Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 15.9.2010 21:31:13
|
|
|
|
nemammaste
|
Bilo mi je tako svejedno kakvu spavačicu imam na sebi... Toliko sam krvarila da nisam htjela uništavati svoje nego sam bila u njihovima cijelo vrijeme
|
|
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 15.9.2010 22:42:08
|
|
|
|
topolina
|
pozdrav curke može li neko friško iskustvo sa Sv. Duha što se spavačica tiće. u fazi sam priprema......
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 16.9.2010 8:17:02
|
|
|
|
troubled
|
jel 10 dana dovoljno friško? u predrađaoni i rađaoni si u njihovoj spavaćici obavezno... kad dođeš na odjel možeš obući i svoje.... osobno mislim da za tim nema potrebe jer u svakom trenutku možeš dobiti čistu spavaćicu (složene su na kolicima ispred sobe...ja sam ih prvi dan promijenila, mislim 6)...njima je to lakše oprati nego tvojima doma... imaš ih na točkice i na cvjetiće
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 16.9.2010 10:32:44
|
|
|
|
Kika8
|
znači Rijeka još uvijek ima bolničke spavaćice! Jel mi imate možda još koji savijet za Riječko rodilište. Imam još 4 dana, torba je spremna, ali uvijek se nađe mjesta....
|
|
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 16.9.2010 12:09:28
|
|
|
|
lilia
|
Evo ovako su nam rekli neki dan na tečaju u Ri rodilištu: -pribor za osobnu higijenu(pasta, četkica, češalj, sapun) -higijenski ulošci -grudnjak i jastučići za grudnjak -papuče u kojima možete pod tuš -spavaćice, 2-3, gaćice (iako se mogu dobiti i u bolnici) -čaša ili šalica -sitna okrjepa (keksi, krekeri, čaj, mlijeko) -mobitel ili tel. kartica -blok i olovka ja ću još uzeti: -tablete protiv bolova -čarape, ogrtač -ručnik i papirnati ubrusi -izdajalica To je to, Sretno.
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 16.9.2010 15:24:56
|
|
|
|
Kika8
|
Odlično! Tako sam i ja spremila torbu + rolu toletpapira i odjeća za izlazak. Jedna mi je rodilja savjetovala da i to uzmem (tp), jer da znaju ostat bez (noć). Da li je tečaj dobar? Mi ga nažalost na otoku nemamo! Jeste li dobile koji dobar praktičan savijet?
|
|
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 16.9.2010 22:50:57
|
|
|
|
lilia
|
Tečaj ti je u Riječkom rodilištu i sigurno ti s otoka ne bi bilo zgodno dolazit ali snaći ćeš se, bez brige. Oni ti ne daju toliko savjeta o porodu jer svačiji je porod drukčiji i nema formule kako bi to trebalo izgledati. Pokazali su nam rađaonu i predrađaonu i rekli kojim to sve redoslijedom ide. Sve u svemu predavanja su jako zanimljiva i sigurno si psihički spremniji za porod nakon njih.
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 16.9.2010 22:59:31
|
|
|
|
Bablica
|
Točno tako! Makar sam onaj osjećaj da znaš gdje ideš i što možeš očekivat u kojoj prostoriji jer do rađaone ih prođeš 3 ako se ne varam! U prvoj pregled, druga klistir pa predrađaona pa rađaona. Ja sam sve to skroz drugačije zamišljala - rađaonu više kao neku operacijsku salu, a ustvari je to jedna obična, ne baš velika soba sa krevetom. Malo smo sad ot ... IZVORNA PORUKA: lilia Tečaj ti je u Riječkom rodilištu i sigurno ti s otoka ne bi bilo zgodno dolazit ali snaći ćeš se, bez brige. Oni ti ne daju toliko savjeta o porodu jer svačiji je porod drukčiji i nema formule kako bi to trebalo izgledati. Pokazali su nam rađaonu i predrađaonu i rekli kojim to sve redoslijedom ide. Sve u svemu predavanja su jako zanimljiva i sigurno si psihički spremniji za porod nakon njih.
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 17.9.2010 10:26:06
|
|
|
|
Kika8
|
Hvala cure! Nadam se da ću naletit na neku dragu sestru i da će sve bit ok! Kako se termin sve sam nervoznija i moram priznat počeo me hvatat nekakav strah! Ali sve je to normalno.... Znam, znam...
|
|
|
|
RE: Spavačica u rodilištu 18.9.2010 11:25:09
|
|
|
|
topolina
|
HVALA ti troubled spakirala sam jednu svoju, nek se nađe....Možeš li malo napisati kako je bilo...malo me počela hvatat neka trema , jer to mi je prva beba.
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!