|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada prvi put u kazalište?
27.1.2014 11:07:06   
lilly1
...i mi smo bili u maloj sceni na jednoj od predstava Prica o... predstave su za djecu od 1,5+ i na moje veliko iznenadjenje malena je bila odlicna (nije jos bila napunila 2)... inace jako zivahna, mirno je sjedila i pozorno slusala cijelu predstavu... i uzivala user posted image

(Odgovor članu kckama)
Neposredna veza do poruke: 26
9.12.2014 14:51:14   
sorina
L je prvi put bila s nekih 3 god i bila je oduševljena,a D još nismo vodili. Čini mi se da je nekako mali i nezainteresiranuser posted image

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu kckama)
Neposredna veza do poruke: 27
9.12.2014 16:26:36   
Ela28
E to ne znam dečki imaju 24 mjeseca nismo ih još vodili ni u kino ni u kazalište mislim da ima još vremena ne vjerujem da bi izdržali ni pola sata user posted image

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 28
9.12.2014 21:50:00   
monstrum
Prvi put na božićnu predstavu od dvadesetak minuta kod Djedice s navršenih godinu i sedam mjeseci..izdržala..otada nam je to ritual..
A u kino smo išli prvi put s nepune 3 godine, i na moje čuđenje dijete pogledalo cijeli crtić, i htjela je još. user posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 29
10.12.2014 13:05:58   
Sunshine28
mi smo išli malo iza 1. rođendana i bilo je bas super...sijedila mi je u krilu u prvom redu i jako pozorno pratila, predstava je bila "Veseli medvjedići" vrlo šaraena, pjevna i vesela....bila sam spremna da cemo morati otici u pola, ali ostali smo skroz do kraja...malo je u jednom trenutku setala ispred pozornice, ali se brzo vratila u krilo i pocela gledati user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!