Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 7:40:01
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ha, dobro je kad plaću dobijem
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 7:42:06
|
|
|
|
sarah_zg
|
regres? Što je to?
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 7:42:18
|
|
|
|
monstrum
|
A znam...žalosno..Nekad mi je glavna briga oko plaće bilo otići u banku i dignuti novac, a danas sa nervozom u želucu iščekujem kad će, jer me računi čekaju..
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:03:33
|
|
|
|
vandax
|
Nikada nisam i vjerojatno nikada neću.
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:07:24
|
|
|
|
Sonyhka
|
IZVORNA PORUKA: sarah_zg regres? Što je to? Točno to...
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:20:20
|
|
|
|
evanoi
|
mislim da je prosvjetarima ukinut regres
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:25:30
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: evanoi mislim da je prosvjetarima ukinut regres Njima ni ne treba koliko imaju slobodnih dana ..i to baš u periodu kad trebaju..a ne kad te šef tjera da koristiš godišnji .
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:39:47
|
|
|
|
LorVer
|
Mm nezna ni sto je to
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:54:56
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: evanoi mislim da je prosvjetarima ukinut regres Njima ni ne treba koliko imaju slobodnih dana ..i to baš u periodu kad trebaju..a ne kad te šef tjera da koristiš godišnji . pretpostavljam da niste prosvjetari? ja jesam. Imam puno dana godišnjeg u koje se jedva stignem odmoriti od vrtićke godine i pripremiti se za novu. Regres uvijek dobro dođe, pogotovo u ovakvoj krizi. Ne znam hoćemo li ga dobiti ili će biti kao prošle godine.
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 13:00:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
uvijek smo dobivali (nekad više, nekad manje), tako da vjerujem da ce biti i ove godine - p.s. radim kod privatnika
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 14:25:51
|
|
|
|
mariola
|
Anne vjerojatno ne, na žalost. Ne očekujem ga ni ja, radim u javnoj ustanovi...
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 16:21:49
|
|
|
|
mišica 666
|
pretpostavljam da niste prosvjetari? ja jesam. Imam puno dana godišnjeg u koje se jedva stignem odmoriti od vrtićke godine i pripremiti se za novu. Regres uvijek dobro dođe, pogotovo u ovakvoj krizi. Ne znam hoćemo li ga dobiti ili će biti kao prošle godine. Anne i drugi se isto umore na svojim poslovima i jedva se stignu odmorit u ona 4 tj koje imaju za GO.
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 17:50:19
|
|
|
|
Sunshine28
|
u moj firmi se uvijek dobivalo, ali evo od ove godine ukinuli sve... i to ne samo regers nego i bozicnice, uskrsnice, darove za djecu, jubilarne nagrade... imali smo to sve desetljecima zbog jakog sindikata i dobrog kolektivnog ugovora, ali dosao novi vlasnika i kaze sta je bilo bilo je.... u mojoj su firmi place stvarno uvijek bile pri dnu profesije, ali smo se uvijek tjesili da barem imamo sve te benificije, a sada.... kada se vratim na posao docekat ce me jos za 33 posto manja placa - skoro minimalac...
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 18:49:07
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 pretpostavljam da niste prosvjetari? ja jesam. Imam puno dana godišnjeg u koje se jedva stignem odmoriti od vrtićke godine i pripremiti se za novu. Regres uvijek dobro dođe, pogotovo u ovakvoj krizi. Ne znam hoćemo li ga dobiti ili će biti kao prošle godine. Anne i drugi se isto umore na svojim poslovima i jedva se stignu odmorit u ona 4 tj koje imaju za GO. Nisam išla s namjerom da ikog spustim, ali već mi je pomalo dosta što se pljuje po prosvjetarima. Ne vidim da se ljudi baš trgaju da rade u vrtićima ili školama, ali pljuvati se može. Ne samo da sam za godišnji koji imamo i regres, nego i beneficirani staž. A ne da još sa 65 godina izbjegavam kockice koje lete prema meni.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!