|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   slab grlic
11.10.2013 18:42:28   
janaaj
Pozz drage moje.juce sam imala spontani zbog slabog grluca gdje sam se otvorila u 21tj i morala roditi..eh zanima me sta sad kad htjednem opet bebicu?dr je rekao da se radi nesto u vezi grlica..zanima me sta?kako?jeli bolno?i jel rade odma dok zatfudnis ili kad bude 20tj?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: slab grlic
11.10.2013 19:03:38   
kisica
Vjerovatno je mislio na serklažu, tj.postavljanje šava na grlić kako bi se spriječilo otvaranje grlića.
Meni je rađen u 25om tt jer sam se otvarala, ali mislim da se to može i ranije čim otvaranje počne.
Radi se pod anestezijom, nakon buđenja mene nije boljelo ništa, tako da mislim da to i ne boli.
I nakon toga slijedi mirovanje, nema hodanja, nema sjedenja, odnosa, ničega zbog opasnosti od toga da šav pukne.
Meni su rekli da ako pukne nemože se postavljat opet, međutim čula sam i teoriju da može tako da ti tu informaciju neznam točno.
Šav se skida oko 2-3 tj.prije termina.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu janaaj)
Neposredna veza do poruke: 2
11.10.2013 23:27:04   
janaaj
Hvala lijepa na ogdovoru..ja zivim u Finskoj i cula sam da postoje i neki flasteri za to neznam vise inf o tome...zanima me jel to mirovanje mora biti u bolnici ili moze i kucno?pisi te svoja iskustva..user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 3
12.10.2013 0:47:58   
kisica
Bolničko je dva tri dana,nakon toga kucno.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu janaaj)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!