|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zahvala pri izlasku iz rodilišta
7.12.2008 7:40:47   
troubled
da?
ne?
kome?
što?

kakvi su kod vas običaji?
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zahvala pri izlasku iz rodilišta
7.12.2008 7:50:49   
božica
u petrovoj sam se pozdravila i sestrama u rađaoni smo odnjeli bombonjeru i malo soka kave...

a u merkuru isto tako mali znak pažnje..
user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
7.12.2008 7:56:42   
troubled
slično je bilo i u splitu, mislim da je i u dubrovniku tako...
odnese se neka sitnica - bombonijera, kava - sestri koja oblači dijete pri izlasku...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 3
7.12.2008 8:54:57   
Florijan Jakov
ja sam im djelila šakom i kapom sve kaj sam dobila od sokova i slatkoga, bili smo 7 dana u bolnici i stalno su stizale nove pošiljke, a ja nisam ništa jela pa sam davala sestrama (i na odjelu babinjača i inim akaj su pazile na bebe) - obzirom na to nisam im nikaj posebno dala po izlasku

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
7.12.2008 9:01:58   
anne
user posted image  Ja nisam ništa. U strci smo zaboravili.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
7.12.2008 9:06:37   
Puli
user posted image
Ja nisam ništa. U strci smo zaboravili.

ni ja isto,mužić zaboravio donijeti od uzbuđenja što idemo doma,rekao "budem naknadno" i na tome ostalo

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 6
7.12.2008 9:17:50   
Ruža
 Na svu sreću mama je to obavila, jer mm_u to nebi palo ni na pamet.user posted image  U principu sam protiv nekog pretjerivanja sa darivanjem.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 13:13:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 8
7.12.2008 13:27:13   
koka
Kad sam rodila Roka rekli su mi da sestri koja obuće bebu i te, kao, otprati je navika nešto dati, e pa mi smo bombonjericu i kavu dali. Sad ja tu sestru nisam nikad vidila i nije bila ljubazna tako da se i kajem šta sam joj pustila. To nije da se mora , ko hoće neka izvoli, bila bi rađe pustila nekoj drugoj sestri koja je bila ljubaznija i bolja od ove. Dok babica koja me porodila- Đina- bila je pre ljubazna s nama , nemam riječi, njoj smo i bombonjericu i veliki buket cvijeća odnjeli. A naknadno smo joj poslali njenu sliku s rokićem, di su se zajedno slikali user posted image . Sad kad sam rodila Milu nisam htijela opet istu grešku napravit. Prvo htijela sam vidit kako će biti pa ako mi bude ok , zašto ne im nešto donjeti. Već sam na mojoj priči s poroda rekla kako sam naišla na fenomenalne sestre koje su me porodile pa im je MM kupio nešto i veliki buket cviječa, o pri odlasku imali smo isto tako al smo si rekli ako budu ok puštamo, ako ne nosim doma i lijepo će mi biti na mom stolu user posted image . Bilo je super pa smo joj pustili user posted image . A sestrama gore sve ono što sam imala pustila sam im-bombone, kekse, mlijeko, sokići, voće....

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
7.12.2008 13:31:20   
maja
Kod nas se i mora i ne mora, ja jesam! Ono što sam nadobivala, keksića, voća, sokova, još sam kupila kavu i dala sestrama koje su me pazile 3 tjedna kad sam tamo ležala i bile su ok i to mi nije žao, a jednu vrećicu sam ostavila sestri koja je oblačila malog na odlasku i to mi je žao što sam ostavila jer ni jedna od njih što rade sa tim malim bebama nije zaslužila takvo što!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 10
7.12.2008 14:02:23   
tonkica
Ja sam podsjetila mma kad dolazi po nas da donese i bombonijeru i kavu, pa je donio i ostavila sam.
Imala sam sreće, malu je oblačila baš super sestra, bila je ful ljubazna i draga, pa sam njoj i ostavila i jedno i drugo. BIlo joj je ful neugodno, nije htjela uzet, ali ipak je.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
7.12.2008 21:33:50   
njanja
ja sam nakon mjesec dana onjela babici i doktoru poklon, nije bilo oboje pa sam im ostavila poklone sa porukicom, hvala od mene i jana....što drugo reći??? user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!