odustajte i ne budite očajne jer je vjerovatno najgore nekoga na nešto prisiljavati. Koristite se našom urođenom ženskom lukavošću, strpite se i možda i vaš dragi popusti kao i moj. Treba vremena, ali na kraju se isplati čekati. I najljepše je kad oboje imamo isti cilj.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: ja želim bebu a muž ne
26.11.2013 21:47:08   
rafaella
Lijep pozdrav cure, žene, mame :)

Nova sam na forumu, a došla sam jer naravno trebam pomoć i savjete, nadam se da ću moći nekad nešto i uzvratiti.
Neznam ni sama kako da počnem. Moj muž uopće ne razmišlja o djetetu zadnjih nekoliko godina. Ovako, u braku smo već preko 6 godina, meni je 27, a njemu 32. Prije braka i na početku braka uvijek smo usputno razgovarali o djetetu, uvijek je dijete bilo tu negdje, u planu. Zajednički dogovor je bio da pričekamo nekoliko godina, okvirno 4-5, dok se ne stabiliziramo, odrastemo, uozbiljimo, nauživamo... Eto, u međuvremenu smo sagradili i uredili vlastitu kuću, oboje imamo radni odnos na neodređeno, ok, primanja nam nisu prevelika, ali sasvim dovoljna i redovna da nebi bilo financijskih problema. U tim godinama koje smo zajednički potrošili negdje se i izgubio plan za dijete, užurban život, stres, pa moraš ovo, moraš ono, proleti godina, a o djetetu se nekako prestalo pričati, ne namjerno, barem ne sa moje strane, uvijek sam ga željela, ali sam i željela neke stvari posložiti, pripremiti, osigurati, biti spremna. Sada kada imamo već staža u braku, stabilnu sadašnjost i sigurnu budućnost spremna sam i želim dijete više nego išta! Pokrenem to pitanje tu i tamo, a kad dobijem neki čudan i neodređen odgovor neznam da li bi plakala ili lupala tanjure o njegovu glavu. Konkretno danas, počeo mi je pričati o tome kako razmišlja da kupi skuter, a ja sam mu sa osmijehom rekla da ja razmišljam da imamo dijete, da je okvirni dogovor bio nekih 5 god. a da je eto prošlo 6, proći će i sedma, samo mi je rekao da je skuter lakše održavati i počeo je mucati. Što raditi sa muškarcem koji izbjegava razgovor o djetetu, koji je dijete htio, jer nebi ušla u brak s njim da nije, za kojega znam da bi bio odličan otac. Ne želim ga na dijete prisiljavati jer to po meni nije ispravno, želim da to dijete bude željeno od oba roditelja, ne želim to dijete dobiti na prevaru niti na trikove. Kako ga potaknuti na razgovor i zadržati u tom razgovoru da ne nađe izliku za zbrisati, jer vidim da to želi, nemože on meni sakriti osmijeh makar se smijao samo na nožnim prstima, samo mi se čini da se malo izgubio, u biti mislim da smo se oboje pogubili u tim godinama, samo sam se ja vratila na pravi put za jedini mogući cilj. Spremna sam čekati još par godina ako treba, ali želim konkretne odgovore, kako doći do toga? Hvala vam svima

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: ja želim bebu a muž ne
23.12.2013 22:45:34   
suncekosunceko
a čuj najljepše je imati djecu to je božji blagoslov mi smo svoje dobili odmah po vjenčanju pa drugo zaceli za 9 mj opet. No mozda bi trebali i malo uzivati kao muz i zena ja znam da mi to recimo fali taj dio koji nismo imali

_____________________________

01.03.2011. D.
23.07.2012 L.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: ja želim bebu a muž ne
23.12.2013 22:47:13   
suncekosunceko
i da želim ti od srca puno puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

01.03.2011. D.
23.07.2012 L.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: ja želim bebu a muž ne
26.1.2016 12:07:31   
Mistery
Zdravo svima!

Ja sam nova na ovom forumu :)

E ovako, ja sam u braku 8 mjeseci,s tim da smo moj muz i ja u vezi bili 4 godine.Obadvoje imamo 22 godine, Imamo sredjenu kucu tip top, sve je novo nema potrebe za ulaganjem, bar ne u skorije vrijeme. Ja sam prije 4 mjeseca dobila posao u trgovini,a on privatno radi namjestaj i poprilicno dobro zaradjuje kad ima posla. E sad ja bi zeljela bebu,a on jos ne bi i uvjek izbjegava tu temu, On zeli da imamo djete kad ja dobijem stalni ugovor, sto ne bi bio problem da ja ne dobijam ugovor tek nakon dvije godine, a kao sto sam vec rekla radim tek 4 mjeseca, Ja razumijem da se on plasi da njegova zarada nece moci pokriti ti sve i ja se bojim, ali budimo realni ja moram da radim jos godinu i 8 mjeseci da bi dobila ugovor i to ako bi mi htjeli produziti ugovor,za mene je to dug period,a stvarno stvarno zelim jedno malo slatko stvorenje kraj sebe..

Pozzzz

(Odgovor članu novopećena žena)
Neposredna veza do poruke: 56
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!