|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prenašanje strahova
4.6.2008 11:20:47   
anne
Mamice bojite li se da na svoju djecu prenesete svoje strahove?
Neki dan smo pričale u bircu da se bojimo zmija, a tu su još i kukci i strah od visine, duboke vode ... Jučer je u Zagrebu bilo grozno nevrjeme i to je moja fobija - grmljavina. Možda vam je to djetinjasto, ali jako se prestrašim kad jako opali grom. MM to zna pa uzme Petru da je ne ulovi panika.
Kakva su vaša iskustva s fobijama?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prenašanje strahova
4.6.2008 11:28:07   
koka
Ja imam fobiju od pauka. Al moram reći da pokušavam to skriti od Roka. Nedavno mi je bio na ruci i usrauser posted image sam se od straha, spontano sam se trznula i maknula , da bi on meni :šta je bilo? A ja smireno ništa ljubavi pauk se htio igratiuser posted image . Uzela sam metlicu i odgurnula vaniuser posted image . Čim se okrenuo zgazila sam ga jer ih stvarno ne podnosimuser posted image . I tako je i s grmljavinom, pokušavam ne reagirat i objasnit mu da je to zato što je ružno vrijeme. On sad ima neki strah bubauser posted image , muhe , komarci, pčele.... Kad se sretne s njima onda pokušavam ga smirit i sada samo to crtamo. Rekli su nam da to pomaže. Morat ću ja početi crtati paukoveuser posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!