|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Privatno rodilište
29.5.2008 10:48:06   
evanda
Pozdrav svima.....ima li tko kakve informacije o privatnim rodilištima u Hrvatskoj? Nešto se pričalo da se jedno otvara u Zgbu( Podobnik), ali ne znam dal je to realizirano....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Privatno rodilište
29.5.2008 10:55:06   
tina1602
koliko ja znam je,radi već. čula sam da je jako velika gužva

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 2
29.5.2008 10:58:30   
martina33
rodilište podobnik već radi...cijena normalnog poroda je oko 2000 eura(bez dodatnih lijekova,epiduralne,komplikacija i da si 3 dana u bolnici)...jelo naručuješ po želji...čula sam da imaju cijelu listu čekanja...ako nešto nije u redu s bebicom transportiraju je u neku od bolnica...

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 3
29.5.2008 13:12:14   
cokolada
Od moje prijateljice sogorica je rodila tamo u 3 mjesecu ove godine. Rodila je na carski, sve je dobro proslo i bila je jako zadovoljna, mislim da je rekla da je carski 20 000 KN.
Lijepo je uredeno, sve je kako ti zelis, bebica s tobom, posjete.
U slucaju komplikacija imaju dogovor sa bolnicom, na raspolaganju helikopter, uglavnom si siguran.
Nalazi sa na Svetom Duhu (ne znam koji broj), ZG.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 4
29.5.2008 22:24:08   
evanda
curke moje drage, hvala vam.....ma nije mi do posebnog jela ni pila, samo imam jako loše iskustvo s bolnicama i strašno se bojim da bih mogla zaglaviti....puse svima

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 5
29.5.2008 22:53:45   
njanja
U slucaju komplikacija imaju dogovor sa bolnicom, na raspolaganju helikopter, uglavnom si siguran.
IZVORNA PORUKA: cokolada

Kakvo je to rodilište gdje te u slučaju komplikacija moraju premiještati u opću bolnicu? Inače, pred cca 2 mj je bila reportaža na novoj tv o tom privatnom rodolištu, možete pogledati na: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/velike-razlike-privatnog-i-drzavnog-rodilista.html 

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 6
30.5.2008 10:10:37   
evanda
Draga Njanja, hvala na linku.....zbilja je dobar prilog....a moram ti reći i svoje mišljenje, jer pitaš kakvo je to rodilište gdje te u slučaju komplikacija moraju premještati...mislim da je to odgovorno, unaprijed prihvaćaju mogućnost da nešto krene kako ne bi trebalo, i da će dati sve od sebe da to saniraju...tako ja mislim ( žao mi je samo što nemam 20 000 kn da to odradim)....previše smrti i previše liječničkih propusta i zatvaranja očiju sam vidjela u protekle 2 godine, i na žalost, ne vjerujem nijednom liječniku koliko je crno pod noktom. Plati, pa se klati, tako barem u Brodu stvari stoje...tebi lijep pozdrav i puno hvala 

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
30.5.2008 18:32:11   
božica
ja mogu samo napisati
Ako već platim 20 000 kn porod onda očekujem MAKSIMALNO SUPER UVJETE I SPREMNOST BOLNICE NA SVE.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 8
30.5.2008 19:24:39   
koka
user posted image user posted image user posted image Božice.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
30.5.2008 20:25:00   
njanja
Evanda, nisam ništa loše mislila, samo sam se zapitala kako bi se ja osijećala kada bi platila 20.000 kn i na kraju završila u u "običnoj" bolnici....   

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 10
30.5.2008 20:27:04   
njanja
koka, imaš pp

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 20:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 12
30.5.2008 20:58:03   
njanja
jel to u carstvu hladovine?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 21:00:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 14
16.6.2008 16:30:37   
Arte
Zna li netko da li se može tih 2000E platiti u ratama?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
18.6.2008 8:24:38   
božica
dobra si arte-nazovi ih i pitaj -stvarno neznam -pa valda bi trebalo na rate ipak je to veliki novac u pitanju-a ko će ga znati

i DOBRO NAM DOŠLA

(Odgovor članu Arte)
Neposredna veza do poruke: 16
18.6.2008 12:03:34   
tina1602
mislim da se može...

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 17
14.5.2009 17:40:44   
ornela.nely
nije novac garancija.ovaj komfor koji sam vidjela u prilogu je vrhunski iako mi se čini da jelovnik baš nije primjeren rodiljama i dojiljama.ali ako nemaju kompletnu ekipu za siguran porod i za sigurnost djeteta i majke ipak je bolja odluka državna bolnica.ja sam operirala vanjske vene u privatnoj klinici i platila skupo,imala svoj apartman u kojem je suprug samnom spavao,a nakon operacije se ispostavilo da su mi krivo podvezali venu u preponi.user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!