|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kupnja djetetu
3.1.2009 22:42:53   
anne
Koliko često kupujete djetetu - igračke, robu, slatkiše?

Katastrofa mi je kad se djeca nauče da dobe nešto kad se got ide u kupovinu da mu se kupi nešto.
Ja kupim kad nešto treba ili naletim na nešto što nam se jako svidi. Možda nekoliko puta mjesečno. Petra je tako naučena i rijetko se buni. Nadam se da će tako i ostati.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kupnja djetetu
4.1.2009 8:29:50   
mlada mama
dosta cesto, uvijek mu kupujem robu iako ima pune ormare, i igracke isto, znam da mu ne treba i da ima svega,ali jednostavnonekim stvarima ne mogu odoliti, pogotovo kad imama nekih problema to mi je neki ispusni ventil odem malo u kupovinuuser posted image iako pazim da ne pretjeram jer ce se naviknuti da ima sve,on mene u biti ni ne trazi nista osim kinder jajeta

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kupnja djetetu
16.2.2009 17:26:20   
mara27
u dućanu- može si izabrati jednu jeftinu stvar- to je do 10 kn, i to samo jednu pa sama izabere što hoće, i tako vuk sit-koza čitava.

većinu stvari dobijemo, tako i igračke od baka i djedova i ostalih, robicu koliko god možemo posudimo, kupujem samo neophodno i ništa premoderno ili iz hira...

...a počelo se događati kako svega ima i previše (Bogu hvala u ničemu ne oskudjevamo) da je postala nezahvalna kad dobije nešto što joj se ne sviđa, a ja na takvu nezahvalnost reagiram da to mirno i sa obješnjenjem spremim u ormar i dam joj kad postane malo zahvalnija....

...doživjela sam mač u srce jer mi je na jednom zajedničkom zimovanju rekla: ti meni nikad ne kupuješ nikkve lijepe igračke jer je vidila WINXicu od neke cure,,,ja sam u samoći malo zaplakala i onda shvatila da je to samo ucjena i da joj takvim povlađivanjem činim samo loše za budućnost...

P:S: nedam za tako malu lutnicu 180,00 kn  pa da za 2-3 tj ili mjeseca završi u ormaru kao cijela kolekcija Fifi lutaka i crtića protuvrijednosti 800-1000 kn!

žao mi je, raspalila sam se pa ssam se raspisalauser posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!